Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Igram ih ja, no obicno neki od najverovatnijih meceva za golove, zavrsi 0-1.:sleep:

Sutra imas Fulham, Luton i Swansea, kao tri prilicno verovatne utakmice za veci broj golova. Ja cu ih staviti na ovaj moj siroki tiket, no nemam previse poverenja u njih.

Posted

Championship, sve 3+, Maxbet na 20 din zajedno sa bonusom 41625.00 (brzi tiket ne pokazuje bonus od 10% petkom, valjda i to ide ako se uplati danas), Soccer 55811.46 (proslo kolo u Socceru u petak cini mi se bilo 160 tisuca i kusur), Balkan bet (otvorili ispostavu kod bolnice, priblizavaju se centru :D) 63534.02.

Konferencija, sve 3+, Maxbet 25229.00, Soccer 31054.25., Balkan bet 31028.71.

Hm...ozbiljno smanjenje ukupne kvote, izgleda se pripremaju za isplatu i kontrolu stete. :D

Posted
7 hours ago, MiddleClass said:

Derbi veceras nacrtan za golove. :)

:fantom:

Posted (edited)

S ovim Championshipom i igrom 3+ je nezgodne sto moze tri puta da se padne na "isti" tiket. Prvo u petak, pa u subotu u 13:30 i onda posle rucka. :wacko:

Evo ovi se betonirali.

Edited by Nesh
Posted (edited)

I ne moze Bilbao iz penala u 96. minutu. Doduse, promasili su i domaci penal. Ja vise penal, kad mi treba gol, ne racunam kao sansu. Statistika tako pokazuje. :D

Edited by Nesh
Posted

Dobro popodne i uveče pakao

Derbi od 19' stoji 1-1, Volfzburg od 29' isto stoji na 1-1

Majorka over 0.5, promašuju penal u 82' , a onda i Bilbao u 96'

Evo sad gol za Majorku, i naravno poništen

Baš lepo veče

Posted

U dublu Lil i OL ovi drugi prime gol u 90min za 2:2 :isuse: kvota 3,4

Posted

Mene za danas jedino nervira sto vidim da je Tadic pod znakom pitanja, pa jos mantam da li da igram Ajax 3+. Dortmund, The Strongest i Salzburg su tu bez dileme (City mi dodje nesto kao rezervna varijanta).

Posted

2/3 (hokej 1/2, fudbal 1/1), PSV II i Ajax II dodjose po 5+. Fudbal je dosao lagano, zanimljivo je da su obe utakmice dosle iz 2 u 1. Na hokeju prolazi veca kvota, oba para iz Nemacke, tacno 5 komada. Sasvim pristojan petak na kraju.

Jaca uplata danas.

Fudbal

Dortmund-Leverkusen 3+

The Strongest-Real Potosi 3+

Liverpool-Newcastle 2+

Norwich-Man City 3+

Napoli-Sampdoria 2+

Salzburg-Hartberg 3+

Kvote, 2.02, 1.74.

Izbacih ipak Ajax nakon nesto mantanja, vidim da i kvote za golove rastu. PSG je i dalje bez udarnog napadackog tandema, pa i to ne diram. Duel u Dortmundu obicno donosi pregrst golova, dok je The Strongest kod kuce prava masina za golove. Liverpool i Napoli opreznije, dok City i Salzburg deluju prejaki za rivale, ma koji sastav izasao.

Prateci tiket, svi parovi su 3+, Dundee FC, Clyde, Montrose, Dumbarton, Annan, Brechin, QPR, Swansea, Fulham, Sunderland, Peterborough, Bolton, MK Dons, Gillingham, Swindon, Scunthorpe, Cheltenham, Notts County, Chesterfield, Stockport, Fylde, Woking. Kvota 204517.82.

MLB tiket, Washington >8.5, St. Louis <9.5, San Francisco H1(+1.5), NY Mets <9.5, NY Yankees H2(+1.5), Oakland <12.5, Houston H2(+1.5). Kvota 7.42.

Hokejaski tiket, Liberec 5+, Farjestad 5+, Salavat >4, Podolsk >4, Spartak Moscow >4, Yekaterinburg >4, Storhamar 5+, Stavanger 5+, Karpat 5+. Kvota 36.59.

Posted

Ovi mecevi van termina su uvek losa stvar kod Engleza.:dry:

Fulham bednih 1-0, taman da odmah zvekne 3+ tiket.

Posted

Ne moze covek da se ne nervira. Dortmund samo 1-0 na poluvremenu. Tri puta su promasili prazan gol, plus nije sudjen ocigledan penal za njih.

Posted

Fijasko je poceo sa Juveom, a zavrsava se sa ATM.