July 25, 2025Jul 25 38 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Lepo ce stajati zlatna medalja na ovim dresovima..Bolji oni u kojima su igrale žene, klinci, basketaši...Jedini je font normalnije, ali kao da je to neka nauka.
July 25, 2025Jul 25 Random novinar Forbsa koga niko živ ne zna niti je bilo kakav insajder objavio tvit u kome priča o Eurobasketu gde kaže igraće ove godine Dončić Janis i Jokić. Naravno da su ga svi naši preneli kao udarnu vest gde Jokić igra za reprezentaciju kao da je breaking insajderska informacija.
July 25, 2025Jul 25 Ja uopšte ne razumem kakvi se potezi saveza prema Boriši očekuju. Oni mogu:da izmisle specijalni finasijski instrument za njega i tako mu obezbede veću pomoć od one koju dobijaju drugi invalidi. nije fer i nema smisla jer je čovek i dalje radno sposoban i zarađuje višestruko više od ogromne većine građana, ne Srbije nego bilo koje zemlje sveta, a od 40te godine ga čeka visoka penzija što je takođe nešto što ogromna većina nema. mislim da bi i sam Boriša više voleo da se taj novac prosledi nekome kome je potrebniji.da mu obezbede medicinsku negu. Boriša je više puta istakao da je imao odličnu negu tokom oporavka i da mu je doktor saveza na Filipinima spasao život.da mu vrata saveza budu otvorena u smislu da ima mesto u prvom redu i da može da svrati na pripreme. do sada je to bilo tako tj. i više od toga.da mu ponude radno mesto u savezu nakon savršetka igračke karijere. videćemo, verujem da će se to desiti.da smanje broj mesta u A timu za koje se bore igrači po kvalitetu na 11, a 12. da bude Borišino dok god on to želi. ili sa 16 na 15, svejedno. totalno neukusno i nepotrebno.
July 25, 2025Jul 25 @manijak A možda mu je plafon i bio prva petorka, 30 minuta, lopta u clutchu. Kada se stvari postave tako naopako da se opstanak u životu trpa u ravan sa pišljivim spiskom onda tvoja empatija koja se svodi na širi spisak, ali ne i na odlazak na prvenstvo i petorku i nije naročito impresivna. Sa dr strane, oponenti tog tvog nazovi rezona tvrde da te dve stvari uopšte ne treba dovoditi u jednačinu i da satisfakcija treba da se zadovoljava nekim drugim metodama.Super što si pomenuo poljskog rukometaša, Boriša bi se sigurno upiškio od sreće da su mu rekli da ide klincima da drži motivacione govor, bar ako je uzorak izjave od pre neki dan i odlazak kod Hulje merodavan. Edited July 25, 2025Jul 25 by kralj
July 25, 2025Jul 25 13 minutes ago, Filozof manijak said:ali da mu se treba pomoći, mora i treba.Sa ovime se slažem. Samo ta pomoć treba da se drugačije formuliše nego da ga protokolarno stavljamo na spisak. Pri tome ja uopšte ne mislim da on ne treba da bude u reprezentaciji, nemamo mi 10 boljih krilnih centara, ali kada se svi bolji odazovu, onda za njega realno nema mesta.Jebiga, nefer je i kada Ristić odigra kvalifikacije a Jokić ode na prvenstvo, zar ne? 15 minutes ago, Filozof manijak said:Poljski savez inače angažuje Bieleckog kao motivacionog govornika za klince koji žele da se bave rukometom.Eto to je recimo dobra ideja, ali to nakon karijere.
July 25, 2025Jul 25 3 minutes ago, kralj said:A možda mu je plafon i bio prva petorka, 30 minuta, lopta u clutchu. Kada se stvari postave tako naopako da se opstanak u životu trpa u ravan sa pišljivim spiskom onda tvoja empatija koja se svodi na širi spisak, ali ne i na odlazak na prvenstvo i petorku i nije naročito impresivna. Sa dr strane, oponenti tog tvog nazovi rezona tvrde da te dve stvari uopšte ne treba dovoditi u jednačinu i da satisfakcija treba da se zadovoljava nekim drugim metodama.Super što si pomenuo poljskog rukometaša, Boriša bi se sigurno upiškio od sreće da su mu rekli da ide klincima da drži motivacione govor, bar ako je uzorak izjave od pre neki dan i odlazak kod Hulje merodavan.Voleo bih da imam tvoj kognitivni sistem zaključivanja da malo odmorim mozak, kralju učitavanja.Koliko je teško sa razumevanjem pročitati ono što sam napisao, evo ne znam...
July 25, 2025Jul 25 Just now, JPM said:Sa ovime se slažem. Samo ta pomoć treba da se drugačije formuliše nego da ga protokolarno stavljamo na spisak. Pri tome ja uopšte ne mislim da on ne treba da bude u reprezentaciji, nemamo mi 10 boljih krilnih centara, ali kada se svi bolji odazovu, onda za njega realno nema mesta.Jebiga, nefer je i kada Ristić odigra kvalifikacije a Jokić ode na prvenstvo, zar ne?Eto to je recimo dobra ideja, ali to nakon karijere.Ono što misilm da će se desiti, a to je da će ga svi zaboraviti, i ostaće mu ta sportska penzija.
July 25, 2025Jul 25 7 minutes ago, johan nagel said:Враћај Пеак све им је опроштеноsasvim korektan dres, verovatno jedan od boljih u poslednjih 10/15 godina, iako nije za padanje u nesves'
July 25, 2025Jul 25 2 minutes ago, Filozof manijak said:Ono što misilm da će se desiti, a to je da će ga svi zaboraviti, i ostaće mu ta sportska penzija.U toj bojazni verovatno i treba tražiti motive odlaska kod nepomenika.
July 25, 2025Jul 25 Žao mi je, ne opravdava ga ta apokaliptična bojazan. Ima ljudi koji su grđe najebali, koji nisu zaradili milione minulim radom i koji neće dobiti nacionalnu penziju, nego invalidninu od 200 evra, pa se ne ponižavaju sa Vučićem već gule proteste. Imamo i na forumu jednu takvu junačinu.Na stranu što je nacionalna penzija za Jokića, Đokovića i generalno profesionalne sportiste, bruka kao takva.
July 25, 2025Jul 25 Razumevanje situacije nije isto što i opravdavanje situacije. To je samo razumevanje.
July 25, 2025Jul 25 13 minutes ago, JPM said:U toj bojazni verovatno i treba tražiti motive odlaska kod nepomenika.a kod dodika ide ybog neke druge bojaynimislim, tupimo o ovome predugo.
July 25, 2025Jul 25 16 minutes ago, Filozof manijak said:Ono što misilm da će se desiti, a to je da će ga svi zaboraviti, i ostaće mu ta sportska penzija.Dobro, i šta bi to konretno trebalo savez ili neko drugi da uradi? Izražavaš empatiju prema Boriši i taj deo mi je jasan, ali deo u kome si ljut na nekoga mi nije jasan. Koji potezi konkretno nisu urađeni i od strane koga?