February 27Feb 27 Sad sam naleteo na YT kako Luka gleda utakmicu i komentariše nešto.Jel to uobičajeno?
February 27Feb 27 23 minutes ago, steins said:Sad sam naleteo na YT kako Luka gleda utakmicu i komentariše nešto.Jel to uobičajeno? jeste, komentariše i Zvezdu i Partizan u EL
February 27Feb 27 Just now, levi said:jeste, komentariše i Zvezdu i Partizan u ELkuku majko moja. Kroz maglu se sećam da sam jednom gledao kako nešto gleda i komentariše sa kauča u dnevnoj sobi al više ne znam dal sam sanjao ili sam potisnuo
February 27Feb 27 Ovom Yurtsevenu bi neko mogao pičku da slomi, čisto onako pro forme. Ovo laktanje i sklanjanje protivnika pri pozicioniranju zavređuje jednu stejtment reakciju.
February 27Feb 27 Ima više tih Luka. Konkretno Luka iz 6,75 range je dobar lik. Btw, braća Bugari su dobili priznanje za najbolji sportski podkast u 2025.
February 27Feb 27 1 minute ago, FPLS said:Mali Bogoljub je ovde ponajbolji igrač.Bogoljub i Miljenović nam drže glavu iznad vode.
February 27Feb 27 Da zaustavimo nekako Yurtsevena jebenog i generalno njihov ofanzivni skok, i eventualno da sudije više ne jedu govna. Edited February 27Feb 27 by ducca