Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"


InvisibleLight

Recommended Posts

:cry: ja ne kontam, bukvalno ostanem skamenjene face i smorim se dok odgledam (zato sam i odgledala 2 epizode)mada mi je sama preporuka moje mame bila dovoljan indikator jer to sto je njoj smesno meni nije i obrnuto:https://www.youtube....d&v=wJGhTLodF0Qsve mi nekako mnogo uopsteno, predvidivo, ne-lucidno..nema netu twisted notu, kakav humor volimjel vam smesna npr 'dva i po muskarca'?e ja tome umirem skroz :D
Link to comment
jel vam smesna npr 'dva i po muskarca'?e ja tome umirem skroz :D
Kako-kad...Dime je smešan čim ga vidiš, a takav je od kad ga znam... Jedno 20 godina... Lud čovek, lud... :)
Link to comment

mislis - slican je liku koga glumi?pa on i najvise deluje da se poistovetio sa likom, da 'glumi sebe'sta znam, mogli su taj potencijal atmosfere kancelarija drzavnih posova, i 'sukob' dodjosha i staaaaaarih nsadjana bolje napisati i odglumitiprevise stereotipno

Link to comment

Ne secam se da sam se nasmejao ne neku foru, ali se ne hvatam panicno daljinskog kao kad naletim na bilo koju drugu nasu "komediju".Koliko kontam, ovo se snima svakog dana - svaki dan ide nova epizoda a bavili su se dnevnim temama. Ako se stvarno tako snima kako pretpostavljam, onda kapa dole. Tesko je biti svaki dan raditi novo i biti gledljiv.

Link to comment
jel vam smesna npr 'dva i po muskarca'?e ja tome umirem skroz :D
prva sezona je najbolja imo. ali posle dosadi jer se vrti jedno te isti fazon tokom citave serije...ali ima dobrih fora svakako.
Link to comment

Vrlo verovatno. Da su umesto bosanca, lale fašiste i mladog lidera u igri neki bošnjak, srbijanac i beograđanin kontam da bih se isto smorio. Mada, gluma je neporecivo dobra. Još su i naturščici u pitanju.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...