Miljenko Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 I na Ajax-Twente im treba prazan gol, da bi ga dali. Ne kapiram da se mase u seriji ovakve sanse. Samo 1-0.
John Coltrane Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 @ Timmy Budem pao vracas mi ulog :pSent from my iPhone using Tapatalk
Timmy Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Daj singl sa kvotom 1,7 i moze :P Pusti ove tepihe... A otkud sad Ajax jbte... mislio sam da je to u pola 5...
Miljenko Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 Mozda je i bolje sto ga nisi ispratio. Samo 1-0 na poluvremenu, jos od 3. minuta, smor.
Timmy Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Miljenko, jel znas sta se desava u Boliviji, dva dana se otkazuju mecevi... A videh negde da Arena krece da prenosi Bolivijsku ligu. Bas lepo, da se uvere ovde koliko je evropski fudbal go kurac u odnosu na pravi fudbal u JA
John Coltrane Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Daj singl sa kvotom 1,7 i moze :P Pusti ove tepihe... [emoji3] A otkud sad Ajax jbte... mislio sam da je to u pola 5... Briz 1,75. A koji to kladionicar nije sujeveran, molicu lepo?! Edit: Ubedjen sam da je BMG X 3,30 Sent from my iPhone using Tapatalk
mlatko Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Sevilja Girona, GG3+, GG4+, 5+, gost2+, gost u oba i gost3+. Odlicne kvote sve... Girona je dobra i ovde potcenjena.Nista manje nije dobra Sevilja kod kuce... malo/mnogo zavisi i od drugih faktora kako se utakmica razvija. moze biti 3:2 a i 1:0 :pera.kojot:
Miljenko Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 11 minutes ago, Timmy said: Miljenko, jel znas sta se desava u Boliviji, dva dana se otkazuju mecevi... A videh negde da Arena krece da prenosi Bolivijsku ligu. Bas lepo, da se uvere ovde koliko je evropski fudbal go kurac u odnosu na pravi fudbal u JA Trazio sam, ali ne nadjoh. Vidim da nastavljaju sledeceg petka na noc. The Strongest-Bolivar, u nedelju uvece. Kanadjanke bas i nisu toliko dobre, koliko sam ocekivao. Na 1.01 kvotu u fiksu, ocekujem bar 2-3 gola, u prvoj trecini.
Timmy Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 17 minutes ago, mlatko said: 1 hour ago, Timmy said: Sevilja Girona, GG3+, GG4+, 5+, gost2+, gost u oba i gost3+. Odlicne kvote sve... Girona je dobra i ovde potcenjena. Nista manje nije dobra Sevilja kod kuce... malo/mnogo zavisi i od drugih faktora kako se utakmica razvija. moze biti 3:2 a i 1:0 :pera.kojot: Jbga sad Trenutni rezultat je nerealna, bolja je Girona... Igrao sam da ga daju 4.65, pa cu jos da pojacam,.. igram i 2+ na mecu. Mora da padne. valjda
Timmy Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Sta sve promasise... dodao sam po kvoti 8 da daju, i na mecu 2+ po 4... sad cu da predjem na Ajaxa live
Timmy Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) dade ga odmah Tvente, pa sam dodao Domacin3+ po 3.4 edit. prnal za Ajax, sad ce da ga omase edit2. nece udje 3+ za 3 min. Al sam sitno, planirao da dodajem, al me preduhitrise Edited February 11, 2018 by Timmy
mlatko Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Jbga sad [emoji6] Trenutni rezultat je nerealna, bolja je Girona... Igrao sam da ga daju 4.65, pa cu jos da pojacam,.. igram i 2+ na mecu. Mora da padne. valjdaInteresuje me odakle ti to da je Girona bolja od onoga sto je (Sevilja) uradila? Po kojoj statistikci Edit: ako si pricao o "bolja od onoga sto su kvote predvidjale" onda je ok. Razumem.
John Coltrane Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Mene je Djirona roknula protiv Reala (tukli ih kuci 2:1) a ubrzo sam ih pao kad su odigrali 1:1 kod Sosijedada. U dobroj su seriji ceo decembar, ove godine su tukli Bilbu i 1:1 sa Atletikom (tad sam ih izbegao, cini mi se).
Recommended Posts