ragasto Posted January 23 Posted January 23 E jbg, to već ne valja. Ispraviće valjda u nekom trenutku.
morgana Posted January 23 Posted January 23 (edited) vjerujem da hoce. do tada koristim gugl pretragu. Edited January 23 by morgana
I*m with the pilots Posted January 23 Posted January 23 6 hours ago, ragasto said: @I*m with the pilots Te praznine postaju manje ili veće kada se zumira, to si verovatno i ti videla...nije idealno, znam, pre nekoliko meseci je stvarno bilo mnogo gore. Možda sam uhvatio trenutak kada su radili redizajn sajta pa sam upamtio, ovo sada je stvarno bolje nego tada. Nek' su živi i zdravi. Zašto bih radila ikakvo zumiranje sajta, to gotovo nikad ne praktikujem? (Na kompu sam gledala) Mora da si uhvatio neki trenutak, ono staro nije bilo idealno ali ne out bolje od ovoga
precog Posted January 23 Posted January 23 Da ne pricamo o tome da ne moze da se otkaze pretplata nikako. Naduvao bih ih odavno da nisu Vreme.
kud u maglu Simoviću Posted January 23 Author Posted January 23 22 minutes ago, precog said: Naduvao bih ih odavno da nisu Vreme. dobar si čovek
precog Posted January 23 Posted January 23 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dobar si čovek Nostalgicno sentimentalan na njih, iako su od stare garde ostali samo svarm i indijanac.
kud u maglu Simoviću Posted January 23 Author Posted January 23 zvuči nestvarno to da ne može da im se otkaže pretplata jesi ih kontaktirao 1
precog Posted January 23 Posted January 23 (edited) 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zvuči nestvarno to da ne može da im se otkaže pretplata jesi ih kontaktirao Ma nisam, mada bi trebalo, posto mi i sa pretplatom raspali sajt trazi subscription. Gledam na to kao sponzorstvo za staru slavu. edit. mada sam solidno popizdeo kad su mi uredno skinuli repa sa kartice u decembru, a i dalje imam problem sa pristupom. Edited January 23 by precog 1
I*m with the pilots Posted January 24 Posted January 24 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: njih ima u jabuci Sta znaci ovo, gde je/sta je to? //Pitala sam vas pre koju godinu za te stare brojeve i nije bilo nikakvog odgovora na tu temu 4
Svemir Zeka Posted January 24 Posted January 24 Ma kums zeza. Jabuka je bila neka radnja, ne znam da li još postoji
Tihajeza Posted January 24 Posted January 24 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ma kums zeza. Jabuka je bila neka radnja, ne znam da li još postoji Jabuka je bio lanac socko samoposluga, do kraja 90tih su izdržavale sa enterijerima i korpama iz 1967. Hleb, mleko, ulje, najlepše želje, parizer i tako to. 2
Frank Pembleton Posted January 24 Posted January 24 Ama zaza se kums pošto sam ja napisao da ne kupujem na trafici nego u samišci...
Eleniko Posted January 24 Posted January 24 17 minutes ago, Tihajeza said: Jabuka je bio lanac socko samoposluga, do kraja 90tih su izdržavale sa enterijerima i korpama iz 1967. Hleb, mleko, ulje, najlepše želje, parizer i tako to. a posle ih je vlasnik đorđe nicović /ex-DB/ konvertovao u SOS radnje u blizini pijaca kao i hard diskonte koji još uvek postoje.... ono prodavao cheapo jabuke iz voćnjaka čiji je vlasnik, najjeftiniji hleb u gradu i tako to. najlepše želje su im flagship ponuda...
Tihajeza Posted January 24 Posted January 24 53 minutes ago, Eleniko said: a posle ih je vlasnik đorđe nicović /ex-DB/ konvertovao u SOS radnje u blizini pijaca kao i hard diskonte koji još uvek postoje.... ono prodavao cheapo jabuke iz voćnjaka čiji je vlasnik, najjeftiniji hleb u gradu i tako to. najlepše želje su im flagship ponuda... Moju Jabuku su zatvorili i pretvorili u Aman (koji je dostojni naslednik, da se razumemo). 1 1
Recommended Posts