lostfanforever Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) ja volim te stanove sto ljudi u njima zive. stoga:www.homeexchange.commislim da sad moras da se registrujes, al onda gledas stanove po celom svetu. to ti je sajt za razmenu stanova, na kraju ces se, ne sumnjam, i djorati s nekim.aj daj ti neke :Dpa realno mozes da zaviris u stanove i na airbnb- u. nije za to namenjen a i nisu svi stanovi nastanjeni, al eto moze da se iskoristi za voajerisanje. https://www.airbnb.fr/ko voli, mislim -_- Edited February 20, 2013 by lostfanforever
Frank Pembleton Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 To i mene ubija, samo kad pomislim na plastiku zeludac mi se prevrce ne volem pa to ti jeA stan je ceo u prozorima + 2 komada terasnih vrata i okrenut na jugo-zapad, znaci sunce ubija od 13h do zalaska, a plus je ispod ploce.Kakva je situacija sa cistim drvetom ili cistim aluminijumom sto se tice cena? I ima li kvalitetnog drveta po iole razumnoj ceni?Moracu da vidim sa bankom kako idu ovi krediti za energetsku efikasnost posto drugu opciju nemam. A moram i ulazna vrata da menjam. kakva je situacija sa tim kreditima za enrgetsku efikasnost jesu li neka teska navlakusa u smislu kamata?I kakve su banke sto se tiče procedure šta traže?
cmrlj Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 pa realno mozes da zaviris u stanove i na airbnb- u. nije za to namenjen a i nisu svi stanovi nastanjeni, al eto moze da se iskoristi za voajerisanje. https://www.airbnb.fr/ko voli, mislim -_-e gledam, al na homexchange bolji stanovi :D
nera Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Frenk, ne znam detalje. Ja sam gledala na sajtu Intese ali tek cu da idem da se raspitujem uzivo. Svakako cu morati nekakv kredit da uzmem za stolariju. Nazalost, ne znam nikog ko je uzeo taj kredit. Kad se raspitam napisacu.
Frank Pembleton Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) Frenk, ne znam detalje. Ja sam gledala na sajtu Intese ali tek cu da idem da se raspitujem uzivo. Svakako cu morati nekakv kredit da uzmem za stolariju. Nazalost, ne znam nikog ko je uzeo taj kredit. Kad se raspitam napisacu.Što je najgore imam komšiju koji je tako stavio pvc a žena mu radi u intesi aču kad ga pitam za detalje vrda.Pa dobro jasno mi je da je ona verovato dobila bolje uslove ali ...Poslato sa WC šolje koristeći Tapatok 2 Edited February 20, 2013 by Frank Pembleton
nera Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Na sajtu u primeru kalkulacije stoji fiksna kamata 8,59%, e sad tu ima jos stavki ali bi morao bankar da mi objasni.
halloween Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Moram da pohvalim firmu Novolux, kupila samod njih lampu pre 4-5 godina. Kad se pokvarila, odnela sam kod njih jer deo nema da se nadje u redovnoj prodaji. Popravili su iako je protekao garantni rok, a majstor mi jos dao par tesko nalazecih rezervnih delova koji ce zatrebati kad-tad. Sve po pristojnoj ceni, tako da su me odusevili. Mozda im cene jesu jace, ali stvar koju kupite necete morati da bacite kad se pokvari. Da li neko od ppp-ovaca ima namestaj od tikovine kupljen u skorije vreme od domacih prodavaca i ako ima kakva su iskustva? Bas mi se svidja Ikatov trpezarijski sto ali me odgovaraju jer navodno puca i raslojava se(posledica secenja mladog drveta koje jos nije nakupilo dovoljno ulja).
ivy Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 (edited) a jel smo mi videli glasov stan sto je renovirao onomad?obecao nam je fotke i nista...obecanje ludom radovanje.. Edited May 12, 2013 by ivy
batticuore Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Dragi vi sa kucama i sobama, obracavam vam se u nadi za savet. Planiram da krecim sobu u tamnije crveno pa me zanima da li vas ima sa takvim sobama? Zanimaju me iskustva zivljenja...To mi je inace spavace-radna soba.
wall Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) Jedan zid u dnevnom boravku (recimo "glavni", najveći zid u koji se bleji) nešto ovako.Iskustvo življenja, dobro. :D Edited May 24, 2013 by wall
batticuore Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Lepa boja, mada bih ja za nijansu tamniju. Inace, namestaj mi je braon boje... Bilo bi super da je crn, al izem ga, novi sada kupovat ne mogu.
wall Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Lepa boja, mada bih ja za nijansu tamniju. Inace, namestaj mi je braon boje... Bilo bi super da je crn, al izem ga, novi sada kupovat ne mogu.Gledaj sredinu čaše :D to je boja. Vodi računa da je to dosta tamno i "upija" svetlost pa...
gagorder Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 @bti zapravo želiš belu sobu sa par tamno crvenih detalja (beli nameštaj inkludid),ali to ćeš shvatiti tek kada omalaš zid ili ne daj bože više zidova u tamno crveno :D
Recommended Posts