Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

I mene zeznuo Detroit, tj rodjaci iz Nashvillea :sad:, pa ni HTZ nije prosao. Nijedan iks, nijedan prelaz pogodjen...lepa parada, nema sta. :D

Veceras samo dve utakmice. Pingvini nisu za igru, Ducksi jos manje. Ali mora nesto da se igra. :D

Posted

Lepo.:hihi:

Udje nekako i mojih 3+, a i Libertad prolazi pred poluvreme.

Sada bi NHL i NBA mogli da zaokruze kombo.

Posted

Pitsburgh w1,Vancouver w2, Houston 2, Dallas 1, Clipers-Phoenix(+14.5) 2, Denver-Sacramento +220.5. 

Posted

3/4 ponovo. Koliko sam imao srece na fudbalu (Ajax i Real Madrid jedva udjose u 3+), toliko nisam na hokeju, neverovatna 4 gola na Pittsburgh-Edmonton ( a i taj cetvrti na EN ). Evropski hokej uredno, kao i mec Copa Libertadores. Denver i Sacramento bez problema. Nece kombo i dalje, ovo vec pocinje da nervira.

Smanjih uplatu danas. Najpre nisam ljubitelj EL, a i po zakonu verovatnoce, mora uleteti neki nelogican dan, nakon par relativno realnih.

BATE-Arsenal X2

Krasnodar-Leverkusen 2+

Club Brugge-Salzburg 2+

Zurich-Napoli X2

Tampa-Dallas 1X

Chicago-New Jersey 1X

Florida-Calgary 5+

Winnipeg-Colorado 5+

Las Vegas-Toronto 5+

San Jose-Washington 5+

Kvote, 1.83, 1.73, 1.49, 1.56.

EL je uvek wild card, pa uklopih jedan tiket. Tu je i gomila NHL parova; nekoliko uobicajenih over timova, uz Tampu i Chicago u fiksu. Nakon ocajnog starta Chicago je stabilizovao formu. Njihova serija od 7 vezanih pobeda je prekinuta protiv Bostona. Trenutno su samo dve pobede ispod playoff crte, a kvalitet im ne manjka sigurno.

Prateci tiket, Betis P/KX, Olympiakos 1X, Sevilla X2, Genk P/KX, Benfica P/KX, Valencia X2, Chelsea X2, Sporting 1X, Plzen P/KX. Kvota 26.62.

Posted

Kladionice su opasno precenile mlade momke iz Žitišta, treba gruvati na fmp u svim mogućim igrama, under na Žitištena 70,5 deluje kao ogroman poklon

Posted (edited)

Nocas sam imao Pingvine 2-1 (doslo) i Canuckse 1-2. Ovo drugo pocelo dobro 1:0 prva, ali sipak, ostalo 1:0. Nikako da ulovim tu drugu. Da igram singlove, cenim da ne bi pogodio nijednu. :D

Edited by Nesh
Posted

ja padoh na taunsa na 25,5 a ovaj tacno 25 dao. 2 fudbala na golove, 2 igraca, hokej golovi i 2 h poluvremena nba. eee minesocanine baxuzu 1

Posted

Ja kad nalupam 3+ na ovu Ligu Evrope, mora jedna makar da se zabetonira. Ajde bre braco Cesi i Hrvati! :D

Posted

Kod Viljareala mi fali kos :D, u Plzenju i Brizu  (paom dok sam pisao :D) po jedan. Evo ja sam ucinio sve sto je do mene, zakukao jako. :D

Posted (edited)

Nema leba, opet na jednu (pao gol u 3. minutu i onda beton). Nocas su gotovi! :dry:

Edited by Nesh
Posted

Odigrah Tampu, Winipeng, Chicago i San Jose, 1-1 & 6+ (na dve je granica na 7+). Kvote od 5 do 6. Sitni singlici i jos sitniji sistrm