Jump to content
Kraljeva magija

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

ima li jos koji prevod?

Osmi stvor

brutalno = mnogo dobro, tako kazu mladi.

'bem ga, ja sam u sedmoj deceniji. brutalno, u izvornom smislu. 

Life

super bioskopsko iskustvo, zvuk narocito.
film ok, nista previse mastovito, duzina oko sat i po, taman da ne ugnjavi.
Jake Gyllenhaal standardno odlican.

Ne znam da li je već neko postavljao ranije....
Gledao sam sinoć Laka lova 1 i 2 (Snabba cash), švedski triler o naivnom švedskom studentu ekonomije koji se upliće sa narko mafijom da bi ušao u visoko društvo. Odlično portretisani likovi krimosa i marginalaca sa druge strane zakona, arapska mafija, srpski krimosi (prikazani višedimenzionalno, a ne klišeizirano) koji haraju Švedskom...i naravno neizbežan ružan kraj. Drugi deo nastavlja gde je stao prvi.

Odlična atmosfera, kamera takodje. Pravo osveženje u moru bezličnih holivudskih trilera.

Laka lova 

Laka lova 2

jel' gledo neko novu skarlet?

vredi li ici u bioskop?

Od poznanika koji su voleli japanski original, čuo sam da je nikako ne treba gledati

Ne znam da li je već neko postavljao ranije....

Gledao sam sinoć Laka lova 1 i 2 (Snabba cash), švedski triler o naivnom švedskom studentu ekonomije koji se upliće sa narko mafijom da bi ušao u visoko društvo. Odlično portretisani likovi krimosa i marginalaca sa druge strane zakona, arapska mafija, srpski krimosi (prikazani višedimenzionalno, a ne klišeizirano) koji haraju Švedskom...i naravno neizbežan ružan kraj. Drugi deo nastavlja gde je stao prvi.

Odlična atmosfera, kamera takodje. Pravo osveženje u moru bezličnih holivudskih trilera.

Laka lova

Laka lova 2

Glavni glumac je posle glumio u Killing

Glavni glumac je posle glumio u Killing

Kineman je faca samo takva. Gledao ga još u par naslova posle kiling, svudi bio dobar.

Ne priznajem taj Killing :D

Odlična su oba dijela, prvi sam gledao baš baš davno, odmah nakon izlaska, bio mi je super upliv u taj svijet, ali drugi je možda i moćniji, ok, mogli su malo ispeglati Srbe što se tiče imena i akcenata ali radi se a onim što je na raspolaganju :D

A sta vas sprecava da gledate i treci ? :mellow:

Što, je li moramo?

Ne priznajem taj Killing :D

Ih , meni kažeš

Morate.

Nešto mi u glavi da se i taj treći dio vrtio na Sinemaniji. Ako bude u narednih nekoliko dana, uhvatiću, ako ne, potražiću na nekom kioksu (sic)