ordi Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 14 minutes ago, Bujodrag said: Popara je nešto odvratno i šabanski. ako ovo nije za ban, ja ne znam šta je!
Bujodrag Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Znam. Zato sam i napisao . I'm typing with one hand and I'm boldly living on the edge.
gospa buba Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 ako ovo nije za ban, ja ne znam šta je!meni je i podravkin ajvar za ban sent from bubamoto
LeBron Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 56 minutes ago, gospa buba said: meni je i podravkin ajvar za ban sent from bubamoto +1
ordi Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 2 hours ago, gospa buba said: meni je i podravkin ajvar za ban sent from bubamoto i meni zeznula sam se pri kupovini, priznajem
Delija67 Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Sad sam vecerao poparu sa peglanom kobasicom i pesto djenovezeom
aram Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Le Reginelle sicilijanski biskviti na pola puta između slatkih i slanih
renne Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 Proja, pole, vruća prasetina, cluk, sir, pavlaka, kajmakI na kraju pita višnjevača
rezwalker Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 (edited) Burger u bavarskoj zemički, adiktivni čili-majonez, karamelizovani luk i gauda sir. Osim gaude sve je homemade. Neposredno pre pečenja testo je potopljeno u rastvoru vode i NaOH za pravu boju, teksturu i ukus bavarskog peciva. NaOH, odnosno natrijum-hidroksid ili kaustična soda, može se kupiti u farbarama, Ph vrednost mu je 11, što ga čini daleko jačom bazom od soda-bikarbone čija je Ph vrednost devet. Soda-bikarbona, koja se najčešće koristi, ne može da izvuče boju, niti željenu teksturu i ukus pravog bavarskog peciva. Edited October 4, 2019 by rezwalker
Barti66 Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 U jednom kombinatu u koji redovno zalazim nemere se disati kada se tretiraju obične kifle zarad bavarskog ukusa i izgleda....inače prostor povelik i sa odličnom izmenom vazduha.
Recommended Posts