Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author
8 minutes ago, MiddleClass said:

Kakva je rupa ovaj Eric ne znam jesam li vam pricao o tome jednom? :D

Evo ti Miljenko 3+

Tesko bih se ovde odlucio da probam golove.:D

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ne mirise meni nista posebno...

Pitanje je dali je Sporting mozda jaci u gostima od Astane van forme? mozda bude nekih 1:2 1:3
Odigrao under [emoji23] Kazi jedno, pisi drugo, misli trece a odigraj cetvrto... ima 25% posto sanse da pogodis [emoji38]
39 minutes ago, Miljenko said:

Tesko bih se ovde odlucio da probam golove.:D

Meni bila nacrtana, ali ne dodje 2+I :D

• Author

Ne secam se da se nekada desila ovakva gomila golova, na mecevima EL. Prodje sve od 19 casova, a sada neka udju bar jos 2, u kasnijem terminu i dosta. Steta sto na Nici nije pao sesti gol, 21 kvota (5+, 9 kvota).

Jebali me Arapi.. Poslednjih godinu dana sam omasio sve stos am igrao sa Jedama, Jazirama i ostalim Al-ovima... I definitivno treba da se drzim samo liga koje mi idu..

Pa odmah da ponistim svoj princip i igram Ligu Eufa sa kojom generalno nemam srece.. Al ajde da premostim do juzne brace nocas... Lion domacin golovi u oba @2.8, 3+ @3.88 i [email protected]

Just now, Miljenko said:

Ne secam se da se nekada desila ovakva gomila golova, na mecevima EL. Prodje sve od 19 casova, a sada neka udju bar jos 2, u kasnijem terminu i dosta. Steta sto na Nici nije pao sesti gol, 21 kvota (5+, 9 kvota).

To zato sto sam ih ja preskocio... mada mi je to jedino Arsenal bio yanimljiv na prvu loptu.

Jenebi Sociedad priminu 94. minutu

Sve utakmice 3+.

Lazio gubi

• Author

Ovo od 9 i 5, nije moglo dosadnije. Golovi na nebitnim mecevima (ne racunajuci Lazio). Valjda ce se malo razbuditi u nastavku.

E jebenog Liona.. Glavni tiket mi je da daju u oba... oni 0:0 HT. Merkam da li da igram live da daju 2+ i hocu necu... krece drugo i oni odmah dadose.. Ja se nerviram sto ne dadose u prvom... kad oni odmah drugi.. I sad kad ostane 2:0 do kraja imam da popizdim.

Jansrud uzima zlato u super veleslalomu, kvota 5 u Maxbetu. Bas predobra kvota, svuda je do 3.5 a i to mi je bilo ok jer mislim da osvaja. Kad sam video ovo sa kvotom 5 odmah sam zategao jace nego sto sam mislio i dosta jace nego sto inace igram kvotu 5. Al jednostavno iznenadjujuce visoka kvota, pa da probam...

Dodao sam i da Svindal osvaja, ali manju uplatu, po kvoti 4. Tako sam u mini plusu...

I igrao sam i dubl da su obojica na podijumu, kvota 2.7. Sinoc je bila 3.5 za istu igru.

A Lion ga dade. Plus fin, al ostaje zal sto nisu lepse raspredili, pa padoh gol uoba.

Za divno cudo prodje tiket sa golovima:

uYXR5T9.png

:)

Bravo