February 13, 20196 yr I mene zeznuo Detroit, tj rodjaci iz Nashvillea , pa ni HTZ nije prosao. Nijedan iks, nijedan prelaz pogodjen...lepa parada, nema sta. Veceras samo dve utakmice. Pingvini nisu za igru, Ducksi jos manje. Ali mora nesto da se igra.
February 13, 20196 yr Author Lepo. Udje nekako i mojih 3+, a i Libertad prolazi pred poluvreme. Sada bi NHL i NBA mogli da zaokruze kombo.
February 13, 20196 yr Pitsburgh w1,Vancouver w2, Houston 2, Dallas 1, Clipers-Phoenix(+14.5) 2, Denver-Sacramento +220.5.
February 14, 20196 yr Author 3/4 ponovo. Koliko sam imao srece na fudbalu (Ajax i Real Madrid jedva udjose u 3+), toliko nisam na hokeju, neverovatna 4 gola na Pittsburgh-Edmonton ( a i taj cetvrti na EN ). Evropski hokej uredno, kao i mec Copa Libertadores. Denver i Sacramento bez problema. Nece kombo i dalje, ovo vec pocinje da nervira. Smanjih uplatu danas. Najpre nisam ljubitelj EL, a i po zakonu verovatnoce, mora uleteti neki nelogican dan, nakon par relativno realnih. BATE-Arsenal X2 Krasnodar-Leverkusen 2+ Club Brugge-Salzburg 2+ Zurich-Napoli X2 Tampa-Dallas 1X Chicago-New Jersey 1X Florida-Calgary 5+ Winnipeg-Colorado 5+ Las Vegas-Toronto 5+ San Jose-Washington 5+ Kvote, 1.83, 1.73, 1.49, 1.56. EL je uvek wild card, pa uklopih jedan tiket. Tu je i gomila NHL parova; nekoliko uobicajenih over timova, uz Tampu i Chicago u fiksu. Nakon ocajnog starta Chicago je stabilizovao formu. Njihova serija od 7 vezanih pobeda je prekinuta protiv Bostona. Trenutno su samo dve pobede ispod playoff crte, a kvalitet im ne manjka sigurno. Prateci tiket, Betis P/KX, Olympiakos 1X, Sevilla X2, Genk P/KX, Benfica P/KX, Valencia X2, Chelsea X2, Sporting 1X, Plzen P/KX. Kvota 26.62.
February 14, 20196 yr Kladionice su opasno precenile mlade momke iz Žitišta, treba gruvati na fmp u svim mogućim igrama, under na Žitištena 70,5 deluje kao ogroman poklon
February 14, 20196 yr Nocas sam imao Pingvine 2-1 (doslo) i Canuckse 1-2. Ovo drugo pocelo dobro 1:0 prva, ali sipak, ostalo 1:0. Nikako da ulovim tu drugu. Da igram singlove, cenim da ne bi pogodio nijednu. Edited February 14, 20196 yr by Nesh
February 14, 20196 yr ja padoh na taunsa na 25,5 a ovaj tacno 25 dao. 2 fudbala na golove, 2 igraca, hokej golovi i 2 h poluvremena nba. eee minesocanine baxuzu 1
February 14, 20196 yr Ja kad nalupam 3+ na ovu Ligu Evrope, mora jedna makar da se zabetonira. Ajde bre braco Cesi i Hrvati!
February 14, 20196 yr Kod Viljareala mi fali kos , u Plzenju i Brizu (paom dok sam pisao ) po jedan. Evo ja sam ucinio sve sto je do mene, zakukao jako.
February 14, 20196 yr Nema leba, opet na jednu (pao gol u 3. minutu i onda beton). Nocas su gotovi! Edited February 14, 20196 yr by Nesh
February 15, 20196 yr Odigrah Tampu, Winipeng, Chicago i San Jose, 1-1 & 6+ (na dve je granica na 7+). Kvote od 5 do 6. Sitni singlici i jos sitniji sistrm