Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ovu poslednju stranu topika bi valjalo sprziti brenerom.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

MJK cita PPP, podseca me na jednog forumasa fantom

On je istakao koliko je Davidovac važan za tim.

"Mnogo ga volim i poštujem. Uvek je u službi tima i čovek je lepak za uspehe. Stalno je išlo ekipi kada je bio u timu, kako u reprezentaciji, tako i u klubu. Nije slučajno Zvezda imala loš kraj sezone… Sve je krenulo nizbrdo kako se povredio. Sigurno da je Kariju bilo teško da saopšti Dekiju, pogotovo jer su zajedno prošli mnogo toga.

1 hour ago, Božo Crveni said:

Definitivno smo jaki ko crna zemlja. Jedino je bitno da u utakmicama na ispadanje nipošto na terenu ne budu igrači koji kubure s IQ: Stefan Jović, Micić, Gudurić, Dobrić i Petrušev.

Slučajno sve zvezdaši... inn

I svi imaju veliki ponos, ovaj, penis

Vanja Marinkovic ne sme da izvodi autove ni protiv Por Tugalije

Edited by Ratamahatta

24 minutes ago, Gutterball said:

Ja sve što vidim jeste da Željkovi Koprivica i Tristan su jedini koji ne pevaju himnu 😇

Pametnom dosta...

Nasa deca na margini dok Zelimir razigrava konkurentska jaja

Čiji je ovaj jedini istetovirani u našoj repstaciji!? gospode

54 minutes ago, Gutterball said:

Druze, citas li ti uopste sta ko pise na ovom forumu.D

Ovaj i ovakav naš tim će konkurente da ugazi ko FAP žabu/pijan govno, stoga je primereno da natkurujemo ko je naš ili njin dok ne počne.

Premda, valjalo bi momcima ukazati na krucijalnu činjenicu da su u našoj grupi odreda reprezentacija koje su priznale Kosovo. wicked

3 hours ago, spaceploitator said:

jel bolja od 2002e ? ok debeli vredi za trojicu ali za ostalo nisam siguran, tripujem da od drugog do nekog devetog igraca 2002. sije ovu generaciju. sad da l je to dovoljno da nadomesti jokica i uigranost ove generacije neam pojma, vrv nije

Legitimna diskusija. Velika je vremenska distanca, razlicita kosarka se sada igra, tesko je porediti. Jokic je sigurno neko ko sve oko sebe cini boljim, i mislim da je to tas na vagi. Ako se gleda u vakumu, samo imena - 2002 ima puno talenta i prejaka imena. Ovaj sad roster - mozemo sva imena da gledamo pa da dodamo nekih 20-30% dodatak na svakog igraca koliko ce bolje ofanzivno da izgleda kada deli parket sa Jokicem.

Plus, imamo Bogija koji je fiba legend. Case closed :D

1 hour ago, harper lee said:

Druze, citas li ti uopste sta ko pise na ovom forumu.D

Ma čitam, ali ne gledam ko piše blush

ne znam za 2002, tj oni su specifican kejs ali te nase najbolje repke 1995-2001, su igrali superiornu odbranu, obicno najbolju na turniru, pa ti onda na tu surovu defanzivu dodje ofanzivni grejtnes peja i bodiroga ili danilovic, djordjevic, bodiroga

mislim da ljudi zbog cinjenice da sada imamo jokica, ne mogu da se prisete koliko su to bile kvalitetnije ekipe.

8 hours ago, uini said:

@Hele , imas poentu, atmosfera kojekude je without any sense of urgency a tako se ne osvajaju titule. mora narod da zapne, obrisali su nam taj deo memorije, kako smo u stara vremena svi davali snagu mpontiroki ili peji da dadnu kosh.

Evo došla sam da se posvađamo, biraj temu

J.R. se reinkarnirao kao žena?

Edited by Amos