July 10, 2025Jul 10 ovaj drugi set je prava slika cele nase sezone u svetskoj ligi Edited July 10, 2025Jul 10 by 189-
July 11, 2025Jul 11 Bemliga, ne vidim kako možemo da se vratimo na stare staze. Bez tehničara se ne može, Mirković nije ni za selekciju ranga Češke. Dok se ne pojavi neko pristojan, TIjana će već proći svoj prajm (inače se već nazire to), a tek tu nemamo rešenje. OSS bi stvarno morao da se zapita kako to da od Ane Bjelice pre 15 godina nismo izbacili makar solidnog korektora. Sad bi bio uspeh da učestvujemo na OI i igramo recimo četvrtfinala SP, što je realno sranje jer u ovakvim sportovima u Srbiji ako ne osvajaš medalje ne postojiš, ali šta da se radi.Neću prežaliti što OI nisu održane 2020. kad nam je tim bio na apsolutnom vrhuncu, ubeđen sam da bismo se prošetali do zlata,
July 11, 2025Jul 11 pobeda protiv belgije 3-0, sto bi trebalo biti dovoljno da ostanemo u ligi. imamo jos utakmicu sa turskom, koja je veceras igrala protiv ceske i izgubila uz zanimljiv rezultat
July 13, 2025Jul 13 najbolji mec nasih zajedno sa olimpijadom. steta za onaj prvi deo prvenstva bez terzica boskovicke i jos nekih.
July 13, 2025Jul 13 Eh, da Mirković može stalno da igra na ovom nivou ne bih se brinuo uopšte. Mislim da nikad nije odigrala bolji meč. Baš da vidimo može li da ponovi nešto slično u kontinuitetu.Vanja Ivanović Sa njom i Aleksandrom Uzelac imamo tandem primača za narednih 10 godina. Sjajne su.Plus mislim da je Tijana baš htela da raščisti neke račune sa Santarelijem Edited July 13, 2025Jul 13 by Halvard
July 18, 2025Jul 18 odbojkasi nam upravo odigrali najbolju utakmicu u poslednjih petnaest godina. sve je funkcionisalo kako treba ali blok je bio nikad bolji cini mi se. sada nam treba da kanadjani pobede holandjane pa da skoro sigurno ostanemo u svetskoj ligi.
July 18, 2025Jul 18 3 hours ago, 189- said:sada nam treba da kanadjani pobede holandjane pa da skoro sigurno ostanemo u svetskoj ligi.Pobedi Kanada.
July 21, 2025Jul 21 Sinoć Stožice lepo ispunjene, ne baš do kraja. Dobio sam ulaznice, pa da ne propadnu iako veze sa odbojkom nemam, nisam požalio, fino su se krljale obe ekipe + Vinčić od 100 ljeta se oprostio od reprezentcije.
July 22, 2025Jul 22 On 21. 7. 2025. at 10:44, EvilMile said:Sinoć Stožice lepo ispunjene, ne baš do kraja. Dobio sam ulaznice, pa da ne propadnu iako veze sa odbojkom nemam, nisam požalio, fino su se krljale obe ekipe + Vinčić od 100 ljeta se oprostio od reprezentcije.Jesi išao nakon meča na hamburger od 13 eura 😁