Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Midtjylland ocekivano mrljav, no udjose nekako. Kako ovo malopre na Mainz-Frankfurt nije bio penal.:laugh:Covek u sendvicu izmedju dva igraca. Ja bih corkirao sve ove sudije. Ili to, ili da se sudi preko kompjutera.

Posted

Nekad baš hoće

Kaljari u 97om, WBA u 92 iz penala, Roteram u 94om

Beleška 2019-12-03 083900.jpg

Posted

Lep tiket.:thumbup: Ja bih fikseve eventualno odigrao na dvoznak.:D

Posted

2/2 (fudbal 1/1, NHL 1/1), prosao je kombo tiket. Fudbal je dosao tesno (Danci), no lepa kvota u svakom slucaju. NHL rutinski. Nisam imao poverenja u kombo tiket, dodje relativno lako.

Standardni ulozi danas.

NHL

Philadelphia-Toronto 5+ (OT&SO)

San Jose-Washington 5+ (OT&SO)

Kvota 1,42.

Odabrah jedan dabl na kraju, par uobicajenih plus timova.

Prateci tiket, Vegas 5+ (OT&SO), Florida 5+ (OT&SO), Boston 1X, Arizona X2, Tampa 5+ (OT&SO), Vancouver 1X. Kvota 5,01.

NBA

LA Clippers-Portland >222.5

Kvota 1,47.

Mozda sam na NBA pokusavao sa prevelikom kvotom. Da vidimo da li mogu naci overe u singlu, sa ovim snizenim granicama.

Siri NBA tiket, LA Lakers H2(+10.5), Houston >219.5, Dallas >226.5, Miami H2(+12.5). Kvota 3,31.

Fudbalski tiket, Man City P/K2, Marseille X2, Lyon tim1+, MK Dons 2+, Burton tim2+, FCSB X2, Salford 2+, Portsmouth tim2+, Piast Gliwice P/K2, Legia Warsaw P/K2, Morton X2. Kvota 9,78.

Posted

Danas baš bas zajebani parovi na NHL. Jedino od fixa valja odigrati na Vancouver i Floridu.

Posted

1/2 (NHL 1/1, NBA 0/1), prosao je prateci NHL tiket (5+ kvota). U NHL delu pogodih svasta, cak se i siri tiket uklopio fino (Tampa prolazi u produzetku). NBA zato corak. Ni singl over se ne moze naci lagano, dok je siri tiket jos tezi za pogoditi. Na Philadelphia-Toronto pade 6 golova u zavrsnom periodu (1-0 posle druge trecine), dok u NBA delu skoro da ti treba pomoc vraca.:D

Srednji ulozi danas.

Fudbal + NHL

PSG-Nantes 3+

Celtic-Hamilton 3+

The Strongest-Sport Boys 3+

Toronto-Colorado 5+ (OT&SO)

Kvote 1,93 i 1,54.

Probrah par zanimljivih fudbala danas, te NHL koji lici na lagani plus.

Prateci tiket, Leicester 1X, Man Utd 2+, Chelsea 1X, Liverpool 1X, Cluj P/K1, Din. Bucuresti 1X, Partizan tim2+, Zvezda P/K2, Guabira 2+, Olimpija Ljubljana 1X. Kvota 4,35.

NBA tiket, Milwaukee H2(+1.5), Phoenix H2(+6.5), Boston H1(+2.5), Brooklyn H2(+6.5), Oklahoma H1(+6.5), Dallas H1(+3.5), LA Lakers H2(+10.5), Sacramento H2(+11.5). Kvota 8,21.

Posted (edited)

Nba ti se ne isplati igrati koseve. Ja sinoc lepo potrefio fix na Dallas i Cliperse +sam igrao Vegas x2. Na drugom tiketu sam igrao fix na Vancuver i padnem 1x na Floridu a vodili 2:0 jbg.

Edited by Cash
Posted

Tja, pogodim 8 NHL parova i ne mogu ni taj jedan NBA naci, za kombo tiket makar.:D Jebes NBA, ako ne mogu nagurati 230 po utakmici.:tongue: Ovo sto igra Denver recimo, je ubi boze dosadno za gledanje; ne mogu ni 200 prebaciti cesto.

Posted

Koliko smaraju Francuzi.:isuse: Sa ovakvim napadom ja ocekujem da svakom rutinski daju bar 3 gola.

Posted

Da li je moguce da PSG ima ovako lose sudjenje kod kuce. Ponistise im gol zbog nekog faula, koji je samo sudija video, onda i guranje na Neymaru ne sude.

Na stranu sto ovi treba da udome Neymara da ne usporava akcije.

Posted

Lečester™ samo gol, a treba 3, sve ostalo laganica prošlo

Posted

Cash, jel ova Olimpija toliko losa, da ni u X ne mogu da udju. Imam oh 1X na sirem tiketu i nista i dalje.

Posted (edited)
2 minutes ago, renne said:

Lečester samo gol, a treba 3, sve ostalo laganica prošlo

Meni i Celtic i PSG trokiraju. Treba se drzati proverenih timova.:sleep:

Edited by Miljenko
Posted

A na fiksevima kilmarnok ne može da se izbori protiv poslednjeplasiranog :isuse: