February 14, 20251 yr Isključeni komentari na poslednjih desetak epizoda, sigurno zbog podrške studentima.
March 11, 20251 yr Jedan od boljih Prvih servisa u poslednje vreme. Pumpadzijski, a jako inteligentno. https://youtu.be/xzXjYUsiYE0?si=IaFDAE4-0GQzVWjZ
December 5, 2025Dec 5 https://n1info.rs/vesti/nigerijski-princ-uhapsen-u-srbiji-u-proteklih-sest-meseci-prevarama-do-46-miliona-dinara/
March 9Mar 9 To je sto sto se tice Prvog servisa, bar u radionici koju smo znali. Jako tuzna, ali i briljantna epizoda.
March 9Mar 9 Сумњам да је крај, нису рекли да је готово оно Банетово.Колико за ДП мислим да је требало да прекину у неком моменту, толико овде ипак мислим да има простора за наставак.Верујем да су нашли другу локацију и да снимају већ. Edited March 9Mar 9 by johan nagel
March 9Mar 9 6 minutes ago, johan nagel said:Верујем да су нашли другу локацију и да снимају већ.Navodno je Mladja jutros u emisiji nesto slicno i rekao.
March 9Mar 9 Па некако се знало да ће то да руше све, имали су времена да смисле шта и како даље, нема ми смисла да то буде разлог да батале.Ал свакако ће бити другачије, ко и у ДП кад су променили канцеларију.
March 10Mar 10 I DP i PS su izuzetno teški formati u smislu scenarija jer moraš stalno da "izbacuješ" novo i sveže. Produkciono možda i ne jer se "upuca" format...Ali priča mora da "bude ista, ali novo i sveže"...
March 10Mar 10 11 hours ago, Frank Pembleton said:I DP i PS su izuzetno teški formati u smislu scenarija jer moraš stalno da "izbacuješ" novo i sveže. Produkciono možda i ne jer se "upuca" format...Ali priča mora da "bude ista, ali novo i sveže"...Ja sam upravo ukapirala da sam Drzavni posao gledala redovno a onda posle nekih porodicnih dogadjaja sam sve prestala da gledam. I sad okrecem i nesto mi Boskic malo ostario. I provrtim, pa oni preko 10 godina snimaju, nikad ne bih rekla. Svaka im cast, dok sam redovno pratila bilo je genijalnih a bilo i skroz prosecnih epizoda ali sve zajedno utisak mi je bio da su generalno potcenjeni. Mozda jer se dozivljava kao "neozbiljna" serija.