renne Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 svaka čast, ali ne bih se petljao sa tim nikada
nisam ja Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Pa jel pisao neko već na 4unu da kad kod njega u pekari krenu svi da kašlju i plaču u redu za lebac mica s kase vikne majstoru da smanji otrov za bavarske.
Haralampije Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 5 minutes ago, renne said: svaka čast, ali ne bih se petljao sa tim nikada +1 ja se igram sotim decenijama ali ne u kuhinji,daleko joj lepa kuca
Frank Pembleton Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Jel može to za dinstanje luka?Može, ali uz poparu! ... Shiit has hit the fan...
rezwalker Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 47 minutes ago, maheem said: Ma nisam mislio loše, sorry ako je tako zvučalo. Ponekad imam dodira s njom u tečnom obliku, nisam imao pojma za primenu u kulinarstvu Sve OK, nego reko’ da se ogradim od eventualne etikete forumskog trovača.... :)
mraki Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 (edited) Pravio kompot jabuka-kruška-dunja, i ne znam kako mi je palo na paket da ubacim i par karanfilića, bili mi tu pri ruci. Ne volim taj miris, podseća me na muskatni oraščić. Ukus je super. Edited October 8, 2019 by mraki
darling Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 21 hours ago, mraki said: Pravio kompot jabuka-kruška-dunja, i ne znam kako mi je palo na paket da ubacim i par karanfilića, bili mi tu pri ruci. dao si mi ideju da pojedem kompot posle sto godina, mozda bi mi se dopao sad kad sam stara. u detinjstvu nije postojalo nista gore od kompota. jel se to samo prokuva voce?
ordi Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 On 5.10.2019. at 15:52, Ras said: SBarajevo, ljubavi moja! Hide contents e da, moram da se nadovežem... njihovo ekstra kiselo mleko sa 6% m.m. izuva!
Bujodrag Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 1 hour ago, renne said: Corn dogs Kako se ovo pravi? Daj detaljni recept ili ću te banovati
Ras Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 35 minutes ago, ordi said: e da, moram da se nadovežem... njihovo ekstra kiselo mleko sa 6% m.m. izuva! Moram li ponovo u Barajevo?
Recommended Posts