Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Najjaci smo, razbicemo sve 20+ razlikom.

Onda dodje neki Marco i jebe nam sve po Spis(k)u.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

5 minutes ago, Heaviside said:

Kari je u prijateljskim odnosima sa Jovićem, a kapiten ekipe mu je jedan od najboljih ortkaka i kum. Garantovano ga ne bi zvali da dođe da se na pripremama bori sa Topićem sa mesto. On će verovatno da ima malo i popust i da preskače treninge.

Ja bih više voleo da ide Topić, ali to se neće desiti osim ako se neko ne povredi.

meni je nerealno da diskutujemo kako kari vodi nekoga jer su drugari.

Just now, uini said:

meni je nerealno da diskutujemo kako kari vodi nekoga jer su drugari.

nisam napisao da će da ga vodi jer su drugari nego da ga ne bi ni zvao da nije već odlučio da će ga voditi. zbog starih zasluga i jovićevih godina ne bilo u redu da ga pozove na pripreme i onda ga otkači kao 13. igrača. neće to uraditi nekome sa kime je u dobrim odnosima osim ako se ne napravi problem tokom priprema.

a za 12. mesto u rosteru je sasvim realno da međuljudski odnosi i karakter igrača imaju uticaja i to je morao biti jedan faktora kod odluke da se zove Jović

12 minutes ago, Valk said:

Pa nema Plavšića na širem spisku uopšte.

Bitno je imati stav. sleep

19 minutes ago, Heaviside said:

a za 12. mesto u rosteru je sasvim realno da međuljudski odnosi i karakter igrača imaju uticaja i to je morao biti jedan faktora kod odluke da se zove Jović

okej, da ne seciram sad u sitna crevca sa cime se ne slazem a sa cime slazem, nije to 12o mesto u rosteru, vec pozicija treceg pleja/ballhandlera, koji ima neke specificne kvalitete za specificnu situaciju u kojoj se desi da ni vaske ni avram ne mogu da isporuce a vazno je da neko postavi stvari.

prosto da ne ispadne kako je dilema ko ce da bude shtimac na klupi.

edit typos

Edited by uini

26 minutes ago, Heaviside said:

nisam napisao da će da ga vodi jer su drugari nego da ga ne bi ni zvao da nije već odlučio da će ga voditi. zbog starih zasluga i jovićevih godina ne bilo u redu da ga pozove na pripreme i onda ga otkači kao 13. igrača. neće to uraditi nekome sa kime je u dobrim odnosima osim ako se ne napravi problem tokom priprema.

Teodosić se ne bi složio.

Prvi plej je Jokara. Može komotno plejmejking da ode na Vasu, Guduru, Bogdana i Jokaru, plus Aleksa da prenosi loptu i istriči jako i do samog kraja ako prepozna situaciju.

Čitam sad ovo sa konferencije, Jović deluje da je sigurniji od Jokića. Last dance učini.

@uini

sve to stoji sto pises za jovica, ima itekako smisla

sa druge strane ne treba smetnuti sa uma da je top nas najtalentovaniji spoljni igrac jos od drazena ili ajd pedje u sirem smislu

ima 20 godina, vreme mu je

ja bi tu najpre izbacio vasilija, ako nista drugo, onda zbog naseg nikija sa foruma

bas ga je napatio ovaj prelazni rok

videcemo to oko topica; meni je hrabro reci i da je talentovaniji od bogdana (ili teodosica) a kamo drazena

edit: napisao si "od drazena" ali nebitno, imali smo toliko talenata u tom periodu, od kojih su mnogi imali ozbiljne karijere.

poenta je da je ulog ogroman i da ce se traziti svaki sraf koji provereno fercera a vec sledece takmicenje moze da istrpi proveravanje ko je koliko talenat.

edit pt2

to je sve nebitno ali mnogo me trigeruje ovo provlacenje nekog nepotizma sa jovicem, bas nepotreban trac-mentalitet, iako postoje basketaski pros i cons, koji ocigledno nisu dovoljno zabavni

Edited by uini

Ne bi me čudilo da je ovo i Jokiću last dance.

16 minutes ago, pbg12345 said:

ja bi tu najpre izbacio vasilija, ako nista drugo, onda zbog naseg nikija sa foruma

bas ga je napatio ovaj prelazni rok

samo neka vasko pokida, znacu da proslavim

14 minutes ago, uini said:

videcemo to oko topica; meni je hrabro reci i da je talentovaniji od bogdana (ili teodosica) a kamo drazena

edit: napisao si "od drazena" ali nebitno, imali smo toliko talenata u tom periodu, od kojih su mnogi imali ozbiljne karijere.

poenta je da je ulog ogroman i da ce se traziti svaki sraf koji provereno fercera a vec sledece takmicenje moze da istrpi proveravanje ko je koliko talenat.

edit pt2

to je sve nebitno ali mnogo me trigeruje ovo provlacenje nekog nepotizma sa jovicem, bas nepotreban trac-mentalitet, iako postoje basketaski pros i cons, koji ocigledno nisu dovoljno zabavni

da, od drazena

naravno da je talentovaniji od teodosica i bogdanovica, druga je stvar kakvu ce karijeru imati

momak je "dignut" kao 12ti sa drafta nakon kidanja acl, beli plej iz evrope

Nije talentovaniji od Teodosica..

Topić - Danilović - Kalinić - Topić - Rebrača

to koji si na draftu ima vise veze sa klasom i vremenom nego obavezno sa talentom. da ne pravimo bespotrebnu digresiju - decko jos uvek ima 19 godina, hajde da mu damo malo lufta a ne da pisemo kako je naravno talentovaniji od teodosica