September 18, 2025Sep 18 Ne samo da Brazil może da ispadne, već i Italija ako izgubi od Ukrajine, a Francuska i Japan su već ispali
September 18, 2025Sep 18 Ako Brazil ispadne ,ovo će da nam zapamte,nikad više neće da ih dobijemoSa kojom grupom se ukrstamo ,sta nam vise odgovara prvo ili drugo mesto ?
September 18, 2025Sep 18 Igramo sa Iranom ako Česi ne naprave senzaciju, u tom slučaju idemo na Tunis.
September 18, 2025Sep 18 filipini su dobili poen za 20-18 u petom setu protiv irana i pocelo je opste slavlje na terenu i tribinama ali je iran trazio celendz koji je bio uspesan i utakmica se nastavila jos nekoliko poena gde je iran na kraju uzeo set sa 22-20. ako ceska dobije kinu 3-0 onda oni idu na iran a mi na pobednika te grupe - tunis. a ako bude bilo koji drugi rezultat onda mi idemo na iran a brazil na tunis.
September 18, 2025Sep 18 Upravo sad igraju Česi i Kina. Ako Češka pobedi 3:0, Brazil ispada.. Bilo koji drugi ishod da se desi Brazil ide dalje.
September 18, 2025Sep 18 idemo ceska braco!!!fivbini kosturi su presmesni. u cevrtfinalu se mozemo ponovo sastati sa kolegama iz grupe
September 18, 2025Sep 18 Navijamo za Cesku od koje smo izgubili 0:3, da bi ispao Brazil kog smo pobedili 3:0. Srbija
September 18, 2025Sep 18 sranje je sto smo zavrsili prvi izgleda. iran mi je ipak opasniji od tunisa.
September 18, 2025Sep 18 I ja sam mislio da idemo na Tunis ,kakav nakaradan sistem isto kao u ženskoj odbojci ,i tamo nas je pogledao kostur ali džabe Na kraju odlučio poen količnik ,previše smo izdominirali protiv Brazila