nisam ja Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 dinkić, naravno.čova piše pesme za kikija i scenario za čvakija.
radisa Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Na kog Mlađu se misli?Onog što radi Uzbudilnik sa Daškom.
Duci Simonovic Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Kakav čvarkov, suviše je izveštačen, preteruje u glumatanju. Dok s druge strane torbica razvaljuje, kod njega to klizi, on je stvaran lik. Ja ovo gledam samo zbog torbice, čak bih i naziv topika promenio u - Torbici izazgrade djeca pušu ljeplo.
MayDay Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 I meni je Dragan predivan. Kad priča o svojoj Mil'ci i o tome kako je to divno dijete i koja je šteta što je žensko, a dok ona druga dva klipana...
Verterdegete Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Meni je isto Torbica omiljeni od njih trojice. Meni je zao sto je ona zensko, jer ona bi pisac bila vrhunski, razumijes ?
Duci Simonovic Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Za feliksa - da je otšo još par koraka gore otšo bi u vakum.
Bakemono Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Mene pak Torbica iritira, saosećam s Čvarkovim. Ne bih istrpeo tako glasnog i brbljivog lika ni mesec dana. Ali je naravno odličan za seriju.
ivy Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Mene pak Torbica iritira, saosećam s Čvarkovim. Ne bih istrpeo tako glasnog i brbljivog lika ni mesec dana. Ali je naravno odličan za seriju.da si ti nama živ i zdrav..Torbica je slika i prilika tih dodjoša..ja sam radila sa jednom 7godina,slika i prilika,glasna i brbljiva bosanka koja je znala gde djavo spava i ko ga budi..inače jesu skinuli sve tipove u originalu
Bakemono Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 da si ti nama živ i zdrav..Torbica je slika i prilika tih dodjoša..ja sam radila sa jednom 7godina,slika i prilika,glasna i brbljiva bosanka koja je znala gde djavo spava i ko ga budi..inače jesu skinuli sve tipove u originaluNe kažem, serija je odlična, sve su skinuli perfekt.
Verterdegete Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Mene pak Torbica iritira, saosećam s Čvarkovim. Ne bih istrpeo tako glasnog i brbljivog lika ni mesec dana. Ali je naravno odličan za seriju.Ne idi u Bosnu. A narocito ne u Hercegovinu.
Bakemono Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Jedini Hercegovac koga znam je cutljiv i veoma odmeren lik.
Verterdegete Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) da si ti nama živ i zdrav..Torbica je slika i prilika tih dodjoša..ja sam radila sa jednom 7godina,slika i prilika,glasna i brbljiva bosanka koja je znala gde djavo spava i ko ga budi..inače jesu skinuli sve tipove u originaluJa sam odrastao uz jednog takvog. O Copicu, Kocicu, bosanskoj koridi, izvoru Ramanovac i istocnobosanskim cetnickim komandantima slusam vec 24 godine. A svi prijatelji su mu rodjaci bosanci, i svi panduri.Jedini Hercegovac koga znam je cutljiv i veoma odmeren lik.Naravno da nisu svi isti, ali ces se itekako nagledati Torbica. Edited June 3, 2013 by Verterdegete
Recommended Posts