Jump to content
IGNORED

House Of Cards

3opge

Recommended Posts

Pa ne ubijaju tek tako, ako si primetio :) Lijam Mekpojl je ucenjen ako si propustio, pokusava da se izvuce nekako. Ovaj novi za sada ipak izgleda da radi za Frenka, ali su nekako ostavili da se malo sumnja u to. Onaj crnac sto je sa Dzeki (whip/bicarkom) radi vec godinama za Taska, ali su Task i Frenk imali zajednickih poslova. Ne znam sta je jos ostalo...

Ko je Džeki i zašto je ona bitna? Mekpojla sam skapirao, odnosno razvilo se samo. Šta rade Kinezi i šta 'oće Feng?

edit: hvala :)

Edited by Lrd
  • Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

60

• Lrd

38

• MayDay

34

• MancMellow

28

Feng je neki polusolo bogati tajkun sa vezama u kineskoj vladi, Pa Dzeki (Jacqueline) je ta congresswoman koja je whip parlamentarne vecine, ono sto je Frenk bio. 

nema na cemu, ali jbt, cini mi se da si gledao dok si radio nesto drugo :D

Edited by MancMellow

Feng je neki polusolo bogati tajkun sa vezama u kineskoj vladi, Pa Dzeki (Jacqueline) je ta congresswoman koja je whip parlamentarne vecine, ono sto je Frenk bio. 

nema na cemu, ali jbt, cini mi se da si gledao dok si radio nesto drugo :D

Hvala opet. Nije to, nego imam potpuno odsustvo zainteresovanosti za američku politiku i nemam baš nikakvo predznanje. Eto, ne znam šta je "whip" i morao sam da izgoglam.

Zato me malo nervirucka serija, jer ne pravi baš nikakav kompromis sa nama nemačima pojma. Osim toga, malo mi smetaju i neki banalni zapleti i raspleti, ali je Vini živ i zdrav, te da ne vinišem™ sad. :)

Pa vise se ne bavi karijerom, posvetila se ultimate goal-u :)  ima onaj momenat kad kaže frenku: zavedi ga, ne interesuje me, uradi sta znaš, ja sam svoje uradila. Real world, sta ste ocekivali, seks i grad? :D

Reći za Spejsijevu ženku da je ultra seksi je isto kao i za Jordana reći da je "solidno pikao basket". Boginja :(

Inače, najbolja ženska frizura koju sam ikad video, savršeno, a isto tako joj i stoji.

On topic, došao sam do 8. epizode, dobro mi je za sada. Spejsi me i dalje pomaaaalko iritira ali u tome sam očigledno usamljen. Možda mi je malo i preteran način na koji se Spejsi igra sa predsednikom i državom uopšte, al da vidimo na šta se završava...

Ja sam snimila telefonsku sekretaricu od reči do reči kao što ima Kler u prvoj sezoni. Ono kada je Frenk tražio dok je bila kod brkate suklate™ u NYC, pa se nije javljala.

Inače, sjajna joj je teget haljina sa asimetričnim dekolteom tokom intervjua. I bade-mantil. I siva pamučna haljina s početka.