Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kako glupi rezultati, ne bi mi ni golovi pomogli. :isuse:Jedino me tesi, sto mi ulozi nisu preveliki.

Posted

Jebeni Bogdanović ne može da ubaci 2 poena za celo drugo poluvreme :frust:

Posted

Na kraju nekako prodje jedan. Na BIH bih pao u bilo kojoj varijanti, e sad da Estonija da 2 Protiv Holandije, to je vec neverovatno.

Posted

Hoce me ovi tiketi gde padnem za jedan gol. A jos nije ni sezona pocela kako treba.Da su bar pobedili pa da mi ne bude toliko zao.Pih.

Posted

MLB me izvadio, 3/3 nocas. :happy:FudbalCrewe-Peterborough Utd 3+, 5+Sierra Leone-E. Guinea 3+MLBCincinnati-LA Dodgers <7.5Oakland-Houston <8.5Kansas City-Detroit 2Latos i Greinke u sjajnoj formi. Latos 2-0, 0.57 ERA, protiv Dodgersa, kao clan Redsa. Greinke 4-1, 2.57 ERA protiv vecerasnjeg protivnika. Ukupno je 11-1, 2.08 ERA, na poslednjih 14 startova. Straily-Oberholtzer u Oaklandu.Straily u sve boljoj formi, pokusava da veze trecu pobedu(protiv Detroita primio jedan poen, protiv Texasa 2). Oberholtzer po ulasku u rotaciju Astrosa ima 1.98 ERA(6 nastupa). Nakon sto ih je Boston razbio preksinoc, Tigersi su istom merom odgovorili nocas protiv Royalsa. Verlander baca toplo-hladno. Protiv Kansasa je 15-4, 2.71 ERA. Ove sezone 0-2, 2.60 ERA. Duffy dobar do sada, no ako bude pravio walkove kao protiv Marinersa, nece dobro proci. Isti razlog kao i sinoc, mnogo bolji napad Detroita. Verlander je svake sezone imao bar jedan trijumf protiv Royalsa, te ocekujem da ovosezonski ubelezi veceras.Kao i juce, kosarka za minornu uplatu(jer ne mogu nista da pogodim), tenis oprezniji ulog, Djokovic fix i Nadal 3-0.

Posted (edited)

Jučer pukoh prvi put na eurobasketu, Srb'ja naletjela na kredenac. Danas ESP-CZ +19 H2, vjerujem da će Česi pružiti žilav otpor.Za 1,7 mislim da je velju.

Edited by king louie
Posted

Ja uzeo 15ak evra jutros na ovoj nasoj Krunicki, rutinski opeglala neku amaterku a kvota bila 1.80. Onda krenuo da pravim fudbalski tiket za ceo dan i skontao da sam skroz ispao iz fazona kladjenja na fudbal, ladno ne mogu da nadjem parove. Sad sam opicio uzivo na ovog nekog Krawietza protiv Mosera, celendzer u St. Poeltenu, on prvi nosilac ali je puko prvi set pa kvota bila 4.9 :D Idemo Kevine, sad ga nagnaj!

Posted

Odigrao sve kontra hendikepe na EP, 4/6 sistem

Posted

Ja sam ovih dana verovatno uradio neko dobro delo kojeg nisam svestan, posto prolazim sve sto odigram. Danas roknuo 2&3+ na Bangor i TNS, doslo. Drugi tiket GG&3+ na Kru - Piterboro i 1&3+ na Krouli, isto doslo. Treci tiket singl prvi set na brata Vavrinku po 3.3 uzivo, i to doslo. Sad sam stavio simbolicnih 500 dindzi na Vavrinku mec ali navijam da Njole dobije, jer cu onda sutra da ga malo zesce zategnem ako bude finale sa Nadalom.Moram i 500 na Gaskea veceras, cisto da ispostujem coveka zbog pobede nad Fererom, a i kvota je 9... ako nista, radi mi i predaja Nadala jer kod ovih mojih nema kvote 1 :D

Posted

Ko ima bet365 ili neki drugi onlajn nalog, ima kvotu 6.5 na Krunicku protiv Foretz-Gacon, bila je favorit a pukla prvi set 1:6 i sad je red da okrene. Moze da se baci par ojra, ja odigrao hiljadu dindzi i na mec i na drugi set po 2.7, s tim sto sam to vezao sa Barakom protiv Global Porta, otkud cu propustiti bracu Filipince :D

Posted

Fiks dana u NFL-u danas dvojka na Tampu protiv više nego smešnih Jetsa. Kvota nekih 1.60-1.65 kako gde...

Posted

Kod mene 1.52, mada nije ni to lose. Jel moze H2 -3.5 ili je to vec rizik?

Posted

Kontam da bi i to trebalo da dođe. Jetsi su smehotres i kad su u punom sastavu, a danas igraju bez startnog QB.Ja ću još probati dvojku na Kanzas Siti protiv Jaguara, keca na SF protiv Grin Beja i overe na NE vs. Bills i Saints vs. Falcons ( u raznim kombinacijama )