Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Bodo/Glimt uzjahao celo tabele, stabilizovao se, juce lepo poveli kod kuce, al ne vredi. Najludje je sto su 2 gola (za 2:3 i 3:3) pala u nadoknadi, totalni karambol.

Screenshot_2019-09-16  Sportska Kladionica Mozzart .png

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Holandija 1 juce i prekljuce sve u 3+, 5+ 7/9.:D

• Author

2/3 (fudbal 0/1, MLB 2/2). Fudbal nisam mogao provuci. Derbi B timova je doneo samo dva pogotka, mada su pale jos dve stvari, pa i nema razloga za nerviranje. MLB se fino uklopio, nakon sto je Oakland ipak ostao u okviru hendikepa. Ovo se moze podvesti pod korektan dan.

Srednji ulozi danas.

Fudbal

Salzburg-Genk 3+

Dortmund-Barcelona 3+

Ajax-Lille 2+

Napoli-Liverpool 2+

Kvote, 2.18, 1.46.

Kod 3+ duela ocekujem najpre lepe utakmice, te shodno tome i golove. Napoli i Liverpool su odigrali dve kilave utakmice prosle sezone, pa je vreme da to nadoknade ove. Ajax igra protiv Francuza, a tu ne volim da se zalecem nikako.

Oba tiketa su u jacoj grupi.

Prateci tiket, svi parovi 3+, MK Dons, Portsmouth, Sunderland, Peterborough, Wycombe, Swindon, Crawley, Leyton, Salford, Cheltenham. Kvota sa bonusom 465.32.

MLB

Houston-Texas H1(+1.5) (Verlander-Lynn)

Oakland-Kansas H1(+1.5) (Brett Anderson-Jorge Lopez)

Kvota 1.37.

Astrosi se i dalje bore za prvo mesto u AL (oni i Yankees imaju 98-53 skor), baca Verlander, pa probah na domace. Oakland drzi prvo wild card mesto u AL, porazeni su nocas, te ocekujem poravnanje skora u seriji.

Siri MLB tiket, Atlanta H1(+1.5), NY Yankees >7.5, Arizona H1(+1.5), Minnesota <11.5, Boston H1(+1.5), St. Louis <9.5, Pittsburgh >6.5. Kvota 8.70.

Hokejaski tiket, Barys Astana 5+, Yekaterinburg >4, Salavat >4, SKA St. Petrsburg >4, Nitra 5+, Slovan B. 5+, Bern 5+, Biel 5+. Kvota 26.12.

• Author

Kakav smor u Dormundu.:isuse: Salzburg ce izgleda u 7+, no ti mi nece mnogo pomoci, ako padnu oba osnovna tiketa.

• Author

Nema omrazenije ekipe od Dortmunda kod mene. Nijedan od top timova nema toliko slabu realizaciju.:isuse:

Ljudi ni penal ne mogu da daju. 

• Author

Neka dodje nekako i MLB nocas, pa da se pokrijem, nakon ove serije promasaja u Dortmundu. 

Bedak je kada dodje 7+ lako na jednoj utakmici, a ostalo uglavnom mrljavo.

Tja, valjda ce sutra nadoknaditi sve; EL ne racunam kao nesto za ozbiljnu igru.

Ponovo radi bioskop...NHL :D

Proso HTZ:

94UMz63.png

:)

• Author

2/3 (fudbal 1/2, MLB 1/1), Salzburg je dosao 5+ i 7+. Traljava CL. Salzburg goleada; Dortmund nije iskoristio gomilu sansi, cak ni penal nije bio dovoljan za gol; Ajax lagano, dok je mec u Napulju prosao talicno. MLB rutinski. Salzburg je nastavio sa hrpom golova i u CL, te se ipak pokrih juce. Pomalo razocaravajuci ishod, posto sam zeljno iscekivao pocetak CL.

Srednji ulozi i danas.

Fudbal

Bayern-Zvezda 3+

Shakhtar-Man City 2+

PSG-Real Madrid 3+

Kvote, 1.46, 1.58.

Danas odigrah opreznije, nakon ne bas sjajnih rezultata juce. PSG je i dalje nekompletan, te je ovaj par zavrsio u slabijoj grupi.

Dabl je u jacoj grupi.

Siri tiket, Club Brugge 2+, Man City P/K2, Atalanta P/K2, Leverkusen 2+, Tottenham P/KX, PSG P/KX, Juventus P/KX. Kvota 19.24.

MLB

St. Louis-Washington <9.5 (Wainwright-Scherzer)

Cleveland-Detroit H1(+1.5) (Civale-Turnbull)

Kvota 1.62.

Na Busch Stadiumu imamo sudar odlicnih picera, gde svi trendovi navode na under. Forma, Wainwright 3-0 0.45 ERA 0.80 WHIP, Scherzer 1-1 4.24 ERA 1.12 WHIP. Wainwright kao domacin 8-3 2.26 ERA 1.22 WHIP, Scherzer na strani 7-1 2.26 ERA 0.95 WHIP. Dnevni termin, Wainwright 5-1 1.87 ERA 1.04 WHIP, Scherzer 5-1 2.32 ERA 0.95 WHIP.

Indiansi su 16-1 protiv Tigersa u tekucoj sezoni, uglavnom ih resavaju lako, a svaka pobeda im je bitna u trci za wild card mestom.

Kombo tiket.

Prateci tiket, NY Mets H2(+1.5), Atlanta H1(+1.5), Milwaukee H1(+1.5), Oakland H1(+1.5), Baltimore >7.5, NY Yankees H1(+1.5), Houston H1(+1.5), LA Dodgers >6.5, Boston >7.5. Kvota 13.13.

Edited by Miljenko

1.45 kvota da zvezda ne daje gol? sta mislite jel ima value

Ja cu da odigram kontra 

mogle bi ekipe iz madrida neki gol dati

3+ svaka utakmica a ja picka nisam smeo odigrati :isuse:

• Author

Ni najprostije stvari ne mogu doci lako.:rolleyes: Bayern jedva do 3+, a i PSG nekako, Real katastrofalan.

Scherzer i Wainwright opravdali poverenje. Nadam se da se nece desiti neka senzacija na Indiansima.

16 minutes ago, 189- said:

3+ svaka utakmica a ja picka nisam smeo odigrati :isuse:

A ja umesto 3+ igram gg :isuse: