Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ne igram skoro mesec dana bukvalno nista ali ovo se mora ispostovati. Uzimaju panceri, dajte samo kvote za njih i cigane kao pokrice pa da uzmem lovu. Meridian srusio Spance na 7, do kurca..

Posted

Bravo za Njemce. Uzmi im pare... :)

Posted
45 minutes ago, MiddleClass said:

Bravo za Njemce. Uzmi im pare... :)

Prvak če biti neko od trojke Španija,Brazil ili Argentina. A opalicu i na Srbiju mora se ispostovati kvota 150. 😎

Gli danas si propustio veliki poklon kvotu 3 na Osaku protiv Vike

Posted

Metnu Libertad Solu 3 komada za 3 min :D

Posted (edited)
6 hours ago, Zli Gli said:

Jel zna neko gde su najvece kvote na Nemce i Spance za osvajanje SP? Za sad sam nasao da ovaj SBO bet daje 6 na Nemce i Meridijan 8.5 na Spance, ako se nije promenilo zadnjih dana. Hocu da opalim 200e na Svabe + 50 na cigane na te dve pa mi je bitno da savatam najvece kvote.

Kucu na spance po toj kvoti. Posle imas 8 i po kuca :D

edit. sad vidim, 7 kuca ipak

Edited by Timmy
Posted

A kad je rec o kucama i imanjima, hvala navijacima Liverpula sirom sveta sto drze neverovatne kvote na Real. Verovatno cu tu trpati Real golovi. Ne znam sta treba da s edesi da ovi ne prima bar 2. A ocekujem 3 do 4. 

Posted

Ma da, srusili sa 8.5 na 7, sranje... Nemce guram jer su masinerija a Spancima se branim posto ih kenja u svim sportovima, klasicni cigani, a i realno su i dalje jako kvalitetni. Brazil i Argentina mi em nemaju kvalitet za osvajanje, em nikad vanevropska repka nije uzela u Evropi pa cu ispostovati tu tradiciju. Francuzi sa milion crnaca nisu isto sto i Francuzi sa Zidanom, Belgija dobra ali neiskusna da bi otisla jako do samog kraja, Portugal i Engleska smesni... To je to, Svabo ili spanski cigojner, nema ko treci biggrin.png

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Fudbal 0/1, MLB 1/1, hokej 0/2, Fenerbahce je dosao 6+ i 7+. Danci razocarase, samo jedan gol; Fener ocekivana kanonada. MLB jedva udje u hendikep, no to je bio jedini pravi pogodak juce (ne racunajuci ove bonuse). Hokej neprijatno iznenadio. WC je nastavio los niz (Canada neverovatnih 1-1, u regularnom toku); u Winnipegu je bilo vremena za plus, ali nije pao EN gol. No comment, iako su bile prilicno verovatne stvari.

Fudbal

Vitesse-Utrecht 3+

Defensor-Cerro Porteno 2+

Colo Colo-Bolivar 2+

Kvote, 1.68, 1.75.

Holandjani igraju finale playoffa; mogao bi i tu pasti neki gol. Iz Libertadoresa opreznija 2+ varijanta.

MLB

Arizona-Milwaukee H1(+1.5) (Greinke-Chacin)

Kvota 1.33.

Greinke retko gubi na Chase Fieldu, no ipak probah hendikep ovde.

Prateci tiket, Pittsburgh >8.5, NY Yankees H2(+1.5), Chicago Cubs >8.5, Boston 1. Kvota 6.68.

NHL

Washington-Tampa 5+

Kvota 1.34.

Sta bih drugo igrao, ako ne 5+; fiks je skoro nemoguce proceniti, a ovako je prava uzivancija za gledanje.

Posted

Miljenko, pretpostavljam da pratis svetsko prvenstvo u hokeju, ja nisam nista gledao, sad vidim da su Svedjani favoriti protiv Rusa (2.10 3.70 3.00). Ima li nade za X? :D 

Posted

Svedjani imaju prilicno jaku selekciju; Rusi imaju slican tim, kao na ZOI. Gde su sve igrali produzetke na ovom turniru, ovde bi to bilo najmanje iznenadjenje(Canada i USA protiv Latvie, na primer).

Posted

Hvala, Miljenko. Probacu na nekom tiketu. :)

Posted

Fici razbise Amere,ko mi je kriv sto im je termin bio ''suvise rano'' za mene,lepa kvota.Mozda,ne snosim odgovornost za eventualni promasaj :D,X na Danska-Letonija.Mislim da je domacima dosta X za prolazak dalje.

Posted

Ja ceo turnir ne mogu da se uklopim sa golovima. Ne kapiram da ove favorit-autsajder tekme, stalno idu u minus. Nisu lose postaveZato sam ih i batalio danas. Ako 5+ ne dolazi, u bar 70% slucajeva onda i ne vredi da igram.

Mozda se polakomim kada krene eliminaciona faza i odigram sve do kraja 5+ (eventualno 4+ negde).

Uzasan turnir za igru, gledanje je vec druga stvar.

Posted

Finci razbiju Kanadu i Ameriku,a gube od autsajdera.I sto je jos zanimljivije,a to je Miljenko pomenuo,na tekmama jacih ekipa dodje i 5+.

Posted (edited)

Vitese Utreht. Utreht precenjen posle jedne dobre pobede.

Domacim golovi, 2+,3+, 4+ i u oba. Kvote 1.95, 4.1, 10 i 2.9. Poklon kvote, pa na jace

Edited by Timmy