Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Nakon ovih vecernjih rezultata sam se odnervirao; nije se ovo moglo provuci (Ajax 0-1 i kontra, Basel 0-0 70. minut).

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

odigram nju orleans memfis vise poena, prvo poluvreme nju orleans sutira trojke 3-17, memfis 1-12, nju orleans bacanja 5-12! :D

85 poena za poluvreme, za to vreme vasington- orlando za poluvreme na maltene isti broj suteva 137 poena...

• Author

Ti si bar muski poginuo. Ja ponovo padoh za jedan poen i to sa 6 poena nizom granicom.

Nhl svi mecevi nakon ponoci usli u 6+

• Author

2/5. Fudbal razocaravajuce, Nemci prakticno neuhvatljivi, uvek uleti neki nebulozan rezultat; u ovom slucaju Leipzig-Eintracht Frankfurt 0-0. NHL se moze podvesti pod korektno sa 2/3, spojih oba promasaja. Skoro svi mecevi su otisli u plus, ali je fiks zato dosao uzasno, cak i sa dvoznacima. Arizona jos ima realne playoff sanse, ali je ubedljiva pobeda Senatorsa vec veliko iznenadjenje. Golovi se fino uklopise. NBA je iznova razocarao, novi pad za jedan poen; bednih 49 poena u zavrsnoj cetvrtini kod onako dobrih suterskih ekipa. Ovi losi vikendi postaju klasika, toliko da je vreme da krenem sa manjim ulozima tokom njih.

Isti nivo uplate kao juce.

Fudbal

Sassuolo-Juventus X2

A. Bilbao-Barcelona X2

Man City-Chelsea 2+

Werder-Augsburg 2+

Utrecht-PSV 2+

Thun-Young Boys 2+

Kvote, 1.30, 1.73.

Najpre uklopih dva top tima u fiksu, te par ekipa u 2+ varijanti.

Prateci tiket, Sampdoria 1X, Milan 2+, Valencia 1X, Sevilla 1X, Excelsior 2+, Club Brugge 2+, Anderlecht 2+, Benfica 2+, Copenhagen 2+, Midtjylland X2, Norwich 1X, Rijeka X2, Hajduk 1X, Celtic 2+, Hearts 2+. Kvota 8.10.

Igram tikete sa P/KX i prosto je nemoguce uklopiti Italijane, a ranije je bila gomila neresenih u svakom kolu. Juce na Englezima, na tiketu sa 10 parova, prolazi 8 (kvote su oko 1.65).

NHL

Nashville-St. Louis 1X

Chicago-Detroit 5+

NY Rangers-Toronto X2

Florida-Tampa 5+

Kvote, 1.76, 1.82.

Chicago i Tampa su uobicajeni overi. Nashville je porazen protiv istog rivala na gostovanju nocas; serija je domacinska (21/27), plus su Blues izgubili 9 vezanih meceva na ovom gostovanju. Slicno vazi i za Toronto, ali u kontra smeru; 5/7 u MGS-u, 4 pobede u nizu u seriji sa Rangersima.

Edited by Miljenko

22 minutes ago, Cash said:

Nhl svi mecevi nakon ponoci usli u 6+

Samo 1 nije usao u 7+.. moja poslednja dva tiketa (pre 7 i 15 dana) igrao nesto tipa 3/5 sa 7+.

I nijedan jedini pogodak od 10 tak meceva.. a vidi sad.

Edited by Timmy

• Author

Ne verujem da se racuna gol iz produzetka (racunali su samo u betcity ili kako se vec zvase). 7/14 u 7+ varijanti; sto je bitnije 13/14 kod 5+ overa.

Da, ne videh da je Jos jedan bio 3:3. Znaci 6/6 6+ i 4/6 7+.. ovako nesto ja jurim. Al cemu ce nadati sa 100 din sedmicno :)

Jim Beglin na SK prognozira 1:1 ili 2:2. Kaze mislio je prvo tesna pobeda Sitija, ali promenio je misljenje. Sta odabrati? :D

Idem na 2:2, veca je kvota :D (15.00 u Maxbetu).

Edited by Nesh

Tolko mu bese od prognoze. :D

3:0. Dobro, prosli put je prosla kvota 10, ne moze uvek. :)

• Author

Young Boys naravno bas danas ne uspeva da ode u 2+.

• Author

Ala je brz topik.:Hail:

2 hours ago, Miljenko said:

Ala je brz topik.:Hail:

Hvala za jinx ja igrao gg :thumbup:

• Author

Nije prosao minut od prvog posta, na strimu izjednacenje.:laugh:

Zato NHL fiks ne mogu da opepelim; Predatorsi ponovo gube od Bluesa, neverovatno. Mozda je ipak bolje da pratim samo golovima, pa kako mi bude.

Edited by Miljenko

Carolina :isuse: