Miljenko Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Kako glupi rezultati, ne bi mi ni golovi pomogli. :isuse:Jedino me tesi, sto mi ulozi nisu preveliki. Link to comment
Sokrat Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Jebeni Bogdanović ne može da ubaci 2 poena za celo drugo poluvreme Link to comment
Miljenko Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Na kraju nekako prodje jedan. Na BIH bih pao u bilo kojoj varijanti, e sad da Estonija da 2 Protiv Holandije, to je vec neverovatno. Link to comment
Feindouno Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Lose ovo sa igracima, batalicu skroz. Link to comment
*edited by mod Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Hoce me ovi tiketi gde padnem za jedan gol. A jos nije ni sezona pocela kako treba.Da su bar pobedili pa da mi ne bude toliko zao.Pih. Link to comment
Miljenko Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 MLB me izvadio, 3/3 nocas. :happy:FudbalCrewe-Peterborough Utd 3+, 5+Sierra Leone-E. Guinea 3+MLBCincinnati-LA Dodgers <7.5Oakland-Houston <8.5Kansas City-Detroit 2Latos i Greinke u sjajnoj formi. Latos 2-0, 0.57 ERA, protiv Dodgersa, kao clan Redsa. Greinke 4-1, 2.57 ERA protiv vecerasnjeg protivnika. Ukupno je 11-1, 2.08 ERA, na poslednjih 14 startova. Straily-Oberholtzer u Oaklandu.Straily u sve boljoj formi, pokusava da veze trecu pobedu(protiv Detroita primio jedan poen, protiv Texasa 2). Oberholtzer po ulasku u rotaciju Astrosa ima 1.98 ERA(6 nastupa). Nakon sto ih je Boston razbio preksinoc, Tigersi su istom merom odgovorili nocas protiv Royalsa. Verlander baca toplo-hladno. Protiv Kansasa je 15-4, 2.71 ERA. Ove sezone 0-2, 2.60 ERA. Duffy dobar do sada, no ako bude pravio walkove kao protiv Marinersa, nece dobro proci. Isti razlog kao i sinoc, mnogo bolji napad Detroita. Verlander je svake sezone imao bar jedan trijumf protiv Royalsa, te ocekujem da ovosezonski ubelezi veceras.Kao i juce, kosarka za minornu uplatu(jer ne mogu nista da pogodim), tenis oprezniji ulog, Djokovic fix i Nadal 3-0. Link to comment
Otto Katz Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 (edited) Jučer pukoh prvi put na eurobasketu, Srb'ja naletjela na kredenac. Danas ESP-CZ +19 H2, vjerujem da će Česi pružiti žilav otpor.Za 1,7 mislim da je velju. Edited September 7, 2013 by king louie Link to comment
Zli Gli Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Ja uzeo 15ak evra jutros na ovoj nasoj Krunicki, rutinski opeglala neku amaterku a kvota bila 1.80. Onda krenuo da pravim fudbalski tiket za ceo dan i skontao da sam skroz ispao iz fazona kladjenja na fudbal, ladno ne mogu da nadjem parove. Sad sam opicio uzivo na ovog nekog Krawietza protiv Mosera, celendzer u St. Poeltenu, on prvi nosilac ali je puko prvi set pa kvota bila 4.9 :D Idemo Kevine, sad ga nagnaj! Link to comment
Feindouno Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Odigrao sve kontra hendikepe na EP, 4/6 sistem Link to comment
Zli Gli Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Ja sam ovih dana verovatno uradio neko dobro delo kojeg nisam svestan, posto prolazim sve sto odigram. Danas roknuo 2&3+ na Bangor i TNS, doslo. Drugi tiket GG&3+ na Kru - Piterboro i 1&3+ na Krouli, isto doslo. Treci tiket singl prvi set na brata Vavrinku po 3.3 uzivo, i to doslo. Sad sam stavio simbolicnih 500 dindzi na Vavrinku mec ali navijam da Njole dobije, jer cu onda sutra da ga malo zesce zategnem ako bude finale sa Nadalom.Moram i 500 na Gaskea veceras, cisto da ispostujem coveka zbog pobede nad Fererom, a i kvota je 9... ako nista, radi mi i predaja Nadala jer kod ovih mojih nema kvote 1 :D Link to comment
Zli Gli Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Ko ima bet365 ili neki drugi onlajn nalog, ima kvotu 6.5 na Krunicku protiv Foretz-Gacon, bila je favorit a pukla prvi set 1:6 i sad je red da okrene. Moze da se baci par ojra, ja odigrao hiljadu dindzi i na mec i na drugi set po 2.7, s tim sto sam to vezao sa Barakom protiv Global Porta, otkud cu propustiti bracu Filipince :D Link to comment
Jean-Luc Picard Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Fiks dana u NFL-u danas dvojka na Tampu protiv više nego smešnih Jetsa. Kvota nekih 1.60-1.65 kako gde... Link to comment
Zli Gli Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Kod mene 1.52, mada nije ni to lose. Jel moze H2 -3.5 ili je to vec rizik? Link to comment
Jean-Luc Picard Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Kontam da bi i to trebalo da dođe. Jetsi su smehotres i kad su u punom sastavu, a danas igraju bez startnog QB.Ja ću još probati dvojku na Kanzas Siti protiv Jaguara, keca na SF protiv Grin Beja i overe na NE vs. Bills i Saints vs. Falcons ( u raznim kombinacijama ) Link to comment
Recommended Posts