Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odbojka

Featured Replies

Igrala je neku biznis ligu prosle godine

• Replies 4.4k
  • Views 274.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obozavam ove nase smizle 

• Ne bih imao ništa protiv da bude dosadno kao u operi, dok naše gaze sve po redu. Ne bih imao ništa protiv ni da takva dosada traje godinama. Gledao sam tako nešto kad su Dražen, Kukoč, Divac, Rađa i e

• Mega carice univerzuma  Definitivno moja najdraža reprezentacija Srbije    Sad mi je jedino krivo što nismo ovako igrali prošle godine, ne da bismo se prošetali do olimpijskog zlata, nego...

Posted Images

Naravno da ne igra, kao ni Malagurski, mislio sam na nekog tog kalibra D

4 hours ago, Halvard said:

Naravno da ne igra, kao ni Malagurski, mislio sam na nekog tog kalibra D

Đera kolko se sećam nije ostavila dobar trag u repki. Samo je SP 2006 odigrala ekstra, ostalo prosek.

mislim da je Joca igrala najduze od svih njih, ali ona od porodjaja vise nije bila svetska klasa.

problem na korekciji i tehnicaru ce nas skupo kostati. sto rece Halvard, mi od Tijane nismo izbacili solidnog korektora. a tehnicara tek ne treba komentarisati. u 3 godine su se pojavile Maja, Ana Antonijevic i Drca, i evo preko 15 godina rupa rupu stize...

a i nista ne dolazi. kadetkinje su bile tamo negde zadnje ili blizu na SP ove godine i nemaju nista na korekciji a tenicari su jos gori. kod juniorki ista situacija. i one su bile cirka zadnje na SP, a koliko nemaju nista na korekciji i tehnicaru dovoljno govori da su im igrale kadetkinje koje ni svoju generaciju ne mogu da pobede.

tako da, treba da cekamo devojcice koje su danas 15 godina ne bi li dobili nesto... ili da nekim cudom neka od ovih 189 devojaka sto su ekspresno pobegle na koledze u tim Amerikama nauce nesto... ali je ocigledno da ce nas nedostatak makar poluozbiljne lige skupo kostati, jer bez takmicenja nema ni odbojkasica. ni Tica ne bi bila ovo sto jeste da sa 17 nije zapalila u Tursku. a slicno je sa Uzelac koja je zapalila u Brazil. ali za to moras biti generacijski talenat.

Đerisilo je povredila rame neposredno nakon toga i više nije bila ista igračica. Plus ju je Terzić gurao na poziciju primača jer se u međuvremenu pojavila Brakočević, a to baš i nije najsrećnije ispalo.

Prosto je neverovatno da je to SP bio poslednji put da su Nikolić, Đerisilo i Spasojević bile zajedno na terenu, trebalo je da to bude okosnica tima za narednu deceniju.

Mislim da su još igrale na Euru 2007 kad su bile druge. Več 2008 na Olimpijadi Anje nije bilo.

frust

ova dizanja nasih odbojkasica danas je ispod amaterskog nivoa

Ma jebeš ovo SP, ionako ga je FIVB obesmislio novim formatom i igranjem svake 2 godine. Nama je daleko važnije ono sledeće jer tu možemo da obezbedimo plasman na OI, ako ne budemo prvaci Evrope sledeće godine. Mada, ni Olimpijada nam ne znači mnogo ako ne rešimo ove probleme sa dizačem i korektorom.

frust frust

sta je bio onaj var kod presudnog poenarant

2 minutes ago, 189- said:

frust frust

sta je bio onaj var kod presudnog poenarant

Ono mi je bilo jako čudno.

Nedostaje nam i karaktera, nije samo do igračkih kvaliteta.

Kada nema Tijane, nema devojke koja ce da povuce kada se lomi i zavrsava set. To se videlo u Ligi nacija, Cak je i Tajana na OI 2024 imala problem sa time jer je pod velikim opterecenjem i analizirana godinama.

Jer zna se, kada se lomi ide lopta na Tijanu.

Mi smo mogli dobiti prva dva seta. Imali smo u prvom kontru na 23-23. Prednost razlike na kraju drugog seta ali nista.

Mislim da idemo sada na Holandiju u osmini. Tesko ce se to proci bez Tijane a koliko sam video Tijana najranije u cetrvtfinalu moze ponovo da igra.

Mirković mi je OK, al je Bukilić veliki problem.

Možda bi bilo bolje da proba sa Uzelac na poziciji korektora.

Mogu i Holandija i Tajland da se dobiju bez Tijane, možda je i bolje da ne igramo protiv Tajlanđanki koje će biti napaljene pred svojom publikom, a i inače fanatično igraju u odbrani što nama ne leži.

Pitanje je ima li smisla mrcvariti Tijanu, ako postoji i najmanja šansa da se povreda pogorša, lično bih je ostavio na klupi. Kao što rekoh, ovo SP nije previše bitno osim eto nekog prestiža, i sa zdravom Tijanom teško možemo dalje od bronze, neka ostatak tima pokaže šta može bez nje.

Slažem se. Naročito što nije na poziciji tehničara na primer pa može onako i povređena na foru, znanje i iskustvo da odigra.

Skače za sve pare u svakom napadu, nema tu poštede, a naravno da onda postoje šanse da se povreda pogorša.

Naročito što je i to četvrtfinale prerano i oporavak od takve povrede traje mnogo duže.