Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal 1/1, NBA 1/2. Fudbal manje-vise rutinski dosao. NBA over prosao 17 sekundi pre poluvremena. Zato sa fiksom, nije bilo srece. Dallas je dobio u produzetku, no tu su bili Clippersi da mi docekaju tiket. Neverovatno je, kako su lose sutirali. Zadnje je vreme doslo, kada su timovi sa Istoka, poceli da pobedjuju na Zapadu. Ok plus, kada se sve sabere, mada bi prosao i kombo, da ova baksuzna Atlanta nije dobila.

Fudbal

Udinese-Roma w2

Juventus-Inter P/K1

Milan-Sassuolo 2+

Palermo-Cagliari 2+

Parma-Fiorentina w2

Cesena-Napoli w2

Kvote, 1.86, 2.61. Vidim da Roma vodi na poluvremenu, Juve bi trebao lagano da oplete ove pacere. Drugi tiket je stavljen u grupu opreznih.

NHL

Montreal-Tampa 5+

Nashville-Carolina w1

Chicago-Colorado w1

Arizona-St. Louis w2

Edmonton-Detroit w2

Vancouver-NY Islanders 5+

Kvote, 2.06, 2.17, 2.07. Tampa ponovo igra efikasno. Ovo je jos jedna tradicionalna over serija. Predatorsi igraju odlicno i nakon par losijih defanzivnih izdanja, ocekujem da veceras ponovo odigraju cvrst, dominantan, mec. Blackhawksi pokusavaju da ustale formu, kao i St. Louis, koji se probudio na gostovanju Sharksima. Edmonton je 3 meca bez poraza, u regularnom toku, te mislim da ce Red Wingsi prekinuti ovaj niz Oilersa. Islandersi imaju tesko gostovanje protiv Canucksa, te to nije za fiks, ali bi moglo biti golova. Potonji tiket, opreznije.

Posted

Odigrah uzivo TNS kod 1:0 u 20. min:

manje od 2.5 - 5.5

manje od 3.5 - 2.6

domacina manje od 2.5 - 3.6

Posted

bledsoe over 18.5. redovno prelazi granicu tako da ocekujem i ovoga puta protiv mwk.

jennings over 15.5 poslednje dve utkamice 35 i 29 poena. ne mora sada toliko ali 20tak bi bilo ok.

Posted

kaakv duo sam izavbrao, zajedno sutiraju 2-10 :lol:

Posted

Pocinje teniska sezona, pa da se i ja ponovo aktiviram.

Ana under 19,5 @1,75

Posted

Radare majstore dobrodosao nazad. Uspesan pocetak za tebe verujem da ces nastaviti tako.

Posted

Hvala Cash.

Ulazem dalje dobitak od Ane.

Dabl @1,89

Wawrinka

Vesely

Posted

Sinoc bili pokloni opet na Harisona i Kanepi ali mi je malo kvota skoro 4 pa dodajem i pusim, klasika :D Ali nema veze, samo neka je tenis krenuo..

Posted

bledsoe over 18.5. redovno prelazi granicu tako da ocekujem i ovoga puta protiv mwk.

jennings over 15.5 poslednje dve utkamice 35 i 29 poena. ne mora sada toliko ali 20tak bi bilo ok.

kakav fail ;D

ali mrzim sto odstupam od svojih ideja. i kad sve dodje sto sam zamislio ali posle izmisljam neke gluposti kao ovo gore.

Posted

Fudbal 1/2. NHL 2/3. Juventus je sacuvao vodjstvo do poluvremena, taman za prolaz. Fiorentina je uspela da izgubi od kilave Parme. Tako im i treba, kada Gomez sutira penal. Tampa jos jedan lagani over. Predatorsi okrenuse pred kraj; ne bih se bunio ni da je bila kvota 1, kako se mec kretao. St. Louis lagano. Chicago je ostvario skoro nemogucu stvar, nisu dali gol iz 54 suta. Detroit dobio mec u poslednjem minutu. Vancouver-Islandersi, taman koliko treba golova. Kombo je zaginuo na Chicagu. Ok plus, no ocekivao sam da ce Blackhawksi bar izboriti OT, kad ono stativa.

Fudbal

A. Madrid-Real Madrid 3+

Kvota 1.80. Stoji da nema mnogo glupljih timova za golove u Primeri, od Atletica, no Real je ekipa koja trenutno igra najofanzivniji fudbal, pa probah ovo, za oprezniji ulog.

NHL

Toronto-Washington 5+

Anaheim-NY Rangers w1

Kvota 2.18. Toronto i golovi kod kuce, to se retko preskace. Anaheim je obicno neugodan domacin Rangersima, moraju i gosti izgubiti ponegde.

NBA

Dallas-Detroit w1

Sacramento-Oklahoma w2

Golden State-Indiana w1

LA Clippers-LA Lakers P>106.5

Kvote, 1.76, 1.85. Detroit je nocas napravio neverovatan preokret, protiv San Antonia. Vezali su 6 pobeda i vreme je za prekid te serije. Oklahoma jos trazi formu, blizu su 50%, dok su Kingsi u velikom padu. Golden State ne moram hvaliti. Omiljeni tim za gledanje. Clippersi ne igraju ubedljivo. Izgubili od Atlante kod kuce, pa i nemam neko poverenje u njih. Na tom mecu su skoro svi sutirali lose, te veceras ocekujem hjihovo bolje ofanzivno izdanje.

Posted (edited)

LA Clippers -10.5 @1.95

Indianapolis Colts +6.5 @2.05 i ML @3.52 nedelja

Klipersi pukli poslednju tekmu kod kuce. Prosle godine su u tri navrata dobili Lejkerse preko 20 razlike (od cega jednu 48) pa se nadam da ce se naloziti da ih odvale i veceras.

Koltsi u nedelju ali pada kvota pa igrao ranije malo. Gledao sam ih protiv Bengalsa i bili su sve bolji kako je tekma odmicala, pogotovo u odbrani. Deluju kao ekipa koja je ima ravnomeran kvalitet u svim linijama i Lak je dosta siguran kvoterbek. Bronkosi su domacin i kladionice ih favorizuju ali mislim da bi ovo mogla da bude tesna tekma, a vidim i da neki znalci smatraju da je moguce iznenadjenje.

Edited by Zinedine Zidane
Posted

Pocinje teniska sezona, pa da se i ja ponovo aktiviram.

Ana under 19,5 @1,75

Hvala Cash.

Ulazem dalje dobitak od Ane.

Dabl @1,89

Wawrinka

Vesely

1/2 = 0

Veseli mi je bio najsigurniji pik od sva tri. Cak sam planirao da ga igram sa hendikepom, ali sam ga na kraju spojio u dabl sa Wawrinkom.

Posted

Odigrah uzivo TNS kod 1:0 u 20. min:

manje od 2.5 - 5.5

manje od 3.5 - 2.6

domacina manje od 2.5 - 3.6

Dadose treci u 89.min i oborise mi poslednja dva tiketa.

Danas Oly (zadnje vreme doslo :D )

nisu imali tim golove, pa sam igrao ciste golove, sve na sitno.

Prvo 3+ - 4.7

prvo 4+ - 13

drugo 3+ - 3.2

drugo 4+ - 7.5

5+ - 3.7

6+ -7

7+ - 15 

Al nije moglo u singlu, vec sam morao da vezujem sa jos dve. Pa sam dodao Berdiha uzivo po kvoti 1 :lol: i neki hokej po 1.07. To je srecom uslo, pa sad cekam samo Oly. 

Posted (edited)

Uplati da ce ANA osvojiti AO kvota sjajnih 33 :D

Dabl za radara sutra:

Kanepi-Ivanovic 2

Sarapova-Carla Suarez tacan rez 2:0

kvota 1.86

Edited by Cash
Posted

Uplati da ce ANA osvojiti AO kvota sjajnih 33 :D

Dabl za radara sutra:

Kanepi-Ivanovic 2

Sarapova-Carla Suarez tacan rez 2:0

kvota 1.86

+1 mada se malo plasim Sarapove

Ko juri vece kvote, mislim da Svitolina @2.70 ima dobre sanse protiv Kerber.