September 23, 2025Sep 23 Steta, malo su bolji ipak. Da smo isli na Tunis pa da se posibamo s ovima u cetvrtfinalu, ali mislim da je i ovo uspeh, nigde nas nije bilo godinama.
September 23, 2025Sep 23 Kakav servis Luburića na kraju . To bi bilo to, odbojkaši su kompletirali debakl srpskog kolektivnog sporta.
September 23, 2025Sep 23 Just now, 189- said:ocekivan rasplet. nije ni realno da ovaj sastav igra polufinale sp.A tek nerealno dobra kvota na Iran 3.70
September 23, 2025Sep 23 21 minutes ago, arheolog1981 said:Nisam ni jednu utakmicu gledao godinama, kako smo mi onako dobili Brazil koji je realno top 4 ekipe sveta? Brazilskom treneru umrla majka par sati pred početak utakmice.
September 23, 2025Sep 23 Ništa iznenađujuće u ovom porazu, Iran je ipak bolja ekipa. Luburić je ipak samo solidan korektor, nije svetski krem, Jovović je srednja žalost tehničar, ostali su između ta dva nivoa. Imao sam utisak da igramo dosta neprecizno, da nam je prijem varljiv, servis nikakav, a igra u polju ništa naročito. Jedino je blok bio dobar na trenutke, ali to nije dovoljno za završnicu SP.No eto, izbacili smo Brazil, i to je nešto.
September 24, 2025Sep 24 Prvi polufinalisti Italija i Poljska, potpuna dominacija nad Belgijom i Turskom...
September 25, 2025Sep 25 Moćna Češka u polufinalu, borili se u zlatnoj ligi Evrope i gubili od Portugala, Izraela i Finske sa po 3:1 u junu. Ne igraju svetsku ligu. Realno greota što smo mi šokirani Brazil pobedili...
September 25, 2025Sep 25 14 minutes ago, W.F.C. said:Bugarska majstorski 4. i 5. set, svaka cast. Sa Ceskom za finale Ja pratio prva dva seta, reko to je to dobiše ih lagano Ameri Once in a lifetime prilika za finale SP... šteta što nismo samo malo bolji. Tačno nam fali jedan ekstra klase koji rešava. Al jbg Edited September 25, 2025Sep 25 by arheolog1981