June 22, 20213 yr ne znam da li se nešto novo dešava sa Lučićem, ali on valjda ima hronično loša leđa kao i Jović od toga nema potpunog oporavka, to ih uvek čeka krajem sezone, u zavisnosti od održavanja i potrošnje preko godine
June 22, 20213 yr Ja kolko znam Lucic je sredio taj problem s ledjima, sad je valjda izvrnuo zglob i zbog toga pauzira
June 22, 20213 yr 6 hours ago, Ayatollah said: Ne duguje Srbiji kao državi, ali duguje Srbiji kao zemlji, tačnije popularnosti košarke i sistemu treninga koji postoji u Srbiji. Da se rodio u Mađarskoj ili Rumuniji, verovatno se nikada ne bi ni bavio košarkom, jer se ona tamo prati i upražnjava mnogo manje, već bi bio ko zna šta i skoro sigurno ne bi zarađivao stotine miliona dolara. Isto važi i za druge naše košarkaše - šta bi recimo npr. Bobi bio da se nije rodio u Srbiji, veliko je pitanje. Bio bio Gheorghe Muresan.
June 22, 20213 yr 5 hours ago, Joe D said: nidje veze. nislije su jake a glupe. Kako onda objasnjavas tolike Bosance u reprezentaciji?
June 23, 20213 yr 10 hours ago, Peter Fan said: Kako onda objasnjavas tolike Bosance u reprezentaciji? to moze @MiddleClass da objasni. ja tipujem na centimetre
June 23, 20213 yr 16 hours ago, theanswer said: U današnjem prelistavanju štampe selimo se malo do komšiluka da vidimo šta kaže još jedan igrač koji je odigrao svaku utakmicu ove sezone https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/hrvatska-liga/otkazivanje-nije-opcija-ne-zelim-da-i-cetvrta-godina-moje-najbolje-kosarke-ne-znaci-nista-za-hrvatsku-15082732 Sinoc sam na SLO TV gledao Doncica, na konf za stampu u vezi sa kvalifikacijama za OI. Covek sretan, osmeh od uveta do uveta. A igra, btw, sa 11 indijanaca.
June 23, 20213 yr Budala, umesto da jaše lipicanere i sunča se na Bledu. Luka je 1 ozbiljan car. Posle onakve sezone i napora dok je sam nosio Dalas kroz ligu, bez problema se odazvao reprezentativnim obavezama. Masivan rispekt za momka.
June 23, 20213 yr 22 hours ago, Joe D said: evo ti ceo clanak https://www.blic.rs/vesti/drustvo/nikola-jokic-heroj-izdajica-psiholozi-sociolozi/6rws6qq?ref=fbblic&fbclid=IwAR2s9zxnvHHbOUR3OdzCyPGsR3iyWVNFZ5fHMs_5tN_dpemGwi6K83D7Qcc Vesna je carica! Quote i sada kada je napokon došao u Sombor kod svojih roditelja, da ga mamina ruka malo pomazi, mi odmah tražimo da igra za reprezentaciju. Ima i njeno misljenje o OI i Sh timu Amera za isti.
June 23, 20213 yr 32 minutes ago, Budja said: Vesna je carica! Ima i njeno misljenje o OI i Sh timu Amera za isti. nalepi u spojleru, traze pare da big mogao da procitam, a pre bih debelom toniju dao to nego blicu.
June 23, 20213 yr 3 hours ago, Filozof manijak said: Budala, umesto da jaše lipicanere i sunča se na Bledu. Luka je 1 ozbiljan car. Posle onakve sezone i napora dok je sam nosio Dalas kroz ligu, bez problema se odazvao reprezentativnim obavezama. Masivan rispekt za momka. to je zato što je luka 1 srbin. a onaj džokej neki bunjevac verovatno.