July 25, 2025Jul 25 2 minutes ago, uini said:top.nemamo uzorak kako on fercera sa 20 godina na najvišoj repka sceni.da li ga treba baciti u tu situaciju? pojma nemam, odnosno, ja mislim da ne ali razumem da postoje i druga scenarijaPa nemamo dok ga ne probamo. U svakom slučaju, niti jedan neće biti faktor što se tiče plasmana, dilema je da li ubaciti Topa zbog dugoročnih benefita ili Jovića zbog starih zasluga, moguće i poz uticaja na atmosferu. Čini mi se da je Piroćanac skloniji prvom, ali nije ni bitno. Ok mi je nagraditi Jovaru, makar za trojke vaćarošima u Manili.
July 25, 2025Jul 25 ;ekaj bre kralju, mi inace osvajamo tozla u 7 od 10 slucajeva i sad treba da probamo topa popa, pa kako bude?ne slazem se snazno
July 25, 2025Jul 25 6 minutes ago, kralj said:Ne treba da probamo ni jednog ni drugog u utakmicama na ispadanje.Moraćemo ako Vasa ne bude išao
July 25, 2025Jul 25 13 minutes ago, Milošica said:Moraćemo ako Vasa ne bude išaomoracemo i ako vasa ne igra 40 minuta, sto bi bilo prvi put u njegovoj karijeri, pa je bedak da pocinje sada
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, kralj said:A Stefan Jović će da bude faktor u utakmicama na ispadanje?SVID_20250725_211115_1~2.mp4
July 25, 2025Jul 25 ima i ona svezija joviceva tekma, u cetvrt-finalu protiv litvanije; ja ne verujem da top-pop moze da odigra takvu ulogu u ovom trenutku, iako ce prekosutra mozda biti nedostizan za jovica i nekog jos boljeg od njega.
July 25, 2025Jul 25 ne verujem da će da pozove matorog i izranjavanog Jovića na pripreme da se sa Topićem bori za 12 tj. ne verujem da bi Jović došao pod tim uslovima. Ako bude na pripremama to znači da je verovatno planiran za 12.52 minutes ago, uini said:moracemo i ako vasa ne igra 40 minuta, sto bi bilo prvi put u njegovoj karijeri, pa je bedak da pocinje sadaigraće avramović. topić vs jović je dilema za trećeg pleja.ja na ovom prvenstvu ne bih ni milimetar kompromisa pravio i vodio bih ekipu koja se ovog trenutka najbolje slaže na i van terena, ali nemam pojma da li je u njoj jović ili topić. ciljano podmlađivanje na sledećem takmičenju. Edited July 25, 2025Jul 25 by Heaviside
July 25, 2025Jul 25 Pa to su vaćaroši koje pominjem, na tom prvenstvu je već bio u debelom padu, prošle su u međuvremenu dve godine koje je odigrao sa koliko toliko kontinuiteta, ali daleko je to od nivoa koji bi ga preporučio za repku. Ako ode, otići na osnovu starih zasliga. Igrao je Jović i prozore za koje smo se jedva krpili, da ne govorim da je verovatno najgoru povredu fasovao igrajući za repku.
July 25, 2025Jul 25 @Heaviside , slazem se sa upisom, dok god imamo na umu da 12 igraca nisu primarno najbolji danas ili najtalentovaniji za prekosutra, vec oni koji mogu najbolje da ispune plan i program selektora za tekuci turnir. Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 Zar Jović ne izbegava povrede u poslednjih par godina? Ne sećam se da je bio povređen, bar ne na nešto duže.
July 25, 2025Jul 25 igrao 13-15 minuta i propustio cirka trećinu utakmica prošle sezone. ovako na slepo bih rekao da Topić prosto već sada mora biti mnogo bolji igrač od njega na treningu, ali nije poenta u tome kao što kaže @uini
July 26, 2025Jul 26 13 hours ago, uini said:nemojmo se zezati. pričamo o tekamam na ispadanje, ne o budućnosti u kojoj top može da bude puno bolji ali ne ovog letaTopic je vec sada za dva koplja bolji od Jovica. I morace da igra i tekme na ispadanje jednog dana. Sta, treba ga ubaciti u vatru sa 32 godine, tada ce biti taman? Decko treba da bude prvi play repke na OI u LA, znaci mora sad vec da guli...Postoji samo jedan razlog zasto bi Jovic trebao ispred Topica. A to je sto su Topicu ove tekme u summer league prve koje je odigrao za godinu dana, i sto je njemu uzasno bitno da izbori minute za sledecu sezonu koja ce mu biti presudna u karijeri. Teorijski, on bi trebalo da igra iza SGA, ali Caruso, Joe, Wallace i Wiggins su svi ispred njega u rotaciji i trazice svoje minute.