Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Kakva je trenutno situacija sa uplaćivanjem novca na neku inostranu kladionicu na neki normalan način? I ako može koja se kladionica preporučuje.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nikakva

Zabranjeno zakonom

Uspeo sam na nordic bet da prebacim 10 evrića. :D Sa vize na skrill (ne u svrhu klađenja), pa sa skrilla na neteller i na kraju sa netellera na kladionicu. Osećam se kao da sam oprao pare. :D

• Author

Taman se ponadah da cu na fiks tiketu cekati Leeds P/K1, kad Fulham prima treci gol (imam X2). Tja, teske su ove njihove lige i za dvoznake.

Samo Šefild, pu majku mu

• Author

Fulham udje u X.:happy: Nemam "prozor" za branjenje, valjda ce se posreciti.

3+ tiket 12/16, uz jedan odlozen mec. Ovo je bilo solidno, no uvek uleti neka "mrtva" utakmica.

Edited by Miljenko

U Konferenciji od utakmica koje su pocele u 16:00 samo jedna nije 3+ (dve odlozene). Nema leba od ovog kljuckanja po polju 3+. :dry:

Imao sam i neke kombinacije liga, al dzaba, ne daju ni na Boxing Day. :mad:

• Author

Leeds naravno gubi na poluvremenu, tesko ce to u 1 na kraju. Preston je nepovez u gostima, normalno je da ga danas dadose.

Edited by Miljenko

I ja čekam Leeds :isuse:

• Author

Ja bih branio, no cekao sam potvrdu za Sunderland 1X i posle nije bilo vremena.:rolleyes::dry:

2 hours ago, Renegade said:

Uspeo sam na nordic bet da prebacim 10 evrića. :D Sa vize na skrill (ne u svrhu klađenja), pa sa skrilla na neteller i na kraju sa netellera na kladionicu. Osećam se kao da sam oprao pare. :D

I ja sam to ganjao pre svega na bet365 zbog prenosa svih zivih liga al nista. Posle sam se docepao prenosa na drugi nacin.

• Author

Tja, mora znaci dvoznak, viner ili nesto tako i na 1.45. Bila je solidna sansa u 91. minutu, no Leeds ipak nema napadaca kao ovi top PL timovi.

dva tiketa za taj jebeni gol

Zabitak u pravom trenutku, da se ipak nesto uzme na Boxing Day:

Spoiler

xWFnNB7.png

Malo li je? :)

Edited by Nesh

• Author

1/2 (fudbal 1/1, NBA 0/1). Fudbal je dosao bez problema, cak bih i sa 3+ izasao. Steta za fiks tiket, 30+ kvota bi fino legla. NBA je doneo jos jedno neefikasno vece. Detroit prolazi, no Oklahoma je dala samo 97 poena kod kuce, te plus nije bio ni blizu, cak i sa ovim najnizim granicama. Verovatno najgora sezona, 5-6 godina unazad.

I danas izmedju minimalnih i standardnih uloga (gomila NHL meceva, a ne zna se koji je tezi za procenu).

NHL

Washington-Columbus 5+(OT&SO)

NY Rangers-Carolina 5+ (OT&SO)

Kvota 1,55.

Dugo sam razmisljao sta i kako odigrati danas i na kraju odabrah ova dva para.

Prateci tiket, Boston X2, Toronto 5+ (OT&SO), Colorado 1X, Pittsburgh 5+(OT&SO), St. Louis X2, Edmonton 5+ (OT&SO), San Jose 5+ (OT&SO). Kvota 5,69.

NBA

Orlando-Philadelphia >202.5

Boston-Cleveland H1(-6.5)

Kvota 1,78.

U nedostatku boljih resenja, stavih i hendikep na Boston. Vidim da ih tradicionalno razbijaju kod kuce.

Siri NBA tiket, Oklahoma >203.5, Milwaukee >230.5, Indiana >206.5, Phoenix >217.5. Kvota 4,54.