July 25, 2025Jul 25 2 minutes ago, uini said:a kod dodika ide ybog neke druge bojaynimislim, tupimo o ovome predugo.4 minutes ago, JPM said:Razumevanje situacije nije isto što i opravdavanje situacije. To je samo razumevanje.
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, Heaviside said:Dobro, i šta bi to konretno trebalo savez ili neko drugi da uradi? Izražavaš empatiju prema Boriši i taj deo mi je jasan, ali deo u kome si ljut na nekoga mi nije jasan. Koji potezi konkretno nisu urađeni i od strane koga?mrzi me da se ponavljamOn 19. 7. 2025. at 14:50, Filozof manijak said:Ja bih mu dao neku funkciju u Savezu a pre toga bih ga pripremio i obučio za istu. (kad prestane sa aktivnom karijereom, a do tada:Zvao bih na sve pripreme reprezentacije, da igra makar kvale i prijateljske utakmice, i vodio bih ga na svako prvenstvo, makar i u civilki,.No ovo moje je samo wishful thinking , savršeno m je jasno kakvo je umiveno gladijatorstvo današnji sport, dok si dobar i zdrav svi te vole hejluju, čim onemoćaš - ko te jebe. Jbf, moderna vremena.Što pre i Boriša to shvati, bolje po njega@kralj tvoj problem je što posmatraš stvari iz vizure politike. Da se meni desilo što i njemu, jurio bih i cimao crnog đavola.Postavi sebi samo jedno pitanje; da li bi se menjao sa njim?
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, uini said:sasvim korektan dres, verovatno jedan od boljih u poslednjih 10/15 godina, iako nije za padanje u nesves'Менсе не ђасви, не видим неки спектакуларан напредак у односу на Пикачу, бар што се дизајна тиче. Квалитет је вероватно бољи.
July 25, 2025Jul 25 16 minutes ago, Filozof manijak said:mrzi me da se ponavljam@kralj tvoj problem je što posmatraš stvari iz vizure politike. Da se meni desilo što i njemu, jurio bih i cimao crnog đavola.Postavi sebi samo jedno pitanje; da li bi se menjao sa njim?Ma kakve veze sa bilo čime ima da li bih se menjao sa njim, živ nisam da saznam. Po vrlo originalnim logičkim matricama rezonuješ, da tako kažem.Da pokušam da stavim pitanje u koliko toliko suvisle okvire, da mi se desilo to što se desilo Boriši, ne bih se više bavio košarkom, video bih sa savezom šta nude i ukoliko je moguće otvorio bih košarkaški kamp za klince.Ukoliko bi bilo kakvu pomoć uslovili slikanjem sa žvalavim, oterao bih ih u 3 pičke materine i bio aktivan na ulici poput dva Štimca. To ne bih doveo u pitanje ni za jednog jedinog forumaša, čak ni tebe. Čisto sumnjam da bi i ti bio tako kvaran, pre bih rekao da je reč o kakvoj kognitivnoj distorziji. Edited July 25, 2025Jul 25 by kralj
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, kralj said:Ukoliko bi bilo kakvu pomoć uslovili slikanjem sa žvalavim, oterao bih ih u 3 pičke materine i bio aktivan na ulici poput dva ŠtimcaAli ti je jasno da ima ljudi koji ne razmišljaju ovako. Plus, otkud znaš da možda nije ucenjen. Recimo, dođi i slikaj se i biće ti dobro. Nemoj doći i jabaćemo ti mater. Ko zna do kojih visina bezobrazluka ide ovaj režim?Ta đubrad je spremna na sve to je valjda jasno. Neki ljudi uspeju da se odupru tome, neki ne. Čak ni Novak nije baš vatren po pitanju podrške studentima. Podržao ih je par puta i to je sve. Ima i on šta da izgubi ovde. Oopet kažem, ne treba opravdavadi, ali treba razumeti potencijalnu situaciju.
July 25, 2025Jul 25 Tako mogu da licitiram i motivima Dragana J. Vučićevića.Ne pada mi na pamet.0 tolerancije.Da se ne vraćamo na početak i ne govorim o tome da čovek sa zrnom digniteta ne bi nikad pristao da bude na širem spisku na kome ne zaslužuje da bude. Još bih razumeo rant da ih je pitao da dolazi na treninge ne bi li ostao u formi, a ovi ga odbili. Edited July 25, 2025Jul 25 by kralj
July 25, 2025Jul 25 Aj opet. Ne pričam o toleranciji, to razmem. Pričam o mogućnosti shvatanja situacije iz šire perspektive. Lako je da ti i ja sad na forumu kenjamo o Vučiću i da ga vređamo. Tek kada je gusto vidi se ko je kakav.
July 25, 2025Jul 25 3 hours ago, theanswer said:Random novinar Forbsa koga niko živ ne zna niti je bilo kakav insajder objavio tvit u kome priča o Eurobasketu gde kaže igraće ove godine Dončić Janis i Jokić. Naravno da su ga svi naši preneli kao udarnu vest gde Jokić igra za reprezentaciju kao da je breaking insajderska informacija.dok se Debeli ne pojavi, nista im ne verujem.iz svega sto sam do sada video, jedino sto znamo je da ce Stefan Jovic biti na raspolaganju ako ga Pesic pozove i da spisak izlazi u ponedeljak, kad valjda i krecu pripreme. ne bi me cudilo da pocnu bez Debelog, a Pesic ne odrzi confu, pa krenu nagadjanja jel nece ili ce doci kasnije... opet neka rasomonijada kao pred Svetsko. ako dodje, i bude tim kao za OI, niko ne sme da nam prodje ispod 15 razlike
July 25, 2025Jul 25 ma igraće debeli nego mi smešno kako prenose nekog potpuno nebitnog lika kao da je šams
July 25, 2025Jul 25 2 hours ago, uini said:ma jasno ali opet, ne smeta u ovolikom kontigentuNije strašno, ali preferiram mininalistički dizajn. Imamo srpsku zastavu po ivicama i gornjeg i donjeg dela, imamo srpsku zastavu na boku sa velikom crvenom, imamo zastavu Srbije, imamo grb saveza i još imamo natpis Srbija.Preeeevišeeeee.