Jump to content

drumski ratnik / road rage

Kakvo vas ponašanje vozača najviše nervira? 72 members have voted

1. 1. Izaberite jedno:

• Zakasnelo prestrojavanje na silu (guranje)
    • Vožnja samo maks. dozvoljenom brzinom u spoljašnjoj ("brzoj") traci
    • Nedavanje migavaca prilikom prestrojavanja/izmene traka
    • Agresivno ponašanje pri parkiranju
    • Biciklisti koji se ne obaziru na pravila vožnje
    • Spora vožnja (ispod dozvolj. brzine)
    • Vozači na telefonu koji ne obraćaju pažnju na saobraćaj
    • Nepoštovanje minimalnog odstojanja između vozila

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

pa i jeste problem sto ovde sme da se skrene, ali sto sme i da se ostane u istoj traci ako se hoce pravo,

naravno, samo debil moze da misli da ima vise prava od onog drugog pa da sedne na sirenu.

pa i jeste problem sto ovde sme da se skrene, ali sto sme i da se ostane u istoj traci ako se hoce pravo,

naravno, samo debil moze da misli da ima vise prava od onog drugog pa da sedne na sirenu.

+1

Dešava se meni u Bg da je raskrsnica takva da desna traka ide desno i pravo, a leva strogo levo, i onda se ja zadesim recimo prvi u desnoj traci i hoću pravo.

Pali se uslovna za desno i kreće sviranje...

Đe ćeš kravi objasnit?

Obično se toliko stresiram u takvoj situaciji da jedva ubacim menjač u prvu, i to tek kad se upali zeleno :whistle:  I krenem vrlo polako i oprezno, za svaki slučaj  :whistle:

Tako sam i mislio ali nisam bio 100% siguran pa sam zato i pitao. Nista, sad imam pravo da gadjam nekog od tih sviraca ovim protivpozarnim aparatom sto nam ionako samo skuplja prasinu u lokalu, da ga bar nekako iskoristimo.

Dešava se meni u Bg da je raskrsnica takva da desna traka ide desno i pravo, a leva strogo levo, i onda se ja zadesim recimo prvi u desnoj traci i hoću pravo.

Pali se uslovna za desno i kreće sviranje...

Đe ćeš kravi objasnit?

Obično se toliko stresiram u takvoj situaciji da jedva ubacim menjač u prvu, i to tek kad se upali zeleno :whistle:  I krenem vrlo polako i oprezno, za svaki slučaj  :whistle:

e i ti se za svakog đavla stresiraš umesto da ko ja otvoriš prozorče i pokažeš fino prs

kad kreneš i ukapiraju da, zamisli čuda, postoji i smer pravo, ondak valjda ukapiraju koje su pajserčine

e i ti se za svakog đavla stresiraš umesto da ko ja otvoriš prozorče i pokažeš fino prs

kad kreneš i ukapiraju da, zamisli čuda, postoji i smer pravo, ondak valjda ukapiraju koje su pajserčine

ne ukapiraju.

Ne ukapiraju, zato ja i krećem polako, da im dam vremena da ipak razmisle o svemu  -_-

sam se ti qrchi, dok te zandar ne upuca 

ko, jel ja? :(

Nesam iz Niš :ph34r:  ovdašnji su malko pitomiji...

^^

ovaj sto polako vozi.. 

Edited by Čutura

Ne vozim polako, nego je brzina mog polaska sa semafora obrnuto proporcionalna količini bespotrebnog pajserskog trubljenja.

mene jedan bilmez u alfa romeu tako jurio zbog ukazanog prsa, glava ko u međeda i progovori onim najpederskijim glasom u svijet "a zaaštooo taako pokazuješ?" buahhahahahaha

dvoje su se tako smuvali..

• 2 weeks later...