Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Pitasmo se ko ce da kiksne danas,lep pocetak:D

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Da. Meni je fiks tiket odmah zveknuo na njima (P/K1). Prosle nedelje mi prodjose dva, to je prosek za celu godinu obicno.:D

Edited by Miljenko

Nadam se da Zverka nije igrao na Juve:D

• Author

Od ovoliko Arena, nijedna ne prenosi Basel-Young Boys.:isuse:

• Author

Hvala. Nadjoh stream koji radi, no taman sam planirao da se izvalim, kao pravi penzioner.:D

Edited by Miljenko

Kasapi ih Bazel, vec je 3:0.

Jbt tek sad sam skontao da sam ti poslao link sa SRF (zvanicnog sajta TV), a da sam menjao IP zbog smart dns, jel ti uopste sljaka link?

• Author

Ne radi. Bazel ima nekog klinca sa Kosova, na desnom krilu (Zhegrova). Deluje da je vrhunski tehnicar. Procitah da je na pozajmici iz Genka.

Edited by Miljenko

GB,Karolina,Fila i Klivlend od sedam

Tampa i Baltimor over

Smanjio sam ulog ,ima dosta nesigurnih parova ovo kolo koji deluju kao sigurni

Edited by Bogotac

• Author

Bolivar 0-0 do 40. minuta, a onda 3 komada do poluvremena.:D

Edited by Miljenko

Zaboravih kad god napisem sta igram,raspad,nikad vise .

• Author

2/2 (fudbal 2/2, uz PSG kvotu 1), Ajax je dosao 6+ i 7+, PSG je doneo povracaje na bonusima, prosao je kombo tiket. Fudbal sam dobro odabrao. Ajax raspucan, nakon loseg otvaranja meca (malo je falilo da bude 0-3 sredinom prvog poluvremena); Basel i Bolivar prolaze na vreme; lose vreme u Francuskoj je smanjilo dobitak. NHL je prosao na sirem, dok over u NBA ne mozes naci nikako. Fino se povratih, nakon uzasne subote; kada saberem petak-nedelja period, tu sam oko nule.

Minimalni ulozi danas.

Fudbal

Midtjylland-Silkeborg 3+

Mainz-Eintracht Frankfurt 3+

Kvota 2,15.

Portugalce retko igram, ako se izuzme Benfica, te nije bilo mnogo dileme danas.

NHL

NY Rangers-Vegas 5+ (OT&SO)

Buffalo-New Jersey 5+ (OT&SO)

Kvota 1,53.

Neugodni parovi danas, no odabrah dve utakmice koje deluju najizglednije za golove.

NBA tiket, Philadelphia >200.5, Phoenix >218.5, Sacramento >203.5. Kvota 3,18.

Ja na racunu vise nemam nista. Juce sam iz ljutnje odigrao 4 fiksa i dao sve sto sam imao. Padoh samo na junajted :dry:

• Author

Ja obicno igram izmedju 500 i 2000 (ovo danas samo za 500, plus bonusi), no juce i prekjuce, kao i one prethodne subote sam stavio po 5000 na jace tikete, odnosno 2500 na slabije. Zato sam u subotu zveknuo oko 60 evra, no juce povadih skoro sve i kada se tome doda petak, taman se potire. Da Francuzi nisu odlozeni, zavrsio bih jos i u plusu.

Sada sledi povratak normalnim ulozima. Kod NBA ne smem da stavim nesto jace, a i NHL me ne slusa bas, ako odigram jako.

Promenio sam sistem bankiranja na vreme, sa nedeljnog na dnevni i to se pokazalo odlicnim na duze staze. Tesko je nedelju dana pogadjati u kontinuitetu. Skupljam na primer budzet tokom nedelje i onda puknem bas za vikend. Ovako toga nema, pa i igram opustenije.

Edited by Miljenko

Meni Maxbet potpuno razbio koncepciju ukinuvsi fiks&over 4.5. Bole pogodjeni HTZ tiketi. :D

Salu na stranu, imaju tu granicu za mix obicno na dve od 10+ utakmica u ponudi i to bas nadju neke dve gde se ocekuju golovi kao u italijanskoj drugoj fudbalskoj ligi 80tih godina, tako da vise ne mogu da odigram ni krsten HTZ (fiks & over 5.5 mi je mnogo i dolazi dosta teze).

Racun imam jos u Meridianu, tamo nema druge granice, tako da prakticno odustajem od uobicajenih HTZ tiketa koji su cesto bili fino pokrice.