kapetanm Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Mene nervira sindrom malog đoke vlasnika džipova, bembari i audija, kad vide moj mikro auto i shvate da nemaju prostora da me sekući odstrane iz trake.
čekmeže Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 270 stepeni okret, poledica 50-60km/h nikom i ničemu ništa Behold Saint Christopher and go thy way in safety.
copkillah Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 mene jedan bilmez u alfa romeu tako jurio zbog ukazanog prsa, glava ko u međeda i progovori onim najpederskijim glasom u svijet "a zaaštooo taako pokazuješ?" buahhahahahaha bogami ja sam primetio priličan broj smradova u saobraćaju baš u Alfama, procentualno su najzastupljeniji među njima :(
Verterdegete Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Uh, za ovo prvo sam najvise kriv. Redovno mi se desava. Kao vozacu mi biciklisti i motoristi najvise idu na karu. Kao pesaku, telefondzije.
x500 Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 bogami ja sam primetio priličan broj smradova u saobraćaju baš u Alfama, procentualno su najzastupljeniji među njima :( Copkillah, Meni se cini da si vozaci Fiat Punto (poznatiji kao klasik) najlosiji vozaci. Vise puta sam bio svedok njihovih divljanja :( Pozdrav, X500
copkillah Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Copkillah, Meni se cini da si vozaci Fiat Punto (poznatiji kao klasik) najlosiji vozaci. Vise puta sam bio svedok njihovih divljanja :( Pozdrav, X500 Dobro, ja sam se više sprdao, mada je to zasnovano na tome da sam u poslednjih mesec dana jedno 4 ili 5 puta ozbiljno psovao vozače Alfi zbog ovog ili onog bezobrazluka. Što se tiče generalizacija, tu postoje dve i to je to - RU i PA.
copkillah Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Ne ne, niko ne može da se poredi sa RU, čak ni PA. Sa VŠ nisam imao problema.
Verterdegete Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Copkillah, Meni se cini da si vozaci Fiat Punto (poznatiji kao klasik) najlosiji vozaci. Vise puta sam bio svedok njihovih divljanja :( Pozdrav, X500
ivy Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Copkillah, Meni se cini da si vozaci Fiat Punto (poznatiji kao klasik) najlosiji vozaci. Vise puta sam bio svedok njihovih divljanja :( Pozdrav, X500 i ja ovo mislim ali sledeca misao mi je sazaljenje i pomisao da su oni losi vozaci jer prosto jadni imaju i takav los auto :(
čekmeže Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Jebo mamu doćiću u taj Beograd za NG ima da zakucam auto u onu česmu na Terazijama da vidite kako voze RU table.
Verterdegete Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 i ja ovo mislim ali sledeca misao mi je sazaljenje i pomisao da su oni losi vozaci jer prosto jadni imaju i takav los auto :( Ne zajebavaj. Ti ili vozas neke limuzine, ili nisi vozio stvarno los auto. Punto je dobar, ekonomican, gradski autic. Za serpentine po Bosni i Crnoj Gori nije, ali za Beograd je super.
nera Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Što se tiče generalizacija, tu postoje dve i to je to - RU i PA. Ima i treca, CA i UE, voze po gradu kao da savladjuju planinu. i VS izvini ali mislim da su najgori ovo naprosto nije tacno, VS voze normalno -_- Jebo mamu doćiću u taj Beograd za NG ima da zakucam auto u onu česmu na Terazijama da vidite kako voze RU table. :D izvini, ali meni kad neko pomene RU table u glavi su mi likovi u opel suzi sa sve spojlerima koji "divljaju" po autoputu... 6 godina ih gledala i gundjala svakodnevno. Ostali kapiram da su ok ^_^
Tale Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Generalizacija je potpuno bez osnova. Vozačka kultura i nivo poznavanja propisa je jedna 0.
Recommended Posts