MayDay Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 RenewedAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ziga:Koja sreća!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Lrd Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 (edited) Odlična je ova poslednja epizoda. Stvarno je sve bolje kako napreduje. Jedva čekam da se završi pa da pogledam opet sve u kompletu.edit, najjeziviji trenuci:Fenomenalno. Edited May 31, 2013 by Lrd
Filipenko Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Meni je nejasan Hannibalov motiv da onu klinku tetoše i izigrava joj 1/2 ćaleta. Tolike je ljude pobio, a čisto sumnjam da je osećao empatiju prema njihovoj deci. Ne znam šta ga sprečava da je preradi u kobasice (i servira gostima), ali sve ostalo je jednostavno super.Posebno mi je drago što se ide sa sve bizarnijim zločinima. Totem od leševa u prethodnoj epizodi je potpuni vrh
Lrd Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Meni je nejasan Hannibalov motiv da onu klinku tetoše i izigrava joj 1/2 ćaleta. Tolike je ljude pobio, a čisto sumnjam da je osećao empatiju prema njihovoj deci. Ne znam šta ga sprečava da je preradi u kobasice (i servira gostima), ali sve ostalo je jednostavno super.Sasvim sigurno nisu u pitanju nekakva osećanja ili roditeljski porivi. Sigurno ima neki plan za nju ili uživa da je "svira". Znamo da mu prija Vilovo društvo, ali i Vilom manipuliše.Posebno mi je drago što se ide sa sve bizarnijim zločinima. Totem od leševa u prethodnoj epizodi je potpuni vrhIsto takođe.
Calavera Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Fuller tvituje gomilu detalja vezane za epizodu dok se ista emituje (i to dva puta, za East i West Coast ), za taj totem je ostavio alternativnu verziju koja izgleda jos jezivije :DJos 1 super epizoda. Georgia je bolje izgledala dok je bila mrtva:
Filipenko Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Šta reći a ne zaplakati od sreće i poštovanja genijalnosti :)
Arkadija Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Slučajevi su stvarno sve grozniji.Jedino mi nije jasno, kako je ova, očigledno teško duševno poremećena devojka, uspela da se prošeta između Delavera, Mejna i Virdžinije ( jeste da su u susedstvu, ali ipak...), da pronađe Vilovu kuću, da neopaženo dođe do kancelarije dr. Satklifa i sl.
Calavera Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Kako je Lance Henriksen sam uspeo da podigne onoliki totem? Ovo je bajka, ne mora sve biti utemeljeno u realnosti.
Arkadija Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 O totemu nisam ni razmišljala kao o nečemu nelogičnom, to mi je došlo ko potpuno normalno ( moš misliti, normalno ), ali ovo šetuckanje mi je zapalo za oko. U stvari, sve je to posledica rasprave sa Vinijem na topiku SF serije, gde nas je sve ubeđivao kako u svemu mora da postoji naučna utemeljenost i logičnost događaja.
Sir Oliver Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 da li je neka harisova knjiga objavljena u srbiji?
Recommended Posts