Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

dinkić, naravno.čova piše pesme za kikija i scenario za čvakija.

Posted
Na kog Mlađu se misli?
Onog što radi Uzbudilnik sa Daškom.
Posted

Dajte the best of, ne mogu baš sve da odgledam...

• 2 weeks later...
Posted

Kakav čvarkov, suviše je izveštačen, preteruje u glumatanju. Dok s druge strane torbica razvaljuje, kod njega to klizi, on je stvaran lik. Ja ovo gledam samo zbog torbice, čak bih i naziv topika promenio u - Torbici izazgrade djeca pušu ljeplo.

Posted

I meni je Dragan predivan. Kad priča o svojoj Mil'ci i o tome kako je to divno dijete i koja je šteta što je žensko, a dok ona druga dva klipana...

Posted

Meni je isto Torbica omiljeni od njih trojice.

Meni je zao sto je ona zensko, jer ona bi pisac bila vrhunski, razumijes ?
:lol:
Posted

Za feliksa - da je otšo još par koraka gore otšo bi u vakum.

Posted

Mene pak Torbica iritira, saosećam s Čvarkovim. Ne bih istrpeo tako glasnog i brbljivog lika ni mesec dana. Ali je naravno odličan za seriju.

Posted
Mene pak Torbica iritira, saosećam s Čvarkovim. Ne bih istrpeo tako glasnog i brbljivog lika ni mesec dana. Ali je naravno odličan za seriju.
da si ti nama živ i zdrav..Torbica je slika i prilika tih dodjoša..ja sam radila sa jednom 7godina,slika i prilika,glasna i brbljiva bosanka koja je znala gde djavo spava i ko ga budi..inače jesu skinuli sve tipove u originalu
Posted
da si ti nama živ i zdrav..Torbica je slika i prilika tih dodjoša..ja sam radila sa jednom 7godina,slika i prilika,glasna i brbljiva bosanka koja je znala gde djavo spava i ko ga budi..inače jesu skinuli sve tipove u originalu
Ne kažem, serija je odlična, sve su skinuli perfekt.
Posted
Ne idi u Bosnu. A narocito ne u Hercegovinu.
Posted

Jedini Hercegovac koga znam je cutljiv i veoma odmeren lik.

Posted (edited)
Ja sam odrastao uz jednog takvog. O Copicu, Kocicu, bosanskoj koridi, izvoru Ramanovac i istocnobosanskim cetnickim komandantima slusam vec 24 godine. A svi prijatelji su mu rodjaci bosanci, i svi panduri.
Jedini Hercegovac koga znam je cutljiv i veoma odmeren lik.
Naravno da nisu svi isti, ali ces se itekako nagledati Torbica. Edited by Verterdegete