zmanic Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Znaš li razliku između žene inžinjerke i morskog praseta?
cmrlj Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 A jos nisam upoznao/video zenu kojoj odurni kostimcici i one sive pantalone dobro stoje.jesi
Dagmar Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Znaš li razliku između žene inžinjerke i morskog praseta?e qq.
fragand Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Znaš li razliku između žene inžinjerke i morskog praseta?vic za prave inzinjerkekoje gule po terenu
Fins fleet Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Znaš li razliku između žene inžinjerke i morskog praseta?Znas li da prepoznas neobrijanog kretena kada pogledas u ogledalo?
Skyhighatrist Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) &Izdvajamo:- Vivaldi forum – Laureat vrline- Srpski menadžment program 2012- Vivaldi CEO forum- Srbija zemlja blagostanja: Rad ® + Sistem vrednosti (SV) + Zajednistvo (Z) = Blagostanje (B)- Junior menadžment programSamo 300.000 dingera, 5 dana. Edited March 13, 2013 by historian
duda Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 moj muž je svaki dan glatko izbrijantek sad mi je jasno da je nikakav inženjermožda ga donekle spašava to što više od kravate voli kravatone. ili je to još i gore ???o meni tek, koja se čak osetim na parfem, da ne pričam , nemam pojma, realno
Dagmar Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 moj muž je svaki dan glatko izbrijantek sad mi je jasno da je nikakav inženjermožda ga donekle spašava to što više od kravate voli kravatone. ili je to još i gore ???o meni tek, koja se čak osetim na parfem, da ne pričam , nemam pojma, realnone kloni duhom. Sutra je novi dan, samo prestani da se kupas, parfemises i ostalo, pa stvari mozda i dodju na svoje mesto :D
Shan Jan Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ja vecito neobrijan i opet nikakav inzenjer. Danas sam cak doso u dress codu za bush, ne pomaze :(
fragand Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Sto sin jednog veta rece"Tata, krave vise nemoj da vozis u kolima"
Lrd Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Dajte, ljudi. Jednostavno ima zanimanja uz koja ne idu nikakva pravila oblačenja. Štaviše. Edited March 13, 2013 by Lrd
Lezilebovich Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dajte, ljudi. Jednostavno ima zanimanja uz koja ne idu nikakva pravila oblačenja. Štaviše.uz koja ?
Indy Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 - Srbija zemlja blagostanja: Rad ® + Sistem vrednosti (SV) + Zajednistvo (Z) = Blagostanje (B)
Lrd Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 uz koja ?Mislio sam na korporativno oblačenje, a bogami i na ovo ako nisi obrijan onda se ne kupaš.
Indy Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Za mene IT posao (u kojem radim) i dress code ne idu nikako i neće ići nikad.Čim vidim nekog da dolazi u nedelju dana na sastanak sveže obrijan tri puta za redom znam da nema dovoljno posla ili da se folira. Više ga i ne smatram za nekog stričnjaka vrednog prevelike pažnje.Mora da se zna se šta je tu mnogo bitnije od redovnog brijanja i palačinke oko vrata!Ovo nema veze sa zivotom (na zalost). IT prednjaci u uniformisanoj korporativnoj odeci (stavise, cesto su jedini oni koji su militarizovani),
Recommended Posts