July 26, 2025Jul 26 11 hours ago, Heaviside said:igrao 13-15 minuta i propustio cirka trećinu utakmica prošle sezone.a Topic je propustio celu proslu sezonu.
July 26, 2025Jul 26 28 minutes ago, freakns said:I morace da igra i tekme na ispadanje jednog dana. Sta, treba ga ubaciti u vatru sa 32 godine, tada ce biti taman? Decko treba da bude prvi play repke na OI u LA, znaci mora sad vec da guli...to verovatno kažeš zato što između sadašnjih 19 godina & 32 godine ne postoji ništa.nemam ništa protiv da odmah uleti i radi pos'o. samo, onda treba oćutati ako u nekom od ključnih momenata izgubi loptu, napravi pogrešnu odluku, štagod.meni lično jović nije neki omiljen igrač bio ni u prajmu ali se protiv litvanije u 1/4finalu svetskog (juče sam to pomenuo) pokazalo šta on može i dan-danas da uradi a što se tada ispostavilo kao jedna od ključnih rola za prolaz u semis. tamo i u finalu nije vredeo ništa ali je odigrao šta je trebalo da odigra, na čitanje slabosti u odbrani protivnika u tom trenutku, na pravovremene odluke i kilometražu.ali opet ponavljam, ako se ispostavi da je topić bolje rešenje u ovom trenutku, samo napred.edit typos Edited July 26, 2025Jul 26 by uini
July 26, 2025Jul 26 Jbt Duda ode na evropsko sa prosekom od 21 godine i osvoji srebro, a mi ovde dva dana gulimo da li je rizik da 12.igrač ne bude 35godišnjak
July 26, 2025Jul 26 27 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Jbt Duda ode na evropsko sa prosekom od 21 godine i osvoji srebro, a mi ovde dva dana gulimo da li je rizik da 12.igrač ne bude 35godišnjak(ajde jebote) to se zove diskusija, da li bi kilometraža i skilovi stefana jovića bili korisniji ili suvi talenat nikole topića.svakako bolje od borišinog gneva sa instagrama.pri čemu ovo nije euro na koje idemo kao underdogs, što je bio slučaj sa dudinim 20ogodišnjacima, već realno najbolja prilika da se uzme tozla, još od prošlog kada nas je ošurila italija a budućnost repke u kojoj jokić recimo batali istu a ovamo stižu francuzi sa wembanayamom, govori da je ulog za nas prilično veliki.a niti sam ja u svom stavu isključiv, niti su to diskutanti koji drže do drugačije vizure, tako da nema potreb za šokovima.uostalom, rad sam da diskutujem omnogo čemu vezanom za repku, tako da sam otvoren za druge teme, tj predloge ( :
July 26, 2025Jul 26 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Jbt Duda ode na evropsko sa prosekom od 21 godine i osvoji srebro, a mi ovde dva dana gulimo da li je rizik da 12.igrač ne bude 35godišnjakSpasa nije potvrdio da će igrati koliko znam, što može značajno promeniti stvari.Što se mene tiče, nek idu obojica ako ne ide Spasa, a ako ide Spasa, nek ide Topić kao treći plej.Naravno ako na pripremama dokaže da može i da je tu na tom nivou.Ne treba voditi tinejdžera samo zato što je tinejdžer, a ni blizu potrebnog nivoa za taj nivo košarke nije dostigao.U svakom slučaju, lepo je što su i Jović i Top tu pa i možemo da kombinujemo.Lepo je i samo po sebi što i imamo i matore i mlađahne kvalitetne plejeve.
July 26, 2025Jul 26 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ne verujem da će kari mnogo menjati tim iz pariza2 imena max+1I sam Kari je u nekom intrvjuu pre odredjenog vremena napomenuo da ce na EP biti manje vise isti sastav.
July 26, 2025Jul 26 AvrOn 25. 7. 2025. at 12:43, uini said:ima i ona svezija joviceva tekma, u cetvrt-finalu protiv litvanije; ja ne verujem da top-pop moze da odigra takvu ulogu u ovom trenutku, iako ce prekosutra mozda biti nedostizan za jovica i nekog jos boljeg od njega.Jovic je odlican igrac. On je uz Bogdana bio najbolji nas igrac i na EP 2017. Jovic i sa jednom zdravom nogom je korisniji igrac u reprezentaciji od Micica. Edited July 26, 2025Jul 26 by Micko8
July 28, 2025Jul 28 Meridian ...Stefan Jović, Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Nikola Topić, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Uroš Trifunović, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Nikola Jović, Alen Smailagić, Tristan Vukčević, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Balša Koprivica.https://meridiansport.rs/kosarka/jokic-topic-durisic-pesic-srbija/
July 28, 2025Jul 28 Nema Pokua i Đurišića od najavljivanih. Ne znam koji su razlozi, ali objektivno bi trebali zameniti Balšu i Trifu.Ako su svi zdravi i voljni, spomenuti dvojac realno nema šanse, a onda treba preseći Topić > Jović i Smailaga > Tristan > Deda (moje preferencije)
July 28, 2025Jul 28 Prejaki smoVasa, AvramovicBogdan, Gudura, VanjaDobricJovic, PetrusevJokic, MilutinovOvo je 10 sigurnih. Preostala 2 su jos jedan spolja i jedan visoki. Verovatno Jovic ili Topic, Trifunovic je out. Deda ako ode, ice ce na stare zasluge. Smajli mi je logicniji od Koprivice jer i on i Petrusev mogu na 4 i 5, dok Balsa moze samo centra.