*edited by mod Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Vise sam mislio na to da se oseti da svi pisu epizodu a da nekim to ide losije pa sa vremena na vreme se pojave neke skroz bezveze fore.Mada i ja kenjam ipak treba svakog dana popuniti program tako da samo neka zadrze ovaj kvalitet kao i do sada i bice sve u redu.
Frank Pembleton Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 To dnevno izbacivanje (mislim na obavezu da svaki dan ima epizoda, jer snimaju jednom nedeljno) jeste pakao...A ne pisu svi sve epizode, nije to bas tolika anarhija, niti to moze ovoliko dugo da traje...BTW ladno sam istripovao da sam gledao jucerasnju epizodu ranije...postajem zabrinut...
radisa Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 To dnevno izbacivanje (mislim na obavezu da svaki dan ima epizoda, jer snimaju jednom nedeljno) jeste pakao...A ne pisu svi sve epizode, nije to bas tolika anarhija, niti to moze ovoliko dugo da traje...BTW ladno sam istripovao da sam gledao jucerasnju epizodu ranije...postajem zabrinut...Na youtubeu ima dve epizode koje imaju 173. broj, ali je jedna tamo neka 70-80 neka. Prava je Lekovi, a lažna je Banka.
Belaj Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Na youtubeu ima dve epizode koje imaju 173. broj, ali je jedna tamo neka 70-80 neka. Prava je Lekovi, a lažna je Banka.Mda, neki dripac konstantno kači lažne tj. stare epizode.
copkillah Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Mda, neki dripac konstantno kači lažne tj. stare epizode.Zar nije sve regularno?
Frank Pembleton Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Zar nije sve regularno?To bi trebalo da bude regularno...Zvanicni kanal RTV
copkillah Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 To bi trebalo da bude regularno...Zvanicni kanal RTVpa to, ja odatle i pratim
Frank Pembleton Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Videh reklamu za DDOR , nadam se da ce i da uzmu neke pare...
radisa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Sad odgledao "Žvaku" Ta, 8. Mart i kad ih Boškić uči komjukterima su 3 najbolje epizode.
radisa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Koja je to ep?Numem naći. <_< https://www.google.rs/search?q=youtube+8.+mart+dr%C5%BEavni+posao&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-ahttp://www.youtube.com/watch?v=MEhFqne-h7w
Recommended Posts