July 28, 2025Jul 28 Davidovac ne bi smeo biti u 12 pored živih Tristana i Smajlija ali strepnja mi je veća od nade.
July 28, 2025Jul 28 1 minute ago, theanswer said:Davidovac ne bi smeo biti u 12 pored živih Tristana i Smajlija ali strepnja mi je veća od nade.Dobro je kad nam je to strepnja.Dok strepimo oko toga što će pouzdan i proveren reprezentativac biti 12. igrač i peta opcija na visokim pozicijama sa mizernom ili čak i nikakvom minutažom, znači da smo jaki kao zemlja i nemamo realnih briga nego samo ovih slatkih problema.
July 28, 2025Jul 28 1 minute ago, cartman said:Ja bih Pokua umesto Davidovca na spisak i to je to.Igraće kad ode iz Partizana.
July 28, 2025Jul 28 3 minutes ago, Milošica said:Igraće kad ode iz Partizana.a do tada će redovno biti pozivan u one fibine "prozore"
July 28, 2025Jul 28 22 minutes ago, freakns said:Prejaki smoVasa, AvramovicBogdan, Gudura, VanjaDobricJovic, PetrusevJokic, MilutinovOvo je 10 sigurnih. Preostala 2 su jos jedan spolja i jedan visoki. Verovatno Jovic ili Topic, Trifunovic je out. Deda ako ode, ice ce na stare zasluge. Smajli mi je logicniji od Koprivice jer i on i Petrusev mogu na 4 i 5, dok Balsa moze samo centra.Topić, Smajli, Tristan in, Dobrić out čini mi se.Ali ne bih se iznenadio ako i Dobrić i Davidovac budu u 12, niti bi to bio problem.
July 28, 2025Jul 28 2 minutes ago, copkillah said:Topić, Smajli, Tristan in, Dobrić out čini mi se.Ali ne bih se iznenadio ako i Dobrić i Davidovac budu u 12, niti bi to bio problem.Za Dedu ne mozes da budes ozbiljan..
July 28, 2025Jul 28 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Za Dedu ne mozes da budes ozbiljan..Možda kao 12. igrač, Štimac fazon. Hoću da kažem, to ni u ludilu ne bi bio moj izbor, ali neće mi ni biti drama ako se desi.
July 28, 2025Jul 28 Deda moze kao 12 jedino iz nuzde, jer su drugi, objektivno bolji igraci od njega, povredjeni. Ako to nije slucaj, onda nema sta da trazi u 12.
July 28, 2025Jul 28 dobric je bio starter na olimpijadi, naravno da ga nece sad izbaciti sa spiskasa oi nema plavsica i eventualno ce ispasti jos davidovac, zamenice ih jovic ili topic i jedan visoki, najpre smailagicmada, apsolutnome ne bi izennadilo i da davidovac ostane, da samo umesto plavsica neko upadne
July 28, 2025Jul 28 Balša i Trifa su tu da popune broj za trening, ona stara klasika da je bolje da zoveš neke klince i onda ih katuješ, nego da to uradiš nekom matoranu. Iz istog razloga mislim da ako je Jović tu, onda Topić neće ići.I Dobric i Davidovac su imali krš sezone, kobra je bio fzn peti u rotaciji Zvezde, no ajde on možda na račun SPa i OIa. Deda stvarno nema šta da traži ovde.
July 28, 2025Jul 28 Samo da dobro zamaskiramo svoj najveci problem - odbranu kad su na terenu istovremeno Vasa i GuduraIdemo u polufinale, a onda jesus take the wheel pa sta bude
July 28, 2025Jul 28 30 minutes ago, pbg12345 said:mada, apsolutnome ne bi izennadilo i da davidovac ostane, da samo umesto plavsica neko upadneto bi bilo baš wtf, čovek nije završio sezonu zbog ozbiljne povredeupitno je stanje njegove fiIzičke spreme, ako je zalečio te pršljenove