Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odbojka

Featured Replies

devojke igraju po svome, rutinski 2-3 D

doduse, igraju bez Tijane i Lazovic. Tica je na postedi, trebala bi biti tu za EP. kao i Maja ohmy Lazovic nazalost nece igrati, ona je unakazila koleno. pokidala je ACL, MCL i unistila meniskus. to je bukvalno oporavak do sezone 27/28. takodje, mislim da ni Mina Popovic nece igrati jer ima povredu ramena koja jos nije sanirana.

ostatak tima je tu. osim naravno Jovane koja je u svadji sa Terzicem.

zadnje 2-3 godine smo postali bas chokeri. imamo ogromne probleme da zatvorimo. cak i sa Tijanom nije lagano, jer svi znaju gde ide lopta na kraju seta. Uzelac i Ivanovic ce morati da malo rasterete Tijanu, pogotovo ako Maja bude dizala, jer onda zaboravi na penale

• Replies 4.4k
  • Views 274.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obozavam ove nase smizle 

• Ne bih imao ništa protiv da bude dosadno kao u operi, dok naše gaze sve po redu. Ne bih imao ništa protiv ni da takva dosada traje godinama. Gledao sam tako nešto kad su Dražen, Kukoč, Divac, Rađa i e

• Mega carice univerzuma  Definitivno moja najdraža reprezentacija Srbije    Sad mi je jedino krivo što nismo ovako igrali prošle godine, ne da bismo se prošetali do olimpijskog zlata, nego...

Posted Images

ubedjen sam da nema vece torture od gledanja nasih odbojkasica

propuste 24-22 u drugom, 5 mec lopti u cetvrtom. lagano onda izgube peti.

inace, citam da je Marina Markova(ruskinja, primac, 2M visoka, igra sa Ticom u VakifBanku), sigurno top 5 igracica sveta danas, podnela zahtev za turskim drzavljanstvom. ja ne znam ko ce dobiti Tursku sa njom i Vargas. jedino da se nadamo da je Erdem zavrsila. doveli su neku Kubanku ili Dominikanku, tako nesto, da bude blokes uz Gunes, tako da nemaju valjda i dalje najbolji blok na svetu

Jbg, trazimo se. Realno ima tu dosta dobrih odbojkasica, ne znam dali za sam vrh - bar za sada. Valjda ce Terzic sklopiti to.

@Halvard Treba da napise, cini mi se da kod muskaraca, sto ce, da budemo iskreni obradovati i @freakns smo se posle nekoliko ciklusa pokrenuli. Nijednog igraca ne znam, a igraju kao azdaje.

image.png

gledao sam malo ove nase, Terzic mnogo kombinuje...

npr, Ivanovic je igrala samo u poslednjem mecu. Uzelac nije igrala poslednja tri meca(samo cekam da jave da se popicila sa Terzicem... dugo se nije svadjao sa nekom devojkom, sigurno mu nedostaje). oslanjao se najvise na Cajic i Ticu. Cajic je za mene senzacija. ali ja sam posle OI u Parizu pricao da ce mnogo igracica izaci iz USA jer su napravili svoju ligu, a u poslednjih 2-3 godine je dosta devojaka iz Srbije otislo na koledz. Cajic je produkt tog sistema, jer je odigrala sezonu na koledzu, zatim jednu sezonu u USA ligi, i to se itekako vidi. od sledece sezone ce igrati u Turskoj, pa cemo videti kako ce se snaci... Ivanovic takodje dolazi u Tursku a Uzelac prelazi u Ecsacibasi

i mnogo smo mlada ekipa. osim Aleksic i Mirkovic, sve devojke su 21-22 godine. Zubic definitivno nema taj kvalitet, ali znajuci Terzica, ako bude radila sta joj kaze, njeno mesto iza Tijane je zacementirano. blok nam sabija, sigurno smo najbolja blokerska ekipa u VNL. zaista imamo mnogo veoma talentovanih devojaka na sredini i prijemu. ali dizac nam fali ko nasusni lebac. Mirkovic je OK, ali nije svetska klasa. sve ide ka tome da ce Maja i u LA da igra lol takodje Tijani je 29 godina, a mi od Ria nikako da napravimo vrhunskog korektora. to je vec 10 godina. mora nesto tu da se uradi