Reaktor Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 gledace se preko vikenda. skida se Nemoj se zajebeš, pa skineš američki rimejk Original je odličan.
boshoku Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 argentinska filmografija je slična španskoj '90tih, čitaj: ne možeš da pogrešiš izvrsni su
I*m with the pilots Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Znaju i Spanci da pogode to tvoje uho, recimo La isla minima ima taj smek. U pravu si, taj film mi se svideo, i opet je i tu geografski deo ucinio svoje :) Sta da mu radim, meni je spanski uzasan za uho, pogotovo kada krenu da bleblecu bez hvatanja vazduha, a to je izgleda neki default. (dva sata u busu do Sevilje su mi dve zene probijale slusalice u petom-sestom redu ispred njih). Kada smo bili u Peruu, svideo mi se taj meksi, finiji i sporiji! spanski, a onda bi me ponegde presekao neki spanski turista. Tada sam osetila koliko je (meni) zapravo spanski ostar jezik. Edited March 16, 2017 by I*m with the pilots
Lancia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 U pravu si, taj film mi se svideo, i opet je i tu geografski deo ucinio svoje :) Sta da mu radim, meni je spanski uzasan za uho, pogotovo kada krenu da bleblecu bez hvatanja vazduha, a to je izgleda neki default. (dva sata u busu do Sevilje su mi dve zene probijale slusalice u petom-sestom redu ispred njih). Kada smo bili u Peruu, svideo mi se taj meksi, finiji i sporiji! spanski, a onda bi me ponegde presekao neki spanski turista. Tada sam osetila koliko je zapravo spanski ostar jezik, a ovamo svi hejtuju nemacki uzimajuci Gebelsove govore za poredjenje. Pa dobro, gde nadje andaluzijski nije bas dobar primer, ja sam se osecao prilicno jadno, kad pola nisam razumeo, gledajuci El Niño, sam samoglasnik od jezika. Lepo i stalozeno se prica na severu Spanije, Madrid je Ok, najpravilnije Saragosa, Valjadolid. Vrlo je diskutabilno da li je spanski koji govore majorerosi na Kanarima uopste jezik. Od ovih prekomorskih, Meksikanci su zlato za ucenje jezika, za razliku od Kubanaca.
Lancia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Nemoj se zajebeš, pa skineš američki rimejk Original je odličan. Ima i toga? proverio, skinut je right one. :)
Razzmatazz Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Sta, kao nije istina? Tja, koliko puta je taj film repriziran samo u Srbiji pa eto.
boshoku Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 truman je film za vozdihnuće spram nemilosti okružujuće realnosti, te ga treba reprizirat što češće
Lancia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Tja, koliko puta je taj film repriziran samo u Srbiji pa eto. Rekli smo, da necemo da se bijemo argumentima treba da si zesce pelcovan, pa da ti ceo film ili bar neke scene ne ostanu urezane za sva vremena.
Duci Simonovic Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 I meni kolko se sećam beše ono ok i to je to
Razzmatazz Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Rekli smo, da necemo da se bijemo argumentima treba da si zesce pelcovan, pa da ti ceo film ili bar neke scene ne ostanu urezane za sva vremena. To definitivno. Ali da li će gledaoca to nesumnjivo učiniti boljim čovekom? Da, znam da si govorio figurativno. Ali imam pauzu za ručak trenutno.
Mil@n Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 October Sky, stariji film sa Gilenhalom koji je i kao mlad bio baš upečatljiv. Rađen po istinitoj priči o Homeru Hikamu, mladiću koji se u Ameiričkom rudarskom mestu opredelio da pravi rakete u doba kada su Rusi lansirali Sputnjika i kada je krenula svemirska pomama. Meni se baš svideo. Odgledao i sve Hari Potere. Poslednja 2, 3 možda i 4 ne sećam se uopšte ni da sam odgledao kada su izašli. U biti™, meni su filmovi blago iznad proseka osim poslednjeg koji mi je stvarno dobar. Mislim da je Rowlingova više napravila zanimljiv ambijent, svet magije i trikova, sa pregršt zanimljivih detalja i momenata koju su u filmu stvarno fenomenalnom scenografijom i izborom lokacija sjajno oživeli. Same radnje filmova su poprilično plitke i neubedljive. Ono što je daleko iznad proseka je fenomenalna glumačka postavka, sam krem Britanske scene u čak i najsporednijim ulogama. Baš me zanimalo koliko je ko para namlatio, i ono što je verovatno najzanimljivije i u šta mi je teško da poverujem je da je Ema Tompson za svojih verujem ni 10 minuta na ekranu namlatila nekih 64miliona $. Ralf Fajns je bio dobar 25 milki za svojih odprilike toliko minuta na ekranu. Ništa manje nije čudna cifra koju je dobio Kenet Brana za samo jedan film (55 milki), Gary Oldman je namlatio 40 za odprilike duplo manje minuta, itd. Stvarno su mi fascinantne te cifre, mada to su filmovi koji su namlatili milijarde, nije da je nerazumljivo. Zato u top 10 nema Dejvida Bredlija (Valder Frej GOT) koji ima baš dobru rolu i velika je faca.
alec harvey Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 sa darinom obavezno nine queens http://www.imdb.com/title/tt0247586/?ref_=nm_knf_i2
Ras Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Na temu psi u argentinskom filmu, podsećanje i na naivno dirljivi Bombon: El Perro (2004)
Jimmy Kowalski Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 http://www.imdb.com/title/tt5160928/ Jedna od poslednjih Paxtonovih uloga, odlican kao negativac. Sama prica predstavlja miks vec vidjenih ideja (Cop Car meets Badlands), ali je sasvim dobro uradjena..
Recommended Posts