July 25, 2025Jul 25 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Kalina je odjavio repku for good?naravno. uživa čovek u odmoru.
July 25, 2025Jul 25 edit @Mindaugas Žukauskas , nemam nikakav insajd info, čisto da ne bude zabune.ali mi ne izgleda kao da je zagrejan za repku, makar po dinamici u prethodnom periodu, gde je išao na more i nikome nije pominjao to kao mogućnost, mada ga realno niko nije ni pitao, pošto ekipa nije iz košarke.
July 25, 2025Jul 25 Ja bih zvao 20, pa nek i 8 odbije/povredi se, nema veze, bilo kojih 12 koji ostanu će biti dobri.Avramović/Micić/Jović/TopićBogdanović/Gudurić/Marinković/ĐurišićKalinić/Lučić/Dobrić/PokuševskiJović/Petrušev/Vukčević/DavidovacJokić/Milutinov/Smailagić/MarkovićSve NBA i EL igrači. Osim Jovića, videćemo gde će on, ali on je svakako EL nivo već nekih 10 plus godina, bio u klubu koji igra EL ili ne.
July 25, 2025Jul 25 Stefan Jović? On je čini mi se samo onaj prvi reprezentativni turnir kad ga je Muta plasirao kao hidden gem preživeo na nogama. Ok je za širi spisak, ali ništa preko toga.
July 25, 2025Jul 25 7 minutes ago, garmonbozia said:Top ako ga pusti Oklahoma >>>> Jovićnemojmo se zezati. pričamo o tekamam na ispadanje, ne o budućnosti u kojoj top može da bude puno bolji ali ne ovog leta
July 25, 2025Jul 25 46 minutes ago, uini said:nemojmo se zezati. pričamo o tekamam na ispadanje, ne o budućnosti u kojoj top može da bude puno bolji ali ne ovog letaA Stefan Jović će da bude faktor u utakmicama na ispadanje?
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, kralj said:A Stefan Jović će da bude faktor u utakmicama na ispadanje?pričamo o pop vs jović.ja mislim da će u toj dilemi najpre jović biti, jer imam uzorak. a pop mi nije neki wunderkind. Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 18 minutes ago, garmonbozia said:druye top je već EL igrač, dok je Jović bivši igračmožda je tako, samo što ja nemam uzorak, nadam se da je top taj lik Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, kralj said:Pop je Top?Kakav uzorak? Ništa mi nije jasno.top. nemamo uzorak kako on fercera sa 20 godina na najvišoj repka sceni.da li ga treba baciti u tu situaciju? pojma nemam, odnosno, ja mislim da ne ali razumem da postoje i druga scenarija