Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Mislim da je Jović siguran u 12 ako bude zdrav.

Edited by theanswer

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Stefan Jović:

"Jeste bila je to interna šala da će biti Last Dance, ali posle svih privatnih stvari zbog kojih nisam bio u timu, uz naravno priču sa selektorom i kapitenom, doneli smo odluku da će ove godine biti Last Dance. Presrećan sam što ću biti s njima ponovo, jedva čekam..."

Dakle, Stefan Jovic ide sigurno.

Jebo ih sfrj fazon saopstavanja spisla. Jedina smo ozbiljna reprezentacija koja nije objavila spisak sa 12 igrac iako ga Pesic odavno zna.

15 minutes ago, MiddleClass said:

Jebo ih sfrj fazon saopstavanja spisla. Jedina smo ozbiljna reprezentacija koja nije objavila spisak sa 12 igrac iako ga Pesic odavno zna.

Italija, Francuska, Nemačka i Španija imaju preliminarne spiskove od 15+ imena

Ali siguran sam da su sve ostale ozbiljne yawn2reprezentacije objavile 12 igrača

Mora da se uzme zlato. Gledajući Jokića juče dok je cmizdrio i trčao za konjem rekao bih da se popravio bar 10 kila ovog leta, valjda će uspeti da se dovede u red za mesec dana.

Samo je peti visoki upitan ako budu svi zdravi. Deda, Smajli ili Tristan.

Jović igra 100%.

Dobrić nije imao ništa lošiju sezone od prošle posle koje je bio starter kod Pešića i igrao dobro. Nisam njegov fan, ali ni ne vidim ko bi mogao da upadne umesto njega. Trifunović je lošiji igrač, a Topić igra nešto skroz drugo.

11 minutes ago, Nikodije said:

Mora da se uzme zlato. Gledajući Jokića juče dok je cmizdrio i trčao za konjem rekao bih da se popravio bar 10 kila ovog leta, valjda će uspeti da se dovede u red za mesec dana.

Cenim da će biti kao na Olimpijadi. Prihvatljiv višak kila, klimav šut spolja, ali i dalje ubica na svojih 80+%.

Mislim da ide Tristan sigurno. Em je NBA em ga treba zapljunuti da se ne predomisli.

2 hours ago, copkillah said:

Topić, Smajli, Tristan in, Dobrić out čini mi se.

Ali ne bih se iznenadio ako i Dobrić i Davidovac budu u 12, niti bi to bio problem.

Dobric je jedino krilo koje imamo, plus je bio starter. On definitivno ide.

Edited by freakns

1 hour ago, kurjak said:

imamo najtezu grupu laugh

a grupa 7x laksa od svih drugih...

Najjaci turnir u istoriji kosarke..

Pešić se isprovaljivao kao i obično. Kaže šteta što nema EP na svake dve godine.

I Sunturlić koji kaže dva puta u dva minuta da novinari treba AFIRMATIVNO da pišu o radu saveza.

Edited by theanswer

Favoriti za medalje: Srbija, Francuska, Nemacka, Hrvatska, Spanija, Grcka, Italija i Slivenija

I Rusija

Holden, Ponkrašov

Šved, Fridzon

AK 47, Monija

Hrijapa, Voroncevič

Mozgov, Kaun

Edited by Milošica

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

to bi bilo baš wtf, čovek nije završio sezonu zbog ozbiljne povrede

upitno je stanje njegove fiIzičke spreme, ako je zalečio te pršljenove

Baš vala, od "Davidovac završava karijeru" do "ide na EP sa repkom" za prekratko vreme. Da se razumemo, drago mi je ako je čovek dobro nakon onakve povrede, ali čudi da ništa zvanično ne znamo o njegovom stanju mesecima a sad odjednom 100% na spisku.

1 hour ago, MiddleClass said:

Dakle, Stefan Jovic ide sigurno.

Stefan je u jednom intervjuu rekao zašto nije mogao da bude sa reprezentacijom prošle godine, jako teška porodična situacija (bolest oca). I rekao je da se nije oprostio i da će ubuduće biti na raspolaganju ako ga trener želi i bude zdrav.

Spoiler

To što je Bogdanov kum nema uticaja na odluku sigurno...