MiddleClass Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 I to ekipi dje su Skuletic i Ristic starteri.
Miljenko Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 Young Boys i Zurich se takmice ko ce veci zicer da promasi. Onog lika sto je usrao 4 na 1 kontru za goste bih odmah izveo napolje.
John Coltrane Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Lever, YB, Kopenhagen, PSG i padam Napoli kvota 8.55.
renne Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 to sse podrazumeva ovo je prinudno kad me baš neće, ne znam ni sma koliko tiketa mi je u poslednje vreme otišlo za jedan gol vreme je za pauzu
Timmy Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Uvedi bar 1 dan i od foruma. Mozda ti krene na kladionici.
renne Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 2 minutes ago, Timmy said: Uvedi bar 1 dan i od foruma. Mozda ti krene na kladionici. jel ti to mene nedao bog teraš?
Timmy Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Ne naravno. Samo mislim, zbog tebe, da je bolje da malo odmoriš.
Miljenko Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 3/4. Nece kombo i dalje; za promenu su falila dva gola. Evropski hokej je dosao rutinski; Pittsburgh je dugo nervirai no odlepise se u trecem periodu, San Jose do 3+ pre isteka prvog poluvremena; Ajax, Real i Young Boys na vreme. Za pristojan bonus cekah Wilstermann-The Strongest. Naravno da nije doslo. Gol u prvih 10 minuta, 5-6 dobrih sansi za goste; domaci puno nemustih suteva i dve situacije koje su licile na penal, a nisu sudjene. Korektan dan, mada mi se nije dopalo sto nije prosao nijedan bonus tiket. Minimalni ulozi danas. Roma-Bologna 2+ PSV II-Twente 2+ Aves-Benfica X2 Midtjylland-Aalborg 1X Calgary-Arizona 1X Dinamo Riga-Slovan Bratislava 1X Chicago-Ottawa 1X Columbus-Tampa X2 Jokerit-Spartak Moscow 4+ SKA St. Petersburg-Lokomotiv Yaroslavl 3+ CSKA Moscow-Podolsk 3+ Kvote, 1.49, 1.40, 1.90, 1.41. Dortmund preskocih , no skupilo se dosta meceva na fudbalu i ovako. Tu je i gomila hokeja, pa je vreme da me malo i sreca pogleda.
Kubrick Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 al me Anahajm obori za dobre pare...toliko poraza imaju i dobise sampione samo golovi, nista fiksevi vise
Miljenko Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 Stvarno je tesko naci fiks, cak i sa dvoznacima/vinerima. U subotu Toronto nije uspeo da da gol protiv Arizone, u 0-2 porazu. Na ruku ne ide i sto je veliki broj timova i dalje u igri za playoff (na Zapadu bukvalno svi imaju realne sanse; poslednji Kingsi su samo 4 pobede ispod crte). Na Istoku stvari deluju jasnije, mada ko zna sta se moze desiti u narednih mesec/dva. Evropski hokej je obicno laksi za igranje fiksa, posto u vecini liga ima neki tim koji odskace (ili je odlican za golove). Blizi se pocetak MLB sezone, nadam se da ce biti bolja od prosle. Tu sam stabilizovao izlaze, tek kada sam krenuo da igram dodatne granice sa poenima (za sada to ima samo Balkan Bet).
Timmy Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 (edited) Meni se juče javilo 1-2 u basket derbiju. Al nisam nikako mogao da odigram na to I malo falilo, kvota 5 bila. Nekako mi bilo logično da Partizan energičnije otvori, a da Zvezda u drugom na kvalitet preokrene. A sve ovo pisem jer su generalno dobre kvote na ove prelaze. Ima timova što lošije igraju u prvom, pa u drugom dodaju gas. Čini mi se to mnogo bolje nego juriti neki hendikep. A i kvote velike. Bar 4, a cesto i 6-7. Pa uzmite možda u obzir ovo vi koji se kladite. Meni zanimljivo i da posmatram sa strane i analaziram u prazno i ponekad zategnem sistem na 100 din Edited February 18, 2019 by Timmy
Recommended Posts