đorđe geprat Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 brutalno = mnogo dobro, tako kazu mladi. 'bem ga, ja sam u sedmoj deceniji. brutalno, u izvornom smislu.
ParaPsycho Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Lifesuper bioskopsko iskustvo, zvuk narocito.film ok, nista previse mastovito, duzina oko sat i po, taman da ne ugnjavi.Jake Gyllenhaal standardno odlican.
Filozof manijak Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ne znam da li je već neko postavljao ranije....Gledao sam sinoć Laka lova 1 i 2 (Snabba cash), švedski triler o naivnom švedskom studentu ekonomije koji se upliće sa narko mafijom da bi ušao u visoko društvo. Odlično portretisani likovi krimosa i marginalaca sa druge strane zakona, arapska mafija, srpski krimosi (prikazani višedimenzionalno, a ne klišeizirano) koji haraju Švedskom...i naravno neizbežan ružan kraj. Drugi deo nastavlja gde je stao prvi. Odlična atmosfera, kamera takodje. Pravo osveženje u moru bezličnih holivudskih trilera. Laka lova Laka lova 2
Mr.Mxyzptlk Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 jel' gledo neko novu skarlet? vredi li ici u bioskop?
Filozof manijak Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Od poznanika koji su voleli japanski original, čuo sam da je nikako ne treba gledati
Frank Pembleton Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ne znam da li je već neko postavljao ranije.... Gledao sam sinoć Laka lova 1 i 2 (Snabba cash), švedski triler o naivnom švedskom studentu ekonomije koji se upliće sa narko mafijom da bi ušao u visoko društvo. Odlično portretisani likovi krimosa i marginalaca sa druge strane zakona, arapska mafija, srpski krimosi (prikazani višedimenzionalno, a ne klišeizirano) koji haraju Švedskom...i naravno neizbežan ružan kraj. Drugi deo nastavlja gde je stao prvi. Odlična atmosfera, kamera takodje. Pravo osveženje u moru bezličnih holivudskih trilera. Laka lova Laka lova 2 Glavni glumac je posle glumio u Killing
Mil@n Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Glavni glumac je posle glumio u Killing Kineman je faca samo takva. Gledao ga još u par naslova posle kiling, svudi bio dobar.
James Marshall Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ne priznajem taj Killing :D Odlična su oba dijela, prvi sam gledao baš baš davno, odmah nakon izlaska, bio mi je super upliv u taj svijet, ali drugi je možda i moćniji, ok, mogli su malo ispeglati Srbe što se tiče imena i akcenata ali radi se a onim što je na raspolaganju :D
Frank Pembleton Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ne priznajem taj Killing :D Ih , meni kažeš
James Marshall Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Nešto mi u glavi da se i taj treći dio vrtio na Sinemaniji. Ako bude u narednih nekoliko dana, uhvatiću, ako ne, potražiću na nekom kioksu (sic)
Recommended Posts