Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Jbg,ja sam vec navikao sto se tice fudbala,retko ima kolo koje dodje,uvek 2 ili 3 mine,bas gledam ko li ce sutra da zajebe?Ja danas imao dobar osecaj za Atalantu i Dinamo,al ih ne stavim,padnem na Bajern,izvuko ulog na lajvu,igrao na elitu u poluvremenu

Edited by Bogotac
Posted

Meni je prosao Lever igrao sam Tim2 daje gol+ na tom igrao da Brighton daje gol i jos nekoga sam igrao da daje gol ukupna kvota bila 4. Proslo lagano. Igrao sam i Bajerna 1 na fiks tiketu ali tu sam vec bio pre utakmice izduvao na Maribor. 

Posted

Meni prodje 2 kvota, no na njoj je bila duplo manja uplata nego na ovim smotancima. Videcemo NHL nocas.

Sutra, Ajax, Bolivar, Young Boys i PSG, sve 3+ pa kako bude. Najverovatnije ce prve dve ciniti prvi dabl, potonje drugi.

Posted

Celava prevara, tako mi i treba. Mada je ponuda danas bila truba.

Screenshot_2019-11-30  Sportska Kladionica Mozzart .png

Posted
33 minutes ago, Miljenko said:

Meni prodje 2 kvota, no na njoj je bila duplo manja uplata nego na ovim smotancima. Videcemo NHL nocas.

Sutra, Ajax, Bolivar, Young Boys i PSG, sve 3+ pa kako bude. Najverovatnije ce prve dve ciniti prvi dabl, potonje drugi.

Od nhl odigrao 5 + meceve u Torontu,Detroitu i Tampi. Kvota 1.97

Posted

Da. To su tri najverovatnija para. Ja imam Toronto i Tampu.

Sto rece neko danas, vise se covek i ne nervira kada promasi (cak i kada stavim malo vecu sumu, za moje standarde).:sleep:

Posted (edited)

Ma naravno,setim se uvek, igra Real Madrid, a na dresovima Bwin:ziga:

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Marathonbet bese Sevilji.:rolleyes:

Edited by Miljenko
Posted

Moguce,kako kazu,ako jedan od dva velikana prvi kiksne,stavi kucu i da ce i drugi

Posted
8 hours ago, Bogotac said:

Moguce,kako kazu,ako jedan od dva velikana prvi kiksne,stavi kucu i da ce i drugi

Ajd da probamo, sinoc je kiksao Maribor,Olimpija ima veliku priliku da pobedom pobegne na +5. 

Nk Bravo-Olimpija 1 (6.36)

Posted

1/3 (fudbal 1/2, NHL 0/1), Leipzig je dao 5+. Fudbal je dosao solidno, no Club Brugge je razocarao 1-0 pobedom, uz promasen penal. Uveo bih kazne za te minimalne rezultate.:D Od tri najverovatnija NHL overa, pada jedan, naravno jedan od mojih. Poginuh muski. Malo je pomogla pogodjena kvota oko 2, mada sam im vratio dobar deo uzetog proslog vikenda i u terminu CL.

Jaki ulozi i danas.

Fudbal

Twente-Ajax 3+

Bolivar-Always Ready 3+

Monaco-PSG 3+

Basel-Young Boys 3+

Kvote 1,66 i 2,03.

Uobicajeni timovi. Preskocih Salzburg posto igraju protiv zadnjeg u gostima, a to zna biti maler (kod kuce ih ne bih zaobilazio sigurno).

Dnevni 3+ tiket, Monchengladbach, Meppen, Juventus, Lazio, Salzburg, Standard, AZ, PSV, Molde, Celtic, Rangers. Kvota 58,22.

NBA + NHL, Minnesota 5+ (OT&SO), Boston 1X, Vancouver 5+ (OT&SO), Brooklyn H1(+11.5), Boston w2, LA Lakers >215.5, Oklahoma >221.5, LA Clippers w1. Kvota 8,07.

Juce u Sacramentu ni sa produzetkom nisu otisli u over, skroz nemoguce za proceniti do sada.

NFL tiket, Green Bay w2, NY Jets H2(+3.5), Baltimore w1, Philadelphia w2, Kansas w1, Pittsburgh H1(+8.5), Indianapolis H1(+6.5). Kvota 6,14.

Posted

Kakvo je to vreme u Monaku, kada je mec odlozen vec sada. Plus oni imaju neku mesavinu vestacke trave.

Ako nesto mrzim, to su odlozene utakmice i cekanje.:isuse:

Od dobrih vesti, Ajax 6+ i 7+.:sleep: