Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal 5/6, NHL 1/1, NFL 1/1, Monaco je dosao 5+, a prosao je i kombo tiket. Fudbal skoro idealno, samo je Basel neobjasnjivo zakazao, 0-1 porazom kod kuce. Barsa i Napoli taman 2+; Liverpool srecno dolazi; Holandjani rutinski; Club Brugge i Real Potosi, nisu mogli lakse; Francuzi ponovo opravdase poverenje. NHL fino. NFL je iznenadio velikim brojem poena u finalu, nije bilo dileme oko overa.

Sanirah nedelju, te je ostalo nesto i za bankiranje (nedelja je bila solidna, osim utorka koji je i napravio minus, koji se vukao do juce).

Danas znacajno slabije nego juce.

Fudbal

Ajax II-Helmond 3+

PSV II-MVV 3+

Lazio-Genoa 2+

Jorge Wilstermann-Destroyers 2+

Kvote, 1.92, 1.35.

Holandija 2 kao i obicno; Lazio i Wilstermann opreznije.

NHL

NY Islanders-Nashville 5+

Edmonton-Tampa 5+

Kvota 1.95.

5+ trend, NY Islanders 8/10, Nashville 5/10, Edmonton 7/10, Tampa 8/10.

Posted

Za ljubutelje ikseva i prekidanja serija mozda budu interesantna dva meca:

Carolina - Phila: Carolina 14 utakmica bez neresene, kod kuce 9 7 9, Phila na strani 8 7 9. Forma: Carolina u poslednjih 10 ima 4 0 6, Phila 2 4 4. Dakle, i jedni i drugi kljakavi, a redno bi bilo da i kd Caroline dodje X. 

Pittsburgh - Vegas: Pingvini 10 utakmica bez neresene, kd kuce 11 9 7 (6 pobeda zaredom kod kuce), Vegas na strani 12 6 10 (u polsednjih 5 na strani imaju 3 1 1). Forma: Pingvini u poslednjih 10 utakmica 7 0 3, Vegas 5 2 3. Igrali jednom ove sezone Vegas dobio 2:1 kod kuce. Na kladionicama je Pittsburgh blagi favorit (2.30) i u odlicnoj je seriji kod kuce, ali nije ni Vegas maciji kasalj. 

Posted

Fudbal 1/2, NHL 1/1. Holandjani zatajise, no ne mogu ni oni bas uvek doci; dobro je sto spojih oba promasaja. Wilstermann sam razmatrao i za 3+, prodje nekako i ova kombinacija. NHL dobro odabran, preskocih Starse, koji odose u minus. Ok je ovo bilo na kraju; uzeh nesto, bez preteranog rizika sa uplatom.

Danas isto kao i juce, kada je o uplati rec.

Fudbal

Paderborn-Bayern 3+

Socheaux-PSG 3+

Kvota 1.62.

Samo jedan tiket danas. Bayern obicno izbegavam kada gostuje, no protivnik je slab. PSG standardno.

Jaca grupa.

NHL

Columbus-Washington 5+
Pittsburgh-Las Vegas 5+

Winnipeg-Arizona w1

St. Louis-Minnesota w1

Chicago-Calgary w1

Kvote, 1.38, 1.96, 2.85.

5+ trend, Columbus 3/10, Washington 7/10, Pittsburgh 6/10, Las Vegas 7/10. Fiks ucinak, Winnipeg 6-4 (4, 2), Arizona 2-8 (1, 4), St. Louis 6-4 (5, 3), Minnesota 6-4 (5, 2), Chicago 3-7 (3, 5), Calgary 4-6 (3, 2). Over dabl je relativno nepouzdan; Columbus igra tvrdo, no tradicija navodi na over; Fleury se vraca u Pittsburgh i bice sigurno nalozen da se pokaze. Winnipeg bi trebao biti zicer, uprkos vecem broju povredjenih igraca kod domacina. Blues igram posto su domacini, kako bi povecali prednost, u odnosu na konkurenta iz divizije. Blackhawksi su u neugodnoj situaciji i svaki bod im je bitan (5 ispod crte).

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

NBA

Brooklyn-Houston >212.5

Golden State-Oklahoma H1(-6.5)

Kvota 2.64.

Rocketsi uobicajeni over, dok je na drugom paru granica za poene previsoka, te probah fiks.

Jaca grupa.

Fudbal + hokej, Marseille 2+, Genk w1, Leverkusen 2+, Rangers 2+, Falkirk 2+, Swansea w1, Karpat w1, Kongsvinger 5+, Vaxjo w1, Herlev 5+, Thurgau 5+, Grenoble 5+. Kvota 9.99.

Posted

@Nesh
Carolina x, a Pitsburg 5:4.
Ja uvek volim da probam tako veće kvote, tako da nemoj da se ustručavaš da kačiš te tvoje ideje, jer vidim da često pogađaš. [emoji4]
Idemo dalje!

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted (edited)

Fudbal 1/1, NHL 2/3, NBA 0/1, Bayern je dosao 6+. Fudbal ok. Bayern i PSG, lagani prolazi. Mogao je PSG malo efikasnije doci, nakon brzih 4-1, ocekivao sam sigurnih 7+. Hokej takodje dobro, mada uz dosta srece. Winnipeg nekako dobija; Pittsburgh neocekivano lak over, dok na Capitalsima gol, za prolaz, pada u zavrsnom minutu regularnog toka meca. NBA naravno nije mogao doci. Ocekivao sam prolaz kombo tiketa, nakon sto je Houston otisao u over, no "pokojna" Oklahoma dobija Golden State, u mecu gde sam ocekivao 20 razlike, ali za domacina. Mali plus na kraju; Golden State mi je izbio solidan dobitak.

Nastavljamo sa istim nivoom uplate.

Fudbal

PSV-Excelsior 3+

Roda-Ajax 3+

Tottenham-Newport 3+

Sevilla-Leganes 2+

Aurora-Sport Boys 2+

Nacional Potosi-The Strongest 2+

Kvote, 1.76, 1.59, 1.43.

Uglavnom standardni timovi. Bolivijci su krenuli jako, izuzetno efikasno; Tottenham se zestoko obrukao na prvom mecu, a ako mogu Francuzi da prave onakve goleade na kup mecevima, kao juce, ne vidim zasto bi ovi sa Ostrva zaostajali.

Sva tri para su u jacoj grupi.

NHL

Toronto-Nashville 5+

Los Angeles-Edmonton 5+

Kvota 2.17.

5+ trend, Toronto 6/10, Nashville 5/10, Los Angeles 6/10, Edmonton 8/10.

Relativno sumnjivi parovi danas, slabija grupa.

NBA

Miami-Houston >205.5

Kvota 1.60.

Prilicno niska granica na ovom mecu (zbog domace ekipe naravno), te odigrah poene.

Jaca grupa.

Edited by Miljenko
Posted

Sevilju ne diras? Moraju da se vade posle bruke...

Posted

Igrao sam 2+, spojeno sa ovim specijalcima, sto cetvrtoligasa nisu mogli da dobiju.

Posted (edited)

Tottenham se ponovo zestoko obrukao, samo 2-0; cini mi se 3-4 promasaja, na prazan gol. Protiv cetvrte lige, ocekujem 4/5-0 i to ako nisu raspolozeni.

Ajax dodje 5+ i 6+, PSV samo 1-0, no to ajde i da razumem, no ovo prvopomenuto...

Sitno odigrano, no svejedno nervira, narocito kada se gleda (na kompu Tottenham, na Areni Sevilla).

Edited by Miljenko
Posted

Ja cekam bar jos 1 Sevilje... A merkam nocas CL kvalifiakcije... Lepo sam tu prolayio prethodnih noci.

Posted

Tu su dobre kvote i za 2+; pogledah parove, no nije mi se nista dopalo.

Posted

Porodi ga Sevilja, fala kurcu vise.. jos sam dodavao uzivo da ce ga dati

Posted

Dodje ti drugi gol, mada su ga mogli dati i ranije, da te ne nerviraju, koliko su prostora imali.

Posted

Mnogo su mi zivaca pojeli... tek sam kasnio video da si i ti stavio taj mec, ne ynam kako mi je promakli kad sam gledao :)

Posted

Odigrao sam Nacional i Vasco domacin golovi, 2+, u oba, 3+ i 4.  Vasca nisam 2+... i sitne dublice. A odustao od Bolivijaca. Dobre kvote... pisacu one koje udju :)