Friday at 12:513 days Opet nečastiv dijeta zaposela topicz?Pored gornje karmanadle sa khm, garnirom? Ristepak za tu neku pogođenu roštiljsivu i zlatnu.Posandan, pa sam se rešio na eksperimentali papaline. Preko 33C udvorištu, tmn da osmudim privremeno zaposednutu kujnu i pola atara pride. Dobro, kujna je letnja.U nedostatku brašna, umuljao sam ribice u hlebne mrve, pa pola u lernu, a pola na plivanje u nedubokom ulju.Nije ispalo baš ko na mušemi, Ipak mora brašno, no za smederevku makedonku nema loše meze.
Friday at 12:593 days On 5. 6. 2026. at 17:46, aram said:a uz njih ovi gnječeni kronpirićiA ja čitam ZGNJEČENI PILIĆI 🐤, em me je ova žuta boja dodatno navela da to i vidim.
Saturday at 12:422 days Бöрек sa svojeručno obranim&otkošćenim višnjama. Za potrebe slikanja, iśeko sam ga ka śekirom. Nego je iz gasne lerne pa sam moro da prevrnem, odatle sporcki model: the zdude.Ozdo je lahko izgoro, komesnesviđa nemoradajede.
Saturday at 14:482 days 2 hours ago, makaronee said:Бöрек sa svojeručno obranim&otkošćenim višnjama. Za potrebe slikanja, iśeko sam ga ka śekirom. Nego je iz gasne lerne pa sam moro da prevrnem, odatle sporcki model: the zdude.Ozdo je lahko izgoro, komesnesviđa nemoradajede.Ja isprva pomislila neke pečene sardine ali ako, i višnje mi se jedu. I pečene sardine.
Saturday at 15:112 days Biće i ta neka egzotika sa punjenjem dizivinete, kodagledam.. ostalo neobrano još preko nekoliko drveta, sparušiće se na ovu vrúćinu, ako im se ne nađe neki udoban recepat svaki dan - no je tih u našoj kuijni malo, od uslovno slanih znam samo sous..
20 hours ago20 hr To mi je sad već bivša, izgleda.Moram da primetim, da ja ovde ne jedem toliko višnje, u odnosu na ostatak foruma, a ti si @Klara od danas glavna Višnja, predsednica kluba!
20 hours ago20 hr A mora da se užina i na 50°C. 🤕Hej, žiri, ono belo niiiije čorba 😒, pravila sam od grčkog jogurta umak za krompiriće.Ali, kad ugledam grašak, uvek se setim scene ručka sa Batom Stojkovićem, "a NJEMU guska!" Mislila sam da ne volim povrće dok nisam počela sama da ga krčkam na maslacu i biberu.Meso tek kad napolju za'ladi. Edited 20 hours ago20 hr by Klara
20 hours ago20 hr 10 minutes ago, barfly said:To mi je sad već bivša, izgleda.ti si @Klara od danas glavna Višnja, predsednica kluba! Moram prvo da pitam mamu!
19 hours ago19 hr Savur fundamentalni, papaline odnekidan utopio u vinski ocat, cluka, nešto rehidriranog paradjaza, limun. Zapravo mi se umakalo leba, a valja i uz špricer. Na slatko, nabubrele višnje.