Filipenko Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Ide na Showcase-u subotom. Ali nebitno, to je onda to, pošto sam svukao svih 13+13 komada. Link to comment
Budja Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Odlgedao 3 epizode. Serija je negledljiva od kada je nestalo BBC materijala, tj.od kada je Zoe ubijena. Lukavi Rej koje bio takmac u 1 sezoni se pretvara u debila kao i svi oko Frenka. Tea party, Snowden, svega ima. Samo karaktera niotkuda. Spletke radi spletki. Drugi sloj je potpuno nestao. Whip, Kinezi,... boooring. Rachel... boooring. Lucas sam protiv svih boooring. Gde je Kler? Link to comment
keitel Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) Ova serija je baš onaj guilty pleasure o kome se raspravljalo nedavno. Može se može naći hiljadu mana pa opet drži prikovanom za ekran..mislim da je ipak do 4-5 vodećih glumaca koji ovde izvlače maksimum iz svojih likova. Edited March 21, 2014 by keitel Link to comment
Zoe Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Bez uvrede, ali vi koji se palite na ovu amersku kopiju jednostavno ne znate što valja. ^_^ Nema šanse da Britance itko prevesla, ne u ovoj seriji, nikako ne u originalu koji je jednostavno nedostižan. Original BBC trilogija House of Cards, Play the King i The final cut - dokopajte se toga pa će vam se samo kasti. http://youtu.be/c8GFaUa-W_w Link to comment
Eraserhead Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Evo upravo slikao za sve ljubitelje Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Frank Pembleton Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 hihi...jedna od veselijih epizoda.... Link to comment
Filipenko Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 (edited) Ruska delegacija odbila da dozvoli da se snimaju scene u UN-u tako da Frenk Andervud neće moći da izvede neki ćiribu ćiriba trik da Mozambiku izboksuje carinske ustupke od Butana, koji pak traži slobodan pristup berzi u Asunsionu, za šta će SŠA udeliti Paragvaju dozvolu da izveze 10000 tona svinjetine i tako obezbedi većinu u Đeneralnoj skupštini i Sovjetu Bezbjednosti. Edited July 3, 2014 by Filipenko Link to comment
Аврам Гојић Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 dodjoh samo da potpisem sve sto je nadrkani Vini Pu napisao o seriji. o jbt koliko rupa, pa to je neverovatno. predsednik retard, approval rating od 8% usred medjunarodne krize u kojoj se plasira vojna moc overseas, idiotski subplot sa magicnim crncem koji se conveniently pretvara u former gangbangera, nicim izazvano jebanje bodigarda, objasnjavanje publici da je tajkun zao tako sto mu se da da polomi sopstvenog papagaja... ovakav train wreck posle obecavajuceg pocetka ne znam da li sam ikada video. Link to comment
John Coltrane Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Pocela sinoc na HRT1, zainteresovala me na prvi pogleda pa jutros svukoh prvu sezonu, tja. ionako je lose vreme napolju Link to comment
theanswer Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Čisto da se upišem u kolonu onih koji su odgledali do kraja i smatraju da je serija teško sranje :D Link to comment
Budja Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Da se precizira vecinski utisak za one koji tek nameravaju da gledaju. 1. sezona - ok do vrlo dobra. 2. sezona - sranje. Link to comment
Apdajk Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Čisto da se upišem u kolonu onih koji su odgledali do kraja i smatraju da je serija teško sranje :D +1 kod svakog obraćanja u kameru sam imao želju da mu drmnem šamarčinu. Link to comment
bergasa19 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Prekinuo sam gledanje kad ga je udario onaj sindikalni lobist. Link to comment
Recommended Posts