Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Srećna

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Zadnja 3 tiketa se osecam kao da igram sportsku prognozu™ - 1 liga 10 parova.

Pa da pocnemo:

r1ODBvQ.jpg

Ne radi na mom sokocalu provera tiketa na Balkan Betu, ako je verovati livescoreu, ovo bi trebalo da je proslo.

:)

• Author

Bravo.:) Gde se seti ovoga. Vidi se da sam konzevativan igrac, nikada mi ne bi palo na pamet ovako nesto.:rolleyes:

Tampa je dala vise od 2 komada a Carolina 3.

Just now, Miljenko said:

Bravo.:) Gde se seti ovoga. Vidi se da sam konzevativan igrac, nikada mi ne bi palo na pamet ovako nesto.:rolleyes:

Ne razumem sta je to Nesh igrao?

• Author

Sa koliko razlike ce dobiti mec. Imaju oni hendikepi, no ovo je tacno u gol.

Edited by Miljenko

11 minutes ago, Miljenko said:

10 minutes ago, Cash said:

Ne razumem sta je to Nesh igrao?

Ovo u poslednje vreme cesto igram. Igra je da tim pobedi sa tacno dva gola razlike. Stavim dve utakmice (ponekad, ali vrlo retko, zveknem i tri) i evo prvi put je proslo.

Onda jeste prosao tiket :kralj:

• Author

4/4 (NHL 2/2, NBA 2/2), prosli su prateci hokejaski, odnosno kombo tiket. NHL je doneo prilicno efikasno vece, gde su prosle one najverovatnije utakmice za golove. Toronto kasno ulazi u 5+, dok su ostala tri para donela zatrpavanja. Cak se i NBA uklopio, mada nije moglo bez napetosti, posto je San Antonio dobio tek u OT. Overi taman kako treba. Lep plus na kraju, cak i sa prosecnom uplatom. Smanjio sam mesecni NBA gubitak za 60%, u prethodna dva dana. Da li je to znak stabilnijeg trenda, videcemo.

Standardni ulozi danas.

Fudbal

Man City-Everton 3+

Arsenal-Man Utd 2+

Kvota 1,65.

Englezi su me poprilicno razocarali u tekucoj sezoni. Ima tu dosta 3+ meceva, no kada ne mogu biti recimo 90% siguran u nesto, ne smem pokusavati sa jacom uplatom. City igra protiv Evertona i za razliku od onog kilavljenja od pre par dana, danas ocekujem njihovo efikasnije izdanje. Arsenal-Man Utd je vec wild card, no 2 gola valjda mogu pasti.

Prateci tiket, sve 3+, Fulham, Brentford, QPR, Sheffield Wed, Gillingham, Rotherham, Wimbledon, Accrington, Doncaster, Bolton, Swindon, Crewe, Bradford, Leyton, Notts County, Torquay, Stockport, Harrogate, Boreham. Kvota 54241,55; dobitak sa bonusom 3254493,09.

NBA

LA Lakers-Phoenix w1

Milwaukee-Minnesota H1(-10.5)

Kvota 1,43.

Lakersi lice na zicer, dok je na Milwaukee ogroman hendikep pa probah najmanji koji nadjoh (granica za poene je i snizena prilicno visoka, a lako se moze desiti da padne peglanje).

Siri NBA tiket, Washington >213.5, Portland >215.5, Milwaukee >220.5, LA Lakers >219.5. Kvota 4,61.

Hokejaski tiket, Dallas 5+ (OT&SO), Vienna Capitals 5+ (OT&SO), Dornbirn 7+ (OT&SO), Salzburg 7+ (OT&SO). Kvota 7,85.

• Author

Inace Nesh, ovo nije losa ideja. Ako igras sistem u kome juris 2 pogotka, od nekog broja parova (sinoc je bilo 13), tesko ces zavrsiti u minusu. 2/13 je na primer 78 kombinacija. Sa 3 pogotka si sigurno u plusu (nocas je doslo 7/13).

Ovo je bilo izuzetno vece, inace nema mnogo utakmica koje se zavrsavaju razlikom od dva gola (iako bi mozda bilo logicno da ih ima vise zbog empty neta). Proslo kolo 0/4, pretproslo 2/7, ono pre toga, ako sam dobro video, 2/12.

Treba uzeti u obzir i da treba pogoditi ko ce pobediti sa dva gola razlike. :D

Nisam gleado KHL i kako tu stoje stvari, ove godine ih uopste nisam pratio.

Balkan Bet ima u ponudi i pobedu sa jednim golom razlike, ali to sam odigrao mozda par puta. Racunam, ako neki tim vodi s golom razlike, ekipa koja gubi ce izvuci golmana i eto zabitka za dva gola. :D

Edited by Nesh

• Author

Bacio sam pogled na prethodne dve nedelje. Kada ima vise meceva obicno dodju 3 (pod vise podrazumevam 11+ utakmica). KHL ima dosta manje kvote za ovu igru. Kod velikih favorita (fiks "u glavu" do 1.40), kvote su izmedju 5 i 6.

Kao sto kazes, treba pogoditi ko ce uopste dobiti. Kod NHL meceva se cesto izvlaci golman i na dva gola razlike, pa zato i nema toliko meceva sa tom razlikom. U KHL se to vec retko radi.

• Author

Englezi naravno krenuli sa golovima svuda osim tamo gde se stvarno ocekuju. Slucajno preskocih Tottenham, no sada i City corak. Plus ovo kombinovanje postava ide na nerve. Nemci i Holandjani su jedno 10 puta bolji za gledanje (i korisniji za igru). Bonus je sto su sudije toliko tupave, da im ni snimak ne pomaze.:D

Odigrao jedan u@Miljenko fazonu i dođe, lepo startova ng
489d7a6a5316bb8267dde72c2e89b9e1.jpg