September 14, 2025Sep 14 Počelo je prvenstvo sveta u odbojci za muškarce... prilično iznenađenja u prva dva dana. Mi trenutno gubimo od Češke 1:0
September 14, 2025Sep 14 Nasa reprezentativna odbojka pala na grane naseg reprezentativnog rukometa. Uskoro ovu grupaciju popunjavaju kosarka i vaterpolo. Fudbal je ispod.
September 14, 2025Sep 14 Nasa reprezentativna odbojka je pala na grane ucesca na Evroviziji. Nekad je Marija Serifovic bila prva, Zeljko Joksimovic drugi, a sad Princ od Vranje ne moze da se plasira ni u veliko finale
September 18, 2025Sep 18 to je samo zato sto sam ja zaboravio da gledam u idealnih 10am uz jutarnju kaficu, nego sam se vijao po geoguessru po dzunglama brazilabravo za momke
September 18, 2025Sep 18 Spanci i njihova cetiri sporta o kojim pisu, veze nemam da je SP u odbojci sad odgledah protiv Brazila
September 18, 2025Sep 18 7 hours ago, Cash said:Ako dobro kapiram među 16 smo i ako Češka pobedi Kinu sa 3:0 Brazil ispada Al sam ih kontra džinksovao 🤭 U 16 smo i teoretski šta god da bude mislim...